Heerlijke BBQ we hebben genoten

Goed verzorgd , geheel compleet en zoals afgesproken, een aanrader

Goede service. Heerlijk vlees saus en salades. Netjes verzorgd en op tijd geleverd.

heerlijk ontzorgen

lekker makkelijk bestellen en eventueel aanpassen. alles wordt gebracht en (vuil) weer opgehaald voor elk wat wils en goede kwaliteit

Zelfs een storm tussen het bbqen door kon het niet verpesten

Zeer goede kwaliteit vlees, nette bezorging en onze gasten waren erg enthousiast over de salades. Nu al zin in de volgende bbq!

Lekker, compleet en voldoende.

Buurtbbq gehouden met het totaalpakket van de Barbecue Boer. Viel erg in de smaak bij alle deelnemers. Alles werd keurig verpakt bezorgd in koeldozen e.d. Vlees en vispakketten vielen erg in de smaak bij iedereen. Salades, sauzen, kortom de hele rimram die een bbq vraagt was top geregeld door de Barbecue Boer. Nadien werd alles weer netjes opgehaald. Volgens jaar houden we weer een buurtbarbecue en opnieuw zal dan de Barbecue Boer benadert worden voor het leveren van alle ingrediënten daarvoor. BB, bedankt namens alle buurtbewoners van de Mantethof in Maurik .

Fantastisch!!

Mooie kwaliteit vlees, goede salades en genoeg voor iedereen.

Wat een goede service. De BBQ was een succes en dit kwam zeker ook door de geweldige vlees, vis en vega pakketten en de fantastische salades. Alles was aanwezig, van servies tot afbakbrood, sauzen en geweldige toetjes,

In 1 woord fantastisch!

Wij hadden wat te vieren en hadden daarom ons feestje opgeleukt met behulp van "De Barbequeboer". Wat een goede zet was dat! De gasten en zeker ook wij als feestvarkens waren zeer enthousiast. Alles super geregeld, goede communicatie en een prima kwaliteit van alle producten. Mede door " De Barbequeboer", werd ons feestje een enorm succes! Een dikke dankjewel Barbequeboer!

Brengen en halen piekfijn geregeld en de BBQ smaakte zoals altijd geweldig

Zowel bij het brengen als bij het ophalen van de spullen was de chaffeur er binnen de aangegeven tijd. De BBQ werd weer compleet geinstalleerd en de kwaliteit van het eten was, zoals we gewend zijn bij jullie weer uitmuntend!

Een gezellige maar voor heerlijke Barbecue

Alles was goed geregeld en er was nog over we waren met 21 personen. Heerlijk vlees en salade sausjes echt op en top. Bezorger was ruimschoots op tijd. Kortom een echte aanrader is de BarbecueBoer

Eerste keer bij de Barbecue Boer besteld en zeer goed ervaren, volgende keer zeker weer bij hen. Vlees variatie en de kwaliteit prima, salades prima, borden bestek zelfs een aansteker voor de barbecue het ontbrak aan niets, en als klap op de vuurpijl geen afwas. Ook het bezorgen en afhalen op de aangegeven tijd. Kan niet anders zeggen een 10

Perfect verzorgd!

Alles was perfect verzorgd! Ook voor grote groepen en evenementen is de Barbecue Boer aan te bevelen!

Afspraak is adspraak

Alles netjes op tijd dmv communicatie Heel lekker en voldoende

Goed verzorgd, waardoor we onbezorgd konden genieten van een heerlijke barbecue!

Ideaal dat je na je bestelling niet meer hoeft te denken of je genoeg hebt en onbezorgd kunt genieten. Wij hadden 2 verschillende pakketten voor in totaal 16 personen. Hierdoor hadden we 10 verschillende soorten vlees en was er voor iedereen genoeg keuze. Ook fijn dat het gekoeld geleverd wordt en je dus geen plek in de koelkast vrij hoeft te maken. En daarbij, geen afwas, alles mocht weer vies mee terug. Ideaal!!

Prima geregeld, goed vlees

De info rondom bezorgen en afhalen, perfect! Vlees zag er mooi uit, was smakelijk en ruim voldoende. Salades en brood idem. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Erg goed vlees, heerlijke salades

Prima vlees, vis en vegetarisch en erg lekkere salades. Voldoende stokbrood en kruidenboter en ruim voldoende sausjes. Goede aflever en ophaalservice. Houd zich volledig aan de afspraak.

Was top

Alles was super Jammer was alleen dat de grote bbq het niet goed deed, kregen wel een nieuwe maar duurde wel drie kwartier dat was effe jammer.

zeer goed verzorgd en prima kwaliteit

Alles keurig bezorgd in koelboxen / BBQ wordt getest.

We waren tevreden met jullie. Top geregeld. Thanks

BBQ prima ontzorgd

Wat een luxe: niet op pad om vlees te halen en heen zorgen om borden en bestek. Netjes op tijd bezorgd en de volgende dag weer opgehaald volgens afspraak. Heel makkelijk !

Wat een keuze heeft de Barbecueboer. Het was gewoon moeilijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment bbqpakketten. We hadden 1 allegenen pakket nodig. Deze was zelfs voorradig en heerlijk! De levering was top met een duidelijke communicatie over aflever- en ophaaltijden. Het vlees, de salades en het brood was heerlijk. Lekker gekruid en stevige hoeveelheden. Kortom: een aanrader om eens te bestellen bij de Barbecueboer!

Perfect verzorgd uitstekende kwaliteit wel een paar opmerkingen

Reeds eerder hebben we gebruik gemaakt van de diensten van de Barbequeboer en als altijd uitstekend vorige keer vonden we de salades niet zo goed wat waterig maar die waren nu lekker, helaas 2 opmerkingen ten eerste werkte de barbecue niet goed de linkerkant ging telkens uit en werd niet zo heet en de hamburgers smaakte uitstekend maar vielen uit elkaar. Verder nogmaals klasse

Top service, en heerlijk eten!

Super geregeld, meer dan voldoende eten, bijgerechten waren ook top!

Goed geregeld met prima ingrediënten. Lekker vlees en salades. Goede hoeveelheid geleverd

Perfect geregeld. Goede communicatie

Alles conform afspraak. Goede communicatie. Eten was van goede kwaliteit.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken