Pluspunten

Goede bezorging, lekker eten, alles wordt opgehaald en schoongemaakt: perfect dus!

Pluspunten

Wij hebben in maart een geheel verzorgde barbecue besteld voor het familieweekend, en wij zijn dik tevreden! In mei hebben wij onze housewarming, en zullen zeer waarschijnlijk ook dan bij De BarbecueBoer onze barbecue gaan bestellen! Het vlees, salades en alles wat er bij zat was zo ongelofelijk lekker!

Pluspunten

Goed verzorgd en het is heerlijk eten wij komen er zeker weer terug.

Pluspunten

Top geregeld, zag erg goed uit, en we hadden alleen maar tevreden feestgangers, gewoon erg goed, mooie en lekkere salades, goed afspreken, mooi op tijd bezorgd

Niet te verbeteren

Pluspunten

alles prima op tijd, compleet,

niet alle gerechten waren even lekker

Pluspunten

Keurig verzorgd en uitstekende service! Zeker voor herhaling vatbaar, We hebben een heerlijke winter-BBQ gehad. Dank!

Tip: verse groentes als keuzeoptie toevoegen.

Pluspunten

nette service zeer compleet en goed vlees van goede kwaliteit

brood was taai

Pluspunten

alleen maar lof ongelooflijk goed ik we kregen zeer veel reacties van waar heb je het besteld ..... en wat ziet het er zeer aantrekkelijk uit toppie dankjewel

kan geen verbeter punt bedenken alles was zeer top tijd , keuze, hygiëne , uiterlijk van de salades en zeker de smaak helemaal top

Pluspunten

Aardige bezorger, ruime keuze, heerlijk vlees, salade en brood. Alles netjes verpakt, schoon Goed op de hoogte gehouden wanneer alles bezorgd en opgehaald wordt. Met andere woorden het was super en we kunnen het iedereen aanraden!

Pluspunten

Wij hadden Bbq de luxe, 21 personen Perfect! Goed vlees en salade.

Pluspunten

Zeer snelle service, ik belde `s ochtends in verband met een spoed op die dag! Ze hebben toen binnen een paar uur onze barbecue voor 40 man kunnen verzorgen. Hulde.

Het ophaalmoment was, wellicht mede door de spoed, minder goed gecoördineerd. Hierdoor werden de spullen pas op dag 3 of 4 na de barbecue opgehaald.

Pluspunten

Het geheel was keurig verzorgd. Goed vlees, lekker brood met salades!

Pluspunten

Prima !! Wij hadden een bbq met 20 mensen..Heerlijk en genoeg van alles, prima geregeld.

Weinig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, wordt goed op de hoogte gehouden ivm je bestelling. Producten waren prima, zeker voor herhaling vatbaar.

Vis is voor ons geen optie meer, was erg flauw

Pluspunten

Hele goede service en het eten was heerlijk!

Pluspunten

-Levering op tijd -prijs & kwaliteit perfect

-Luxe pakket had ik liever braadworst in willen kunnen kiezen

Pluspunten

Op eerste kerstdag luxe BBQ-arrangement voor 20 personen besteld. Super knap dat dit drukke bedrijf zo mooi op tijd alles bij je komt leveren. Super kwaliteit vlees en salades. Goede hoeveelheden en erg lief dat alles startklaar voor je neergezet gaat worden. Dankzij de BarbecueBoer hadden wij een zeer geslaagde eerste kerstdag. SUPER BEDANKT.

Pluspunten

Goed geregeld en netjes verzorgd. Wat een precieze planning geven jullie aan welke vervolgens ook gehaald wordt. Compliment voor de bezorgers.

De vis in het pakket was diepgevroren. Dat was jammer omdat het bij het ontdooien erg veel vocht verloor zodat het er minder aantrekkelijk uitzag.

Pluspunten

Het eten is erg lekker, ruime porties, gevarieerd, goede kwaliteit. De service heb ik als erg prettig ervaren: je wordt geïnformeerd hoe laat de barbecueboer op de gereserveerde dag langs komt om de spullen te halen en te brengen, vriendelijk personeel, je hoeft niet thuis te zijn bij ophalen naderhand, alles kan je vies weer meegeven. Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Prima geregeld allemaal. Van bestellen tot en met ophalen na gebruik perfect geregeld. Voldoende vlees, salades sauzen e.d. en alles heerlijk van smaak!! Toppie

Pluspunten

Heldere communicatie, prompte levering, zeer goede kwaliteit en hoeveelheid in verhouding tot de prijs, groot gemak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service en bezorging

Vlees en vis niet goed geportioneerd. We moesten zelf dit opdelen voor 11 personen terwijl we ook voor 11 hadden besteld.

Pluspunten

-Alles is allemaal op tijd bezorgd -Al te bestellen vanaf 10 personen -Lekker vlees -Lekkere salades -Het zag er allemaal erg goed verzorgd uit -Fijne BBQ -Geen afwas

NVT

Pluspunten

Zeer tevreden over alles !

Pluspunten

Was allemaal perfect

Dag daarvoor geen bericht gehad hoelaat het bezorgd zal worden

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken