Pluspunten

Alles top geregeld! Goede kwaliteit en service

Pluspunten

Wij hebben genoten van een heerlijke barbecue. Vlees, salades en brood, niets op aan te merken. Iedereen heeft lekker gegeten.

Pluspunten

Perfect geregeld... Vlees uitstekend, bezorging perfect op tijd. Niets op aan te merken.

GEEN.

Pluspunten

Doet wat het belooft

Pluspunten

Super geregeld en goede kwaliteit!

Pluspunten

keurig op tijd debarbecue was keurig verzorgd en iedereen heeft genoten

Pluspunten

Ja

Pluspunten

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde maar dat is zeker niet tegengevallen. Zowel het vlees als de salades waren vers en van uitstekende kwaliteit

Pluspunten

Heerlijke vis/vlees bbq geleverd . Super kwaliteit . Keurig op de afgesproken tijd geleverd.Ook netjes alles retour gehaald.Zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Top service en kwaliteit.

Pluspunten

Goede en vriendelijke service

Pluspunten

op tijd korrekt goede kwaliteit

Pluspunten

Was gewoon top.

Pluspunten

Prima service, goede communicatie, vriendelijk personeel, uitstekende kwaliteit zowel van voedsel als materiaal

aantoonbaar werken aan diervriendelijk product; dan mag het ook best een beetje duurder zijn

Pluspunten

- Servicegerichtheid van de medewerk(st)ers. - Kwaliteit was goed, Doordat wij minder menu's hadden besteld dan het aantal personen was het nu precies op (anders waarschijnlijk veel overgehouden). De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen!

- Als de bestelling vroeg wordt afgeleverd is het belangrijk om op de versheid van de stokboorden te letten (tip weer even opwarmen) - het verzoek bij de meldingen om extra bestek en borden was waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Pluspunten

Correct volgens de verwachtingen Goede kwaliteit

Pluspunten

In een woord.....fantastisch

Niets. Ga zo door.

Pluspunten

goede kwaliteit vlees en heerlijke salades. advies gekregen bij aflevering over het aansluiten gebruiken van de BBQ. tip meegekregen over eventueel opwarmen stokbrood: prima tip op de juiste tijd afgeleverd prima di info via sms en mail Gasten waren zeer te vrede over de geleverde samenstelling mbt het assortiment vlees

Pluspunten

het is heeijk bij jjullie

Pluspunten

Levering prima op tijd. Goed vlees en geschikte barbecues.

Pluspunten

puntuktueel geleverd, prima kwaliteit vlees en vis.en salades Zeer positief over de wijze van leveren voor de dieten.

Wel veel gebruik van plastick, onduidelijk of de bakken weer worden hergebruikt of worden weggegooid.

Pluspunten

Ze komen afspraken na de bbq was van een hele goede kwaliteit het was gewoon goed en lekker.

Pluspunten

Zeer compleet pakket. Goede service. Goede prijs

Wij hadden een BBQ op locatie zonder voorzieningen. Een broodmes en een mogelijkheid om satésaus op te warmen was wel makkelijk geweest. Verder was het top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was heerlijk en goed verzorgd.

Pluspunten

Super service ,super kwaliteit,zeker ga ik zeker nog een keer gebruik van maken

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken