Pluspunten

lekker gegeten, goede salades en ruim genoeg alles .

Pluspunten

Zeer goed vlees, en heerlijke salades. Alles werd netjes aan de deur afgeleverd, en de chauffeur was zeer behulpzaam en heeft de barbeque nog aangesloten voor ons.

Bestek met daar op uw logo. Dat is natuurlijk extra reclame, maar ook erg handig als het bij toeval tussen het bestek van de klant terecht komt. Die kan het dan makkelijk terugvinden. Ook een overzichtslijst van het bestek zou fijn zijn zodat de klant kan zien wat hij heeft ontvangen.

Pluspunten

Was weer super verzorgd! Prima kwaliteit vlees en salades, iedereen enthousiast!

Geen.

Pluspunten

Duidelijke site, goede info, vriendelijke en adequate aflevering van de spullen

Pluspunten

Komt afspraak (snel) na, is flexibel en levert kwaliteit voor een mooie prijs

Wat meer pindasaus voor 10man

Pluspunten

Alles keurig verzorgd goed verpakt het was een erg warme dag alles goed koel gebleven.toppie.

Beetje, weinig salades voor zoveel mensen, de salades zagen er ook mooi uit.

Pluspunten

Uitstekend vlees en supplementen. Zeer goed verzorgd.

Niks op aan te merken.

Pluspunten

Een buffet voor 60 personen besteld. Eten was meer dan genoeg. Goede kwaliteit. Werd netjes warm geleverd. Er was een persoon onder de gasten die glutenvrij moest eten. In telefoongesprek met het bedrijf om dit vantevoren af te spreken merkte ik dat ze er goed verstand van hebben. Chauffeur was iets later dan afgesproken, maar belde hier netjes over op.

Bij de warme buffetschalen miste ik een bordje of plaatje met de naam van het gerecht.

Pluspunten

We hadden te weinig spek dat hebben we bijgekocht verder was alles naar wens.

Pluspunten

Prima BBQ, goed vlees en heerlijke vis. Ruim voldoende ! Ideaal voor een feest en je wilt geen afwas :)

Pluspunten

Het was Super goed hu

Het stokbrood even vermeld Dat dat nog even opgebakken moet worden was heel erg slap

Pluspunten

goede service vlees is heerlijk net zoals de salades

Pluspunten

het was erg lekker

Pluspunten

Goed vlees en mooi concept je hebt er geen omkijken naar

Ik verzocht tussen 11.00 en 14.00 uur het bezorgd te krijgen en daar €15 voor betaald. ..vervolgens stond de chauffeur al reeds om half 10 voor de deur ....Gelukkig was ik thuis. Één kuipje kruidenboter op 10 personen is wat weinig. Voor de rest geen enkele opmerking.

Pluspunten

Vlees ik echt heel lekker, vooral de speklapjes!!!

Meer kruidenboter

Pluspunten

Heerlijk eten Goed op tijd Aardige bezorger Hulpzaam

Pluspunten

http://www.kiyoh.nl/de_barbecueboer/?b=y&id=20578535 super geregeld allemaal vriendelijk opname bestelling zeker voor herhaling vatbaar dit was al de tweede keer maar weer super goed dus op naar volgend jaar Was op de Camping de Zanderij Voorthuizen veld bbq

Pluspunten

Mooi en lekker vlees, salades en vers stokbrood

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel

Schoon aanleveren, kritisch zijn op kleine dingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregeld en keurig netjes.

Geen ga zo door

Pluspunten

Zeer goed eten, zeer goede service!

Het op de hoogte houden van de levering. De avond ervoor kregen we een mail met de verwachte levertijd en de dag zelf ook. De exacte levertijd was alleen 3 uur eerder dat er gezegd was. Op zich geen probleem want we waren thuis maar we hadden ook zomaar niet thuis kunnen zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees en sauzen. Op tijd geleverd.

2 barbecues voor 46 personen is echt te weinig! Betere controle op de uitlevering van de barbecues, rubber afdichting op de slang was afwezig (lekkage) en 1 brander brandde niet goed. Opvangplaat aan onderzijde van 1 barbecue was niet aanwezig.

Pluspunten

Alles was perfect in orde. Het vlees was vers, net als het brood en de salades en alles van een hoge kwaliteit. Echt een aanrader als je wilt BBQen en wel de lusten, maar niet de lasten wilt!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken