Pluspunten

Lekker eten en goede service. Genoeg lekker vlees en vis!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitstekende levering op aangegeven tijdstip. Vlees + vis barbecue u prima van kwalitieit. Goed verpakt.

Borden waren niet echt schoon. Hoeveelheid vlees mag voor mij iets meer zijn !! Net iets te kort voor 25 personen.

Pluspunten

Goed vlees, gemakkelijke afhandeling na de bestelling, SMS met info over levering en afhalen Er zijn positieve verschillen met de grote concurrent; assorti brood, vlees met meer smaak, rest zeer compleet maar BBQ met poten! - sterk punt!

hahahaha ... een nog concurrerende prijs tov de conculega's

Pluspunten

Goede service, flexibel en lekker!

Pluspunten

Netjes verpakt alles wat belooft was was er Op tijd geleverd Enschede Alles gebruikt weer terug

Niet veel vlees was een beetje krap

Pluspunten

Supertevreden en blij met de Barbecueboer, het contact vooraf, meedenken, snelle reacties en op onze bruiloft heel erg goed geregeld, mooie tenten, supersnel en heerlijk eten! Onze gasten zijn ook lovend.

Pluspunten

Lekker vers vlees en vis, lekkere salades en prima service!

Pluspunten

Lekker eten en goede service

Grotere borden er bij leveren. Mijn speklap paste niet op het bord!

Pluspunten

Correcte levering en prima kwaliteit, als vanouds!

Dit keer was men ruin 30 minuten later dan was opgegeven. De gasten waren inmiddels gearriveerd en gastheer had dus weinig tijd om zich met de levering bezig te houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed vlees en netjes geleverd en opgehaald.

De salades hadden we mat meer verwacht, waren snel op.

Pluspunten

Superservice, geen moeilijk gedoe over extra bestek etc. brengen en ophalen zonder extra kosten is ook echt een pluspunt

Door de vele soorten vlees en salade was het echt binnen no-time op. ik had uiteindelijk exact het aantal personen waarvoor ik besteld had en doordat iedereen alles wil proberen had ik wel 6 porties extra mogen hebben. voor de kok natuurlijk alleen maar een compliment :-)

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, goede service en goede kwaliteit vlees en salades!

Pluspunten

Super geregeld!! En luxe producten

Pluspunten

Goede kwaliteit! Meer dan voldoende eten! Genoeg BBQ's! Eigenlijk alleen maar pluspunten!

Geen!

Pluspunten

Kwaliteitsspul netjes verzorgd en meer dan genoeg te eten

Bij het bestellen keuze blokken in laten vullen voor de tijd.Bijv in de ochtend of de middag nu moet daar 15€extra voor betaald worden

Pluspunten

Erg lekkere producten. Vooral het vlees en de salades waren erg smaakvol. Ook het brood was erg lekker

Pluspunten

Zeer service gericht, snelle reactie en vriendelijke medewerkers. De kwaliteit (Vlees & Vis) was uitstekend. Aan alles is gedacht, je hoeft allleen nog maar het vlees/vis te barbequen. Voor iedereen aan te bevelen

Geen, alles tot in de puntjes geregeld inclusie brengen en halen.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit van de producten (vlees en salades) Ook het bezorgen en ophalen was perfect geregeld.

het ontbreken van een sms over de levering.

Pluspunten

Prima in orde en echt heerlijk vlees, kan niet beter

zou niet weten wat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voorteffelijk verzorgde BBQ vlees was vers mals en goed gekruid salades waren heerlijk!

Min punt Er waren verkeerde poten bij de bbq gelverd waardoor hij erg laag en wiebelig stond ..aangezien er mensen met rug hernia problemen waren was dit niet echt handig!

Pluspunten

Prima eten en goede service het was voor de 2e keer weer geweldig.

Pluspunten

Netjes op tijd en goede producten

Geen vond het zo goed.

Hogebrinkerweg 22