Pluspunten

Heel Goed alles was naar WENS

Pluspunten

Prima kwaliteit, zonder hapering of rimpel geleverd en weer opgehaald. Perfecte oplossing voor een perfecte barbecue

Zorg dat u deze standaard behoudt

Pluspunten

een goed bedrijf doen wat er beloofd word ook wat betreft de levering

iets beter luisteren voor retour adres

Pluspunten

Er wordt goed op tijd geleverd. Houdt zich goed aan de afspraken. Goede producten. Lekker vlees, goed gekruid.

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Lekker eten, goeie hoeveelheid

geen

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit van de producten Correcte levering Een geweldig complete bbq ervaring

Pluspunten

Komen netjes op de afgesproken tijd. Vlees is goed, en heerlijk gekruid. De porties zijn ruim voldoende.

geen

Pluspunten

Makkelijk bestellen & goede levering. Kwaliteit van het eten is goed.

In verhouding wat veel saté-saus. Ophaal info al van te voren doorgeven. Zodat je er rekening mee kan houden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle en vriendelijke service

Een van de hamburgerswas beschimmeld en ook de salardes waren minimal. Volgens mij worden de salades inclusief het bakje gewogen. Het is dat mijn man en ik geen salads hebben gegeten zodat de gasten net genoeg hadden!

Pluspunten

Goede afspraken over de levering en ophalen van de spullen. Goede kwaliteit vlees en vis Grote variatie

Eigenlijk geen, en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Pluspunten

Snelheid, informatie verstrekken, goede service, alles zag er netjes en verzorgd uit. Goed vlees, veel soorten salades. Heerlijk brood. Aan alles was gedacht - mogelijkheid tot gescheiden bbq-en voor bv de vegetarische producten.

Pluspunten

Heerlijk vlees, vis en salades

Garnalenspiesjes per 4 of 5 stuks aan 1 stokje. Dus geen 10 gamba's op 1 stokje. Dit hadden wij aangegeven en hebben jullie ook keurig gedaan.

Pluspunten

correct personeel. Netjes verzorgd genoeg eten en alles volgens planning

Pluspunten

Service, duidelijkheidheid, netheid. Er was een fout gemaakt vanuit de bestelling richting order, deze werd keurig opgelost. Zonder gezeur. Klantvriendelijk en top. Kwaliteit top

Pluspunten

Duidelijk, betrouwbaar, goede service.

Pluspunten

Alles volgens afspraak prima geregeld, klantgericht,wij waren heel tevreden. Pluim!

geen

Pluspunten

keurige aflevering en ophalen

had grote eters dus alles was echt op

Pluspunten

levert netjes op tijd, zorgt dat de barbecue getest is voordat ze vertrekken. stuurt een sms- je waar je op moet letten bij het aansteken van de barbecue. goede hoeveelheid vlees, sauzen, salades.

iets te weinig kruidenboter in vergelijking met hoeveelheid stokbrood

Pluspunten

Heerlijk vlees en salades. Meer dan genoeg voor onze groep van 28 personen. Levering op afgesproken tijd.

Pluspunten

Goed verzorgd en uitstekend vlees en salades ook heerlijk, echt heel goed en ruim voldoende!!! ,we hebben er heerlijk van genoten.

Pluspunten

alles was heel goed voor elkaar en smaakte heerlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hadden koks erbij besteld en alles was tot in de puntjes geregeld. Het vlees was goed, het personeel was erg aardig.

We hadden ruim (6 man extra) vlees / vis en vega besteld, maar alles is toch vrij snel op gegaan.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken