Pluspunten

Goede kwaliteit, compleet verzorgd

Pluspunten

Heerlijk vlees en lekkere salades. Op afspraak opgehaald en gebracht. Prijs/ kwaliteit verhouding prima.

Pluspunten

beoordeling mbt tot de producten: kwaliteit/prijsverhouding helemaal TOP. grootte porties: 8 smaak: 8 variatie: 8 verzorging: 8 uiterlijk: 8 materiaal: 8 verpakking: 8

het zou ook heel fijn zijn als er dranken besteld kunnen worden. hoeft niet uitgebreid te zijn bv frisdrank, wijn en bier.

Pluspunten

Prettige levering kwaliteit is goed handig dat je t niet hoeft schoon te maken heel compleet (zie tips)

een extra bord/extra bestek meeleveren zou handig zijn iets meer salade toevoegen :-)

Pluspunten

Alles netjes volgens afspraak geleverd

Pluspunten

Super service vooraf en tijdens het afleveren. Flexibiliteit in het aanpassen van aantallen personen tot en met 2 dagen van te voren ervaren als een absoluut pluspunt. Vlees en salades etc waren van een hoge kwaliteit. Onze gasten waren zeer tevreden en wij daardoor ook. Communicatie vooraf en achteraf via SMS was accuraat en prettig.

Geef uw chauffeur aub een mobiel pin-automaat mee. Dit past bij een modern en service gericht bedrijf zoals de De Barbequeboer.

Pluspunten

Wij hadden 2 september een aantal basispakketten en een aantal mix vlees/vis besteld.Het vlees en de vis waren uitstekend en ruim voldoende.De salades vielen ook zeer in de smaak.Het was allemaal uistekend.

Pluspunten

Heerlijk vlees & vis. Salades en brood ook prima. Alles ruim voldoende. Goede service & op tijd bezorgd. We kreggen veel complimenten over de goede verzorging. Blij mee!

Misschien 1 salade vervangen voor fruit, bv ananas ( kan ook op de bbq)

Pluspunten

Heerlijke salades, goed vlees. Veel keus. Lekkere stokbroden. Goede service.

Pluspunten

Netjes verzorgd. Heerlijke salades en het vlees was lekker.

Pluspunten

Stipt geleverd en netjes verpakt

De salade was wat weinig, vlees prima!

Pluspunten

Afspraken zijn nagekomen. Levering op de juiste tijd en plaats en alles was goed verzorgd.

Pluspunten

Snelle levering. Alles is aanwezig voor een goede prijs.

Mogelijk toch dezelfde pakketten voor het aantal personen. Nu is het gevarieerd vless voor het aantal personen

Pluspunten

Goede service en lekker eten.

Pluspunten

Basis pakketten waren super goed variatie aan vlees, salades en brood en top service. Alles netjes in koelboxen en bbq op poten. Echt een aanrader.

zo door gaan helemaal Top!

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees en vis

Als je 14 maal besteld ook ik 14 porties verdelen en niet op gericht

Pluspunten

Voor de 4e keer opnieuw genoten van alle heerlijke producten van de BBQ-boer. Absoluut een aanrader. Met 10 soorten vlees, de vele lekkere salades en de verschillende soorten stokbrood (met sausjes en kruidenboter) was er voor iedereen genoeg te kiezen. Bezorging was op tijd, met uitleg en nadien geen afwas..... Kortom het was wederom TOP !!!

Pluspunten

Wij hadden een familie BBQ met 33 personen. Alles was top voor elkaar. Lekker vlees, prima salades, alles was ruim voldoende aanwezig, de BBQ's waren goed, borden en bestek prima voor elkaar. Volgende keer bestellen wij zeker weer bij de BBQ boer. Aanrader!

We hadden een paar servetjes te kort.........

Pluspunten

Dit is echt een super bedrijf! Alles was perfect geregeld en we kregen zelfs een nabezorging, n.a.v. een misverstand (van onze kant nota bene!) terwijl ze daartoe helemaal niet verplicht waren geweest. Wat een fantastische service, daar is maar woord voor: fabeltastisch! Wij raden iedereen, die van lekker en makkelijk bbq houdt van harte de BBQ Boer aan.

Pluspunten

Het vlees en vis smaakte heerlijk, goede kwaliteit Porties zijn voldoende Veel verschillende soorten vlees en vis

Pluspunten

Heerlijk eten. Alles tip-top verzorgd. Prijs-kwaliteit goed. Duidelijk over wat ze beloven.

Beloofde communicatie mag iets beter.

Pluspunten

Afgelopen zaterdag 10- 09 BBQ met de familie, 14 personen. Heerlijk vlees met o.a. botermalse biefstukjes, kostelijke salade's, mooie sauzen, knapperig vers brood. Geweldig wat deze mensen je voorschotelen. Zeer aanbevelenswaard.

3 stokbroden over.....

Pluspunten

Geweldige levering, zeer vriendelijk en behulpzaam. Goed eten en zeer divers. Het brood was erg lekker !

Als ik iets moet benoemen. Misschien minder salades en dan meer in het bakje.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken