Pluspunten

Zoals de vorige keer, prima verzorgd, erg lekker, ook voor mijn moeder met een glutenallergie was alles goed verzorgd. Fijn dat jullie het ook op vakantieparken brengen en weer ophalen. Ik beveel jullie zeker aan.

Pluspunten

Goed vlees en goede service

Pluspunten

Mooi verzorgd, lekker vlees en andere gerechten.. zeer zeker voor herhaling vatbaar ..

Misschien is het mogelijk meer kruidenboter erbij te doen..1 klein bakje voor 10.volwassenen was wat karig bij de zes stokbroden ... verder super hoor ...

Pluspunten

Lekker vlees, salades en stokbrood. Meer dan genoeg en goede kwaliteit. Superservice!

Pluspunten

Tijdige levering Heldere communicatie Mooi vlees

De salades waren "weinig" ten opzichte van vlees/mensen

Pluspunten

Goed verzorgt

Helaas kon ik achteraf niet meer tijdstip aanpassen

Pluspunten

Goede kwaliteit en super flexibel. Een goede communicatie en ze leveren wat er wordt beloofd. Zeker aan te raden!

Pluspunten

Helemaal prima!

Pluspunten

Vlotte levering, nagenoeg exact op afgesproken tijdstip. Goede prettige uitleg en service van de bezorger. Zeer volledige BBQ,Lekker brood en sauzen en uiteraard prima vlees en méééér dan voldoende. Maandag alles weer opgehaald en wij hoefden niets schoon te maken. Echt super.

Blijf dit volhouden.

Pluspunten

Erg lekker

Nee, helemaal prima

Pluspunten

heerlijk gevarieerd en gemarineerd vlees perfect op tijd en helemaak compleet alles netjes verpakt en koel opgeslagen salades ook heerlijk

brood moet wel even in de oven. wordt beetje klef aangeleverd. nadat het in de oven is geweest, was het heerlijk

Pluspunten

Keurige levering in thermoboxen en kratten. Correct zowel bij afleveren als ophalen. En complimenten van de gasten over de kwaliteit en smaak van het eten.

Ik had geen broodplank en broodmes bij de levering. Was snel opgelost, uit mijn eigen keuken, maar wel lastig als je op een andere locatie bent. Wij hadden veel brood en sauzen over. Vlees Was voldoende, niet veel over.

Pluspunten

Was goed geregeld! Heerlijk vlees en meer dan voldoende. De salades waren lekker en er was ruim voldoende brood. Goede kwaliteit!!

Pluspunten

Top kwaliteit vlees en veel vlees. Prima salades en lekkere variatie van het stokbrood

Er mag wat meer kruidenboter mee geleverd worden.

Pluspunten

zeer tevreden, zag er goed verzorgd uit en was heel erg lekker.

geen

Pluspunten

Bereikbaarheid Goed vlees Netjes verpakt

sauzen niet meegeleverd

Pluspunten

Mijn eerste kennismaking met De BarbecueBoer was tijdens een familiedag, voor mij een directe aanleiding om de organisatie van een team barbecue voor mijn opdrachtgever via De BarbecueBoer te organiseren. Niets dan lof. Heerlijke salades, grote keuze, makkelijk in aantallen aan te passen. Alles op tijd geleverd, geïnstalleerd uitgelegd én alles goed gekoeld, let wel het was die dag 32 graden, dus begrijp mijn zorg. Ik heb me geen zorgen hoeven maken. Mijn collega's hebben genoten. En ik beveel jullie ook van harte aan.

Een idee: Die satésaus opwarmen is voor de klant waarschijnlijk geen punt, maar warm houden in een bain marie of soort gelijke pan dat zou een aanvulling zijn. Misschien erbij te huren, zoals de mogelijkheid van een extra barbecue ook bestaat.

Pluspunten

Prima kwaliteit. Heerlijk eten. Duidelijke communicatie

Het aantal stuks vlees per persoon vonden wij toch wat tegen vallen. Is moeilijk in te schatten hoeveel gram iemand eet. Makkelijker om te zeggen zoveel stuks vlees.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit van etenswaren, alles netjes verpakt, goede koelboxen, voldoende servies en bestek, makkelijk om te bestellen, goed dat de (bijna) exacte tijd van levering/ophalen bekend gemaakt wordt

De zgn. 'bij-gerechten' waren veel te weinig voor het aantal personen en was dus in een mum van tijd op, ondanks dat ik nog extra fruit bijbesteld had. Misschien klant mogelijkheid bieden om aan te geven hoe verhouding vlees en overig moet zijn.

Pluspunten

Keurig volgens afspraak geleverd, alles werd netjes gecontroleerd , lekker vlees salades en saus

Nee

Pluspunten

Perfect verzorgd, prima hoeveelheden en variatie. Afspraak over brengen en halen werden perfect gehaald (ondanks de afstand die moest worden afgelegd).

Pluspunten

Heerlijk eten ,goed verzorgd en de breng en haal service vinden wij geweldig

Pluspunten

Het vlees was weer erg lekker net als voorgaande keren. Het was ook meer dan genoeg.

De salades waren vorige keer beter. Waren nu erg waterig.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken