Pluspunten

Geweldig aanbod van vlees en vis alles was ruimvoldoende aanwezig. Wij hebben genoten. Alles werd aangeboden op afgesproken tijdstip. Ook de ophaal van de afwas is goed geregeld.

Pluspunten

Alles tot op in de puntjes verzorgd, en een goede uitleg van de bezorger.

Ik ze zo niet verzinnen, het concept is en werkt goed

Pluspunten

Prima service, telefonisch goed te woord gestaan, bij afleveren van de spullen was de chauffeur zeer behulpzaam. Kwaliteit van het eten is prima, niet alleen het vlees maar ook de salades, sauzen en het brood.

Pluspunten

Superlekker vlees en salades!

1 barbecue voor 24 personen was voor ons te weinig.

Pluspunten

Heerlijk vlees en salades veel verschillende broodsoorten. Aflever en ophaal service is ook top. Zou zo weer bestellen

De hoeveelheid kruidenboter was wat krap

Pluspunten

Alles is goed geregeld en de kwaliteit van het eten is ook erg goed

Meer kruidenboter bij het stokbrood, we hadden 8 stokbrood en 2 bakjes met kruidenboter maar dat is te weinig....

Pluspunten

Heel lekker vlees en vis en lekkere salades. Goede service Alles tip top in orde

Pluspunten

Alles gekoeld thuis krijgen en houden voor gebruik kleine diverse soorten stokbrood

salades waren aan de krappe kant

Pluspunten

Klant vriendelijk, prettige levering, goed kwaliteit prijs verhouding.

Klein puntje de bbq werkt niet helemaal correct. de brander deed het aan de ene kant voor de helft.

Pluspunten

heerlijke salades en vlees. we hebben er van genoten.

wat meer stokbrood, we waren er snel doorheen

Pluspunten

Super snel geleverd en alles was super lekker de prijs die er voor betaald is een mooie prijs

Geen alles was perfect

Pluspunten

Makkelijk, goede service en prima kwaliteit vlees.

Pluspunten

1. De smaak, de smaak, de smaak TOP!!!!!! Het was errug lekker 2. En omdat het incl. gasbbq is en 'echt' bestek en borden 3. Heel beste verpakking

zou het niet weten

Pluspunten

goed vlees & salades

geen

Pluspunten

zeer goed verzorgd het vlees en vis was erg lekker de salades en stokbrood waren ook erg lekker het werd door onze visite erg gewaardeerd ook de bezorging was erg goed

Pluspunten

BBQ kan een heel gedoe zijn maar niet met de BBQ boer. Alle gasten waren tevreden en ik als feestvarken had zelf ook tijd voor de gasten. Normaal ben je zelf toch het aller drukst op een BBQ. Goede kwaliteit dus erg tevreden. Volgende feestje weer,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Let op serviesgoed kan schoner er waren smerige borden bij.

Pluspunten

Uitstekende service. levering precies op tijd. Sms ter bevestiging van tijd van leveren en ophalen was erg prettig. Uitstekende kwaliteit, veel diversiteit, vers en ruim genoeg voor het aantal personen. Goede apparatuur ook. Complimenten van het hele gezelschap.

Pluspunten

Bezorging prima op tijd Behulpzame bezorger Producten salades vlees en visgerechten lekker smaakvol en goed gekoeld

Zou het niet weten

Pluspunten

Afspraken worden keurig nagekomen Vriendelijke, behulpzame bezorgers Eten was prima

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees en vis! Verbeterde salades, ook meer keuze. Top! Lekker brood

Pluspunten

Service precies zoals omschreven! Alles netjes schoon en compleet geleverd en weer opgehaald. Het vlees de salades en sauzen zijn heerlijk en in juiste porties. Genoten van een heerlijke bbq met meer dan 30 personen!

Pluspunten

Goede service en prima producten. Zeer vriendelijk personeel

Maak een 'ophaal afspraak' . Bij ons heeft alles 3 dagen bij de voordeur gestaan. Had ik het ophaal tijdstip geweten dan had ik de bbq, koelboxen en krat met vuile vaat niet drie dagen buiten laten staan.

Pluspunten

Bestelling was overzichtelijk Vlees en alles erbij zeer goed. Brengen en ophalen Super Bij een vlgende BBq , zeer zeker hier weer bestellen

Een heel klein dingetje, er zou voor de kids een verrassing bij zitten, die hebben we niet gezien

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken