Pluspunten

Dit bedrijf levert wat het belooft. Wat wil je nog meer. Uitstekende kwaliteit en accuraat. Ik zou dit iedereen durven aanraden.

De hoeveelheid aan salades was aan de magere kant.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar voor vragen. Altijd duidelijk antwoord.

Wat meer hoeveelheid salades erbij. De verschillende soorten is meer dan voldoende en lekker. Het vlees en brood zijn erg lekker!!!!

Pluspunten

Meer dan tevreden over de BBQ boer. We hadden ook 1 Halal pakket besteld en daar was zeer goed over nagedacht. Alles was gescheiden ingepakt zelfs apart bestek en opschep lepels voor de salades en een aluminium folie schaal voor op de BBQ zodat vlees apart gebakken kan worden. Complimenten hiervoor.

Zeer tevreden over kwaliteit vlees/vis pakket. Wel heel fijn als er duidelijker vermeld staat dat je niet van alles 1 krijgt maar dat jullie zelf de 450 gram samenstellen en je dus niet vooraf weet hoeveel vlees of visstukken je krijgt van een bepaald soort.

Pluspunten

Alles zag er goed uit. En ook lekker!

Pluspunten

Komen afspraken na. Goede kwaliteit

Voorlopig: geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, compleet gekoeld aangeleverd

De communicatie kan beter; last minute een sms wanneer ik ze kon verwachten. Bij ophalen werd dit drie dagen later dan aanvankelijk gezegd en moest ik er achteraan bellen.

Pluspunten

Alles tiptop verzorgd Alles volledig verzorgd

Zou niet weten

Pluspunten

De kwaliteit van het vlees en de salades was top

De verrassing voor de kids vonden we helemaal niets voorstellen, jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Service en producten zijn prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed geregeld.

Wij hadden sausjes waarbij stickers met een nieuwe houdbaarheidsdatum over de oude houdbaarheiddatum geplakt waren. Dat gaf een gevoel van: wordt ik hier nu belazerd? En we hoopten niet ziek te worden. Misschien is deze actie volkomen legaal, maar het gaf ons wel een onbetrouwbaar gevoel.

Pluspunten

Goed vlees, goede salades enz. Helemaal uit Voorhouten naar Groningen. Nette chauffeurs! Echt voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Punctueel, Smakelijk eten, Prima presentatie, Hygiënisch goed verzorgd vlees, salades maar ook borden en bestek. Aanbevelenswaardig.

een klein puntje: De zoektocht (oriënterend) naar salades lukt slechts als de bestelling half is afgemaakt, pas na invullen naw gegevens is het mogelijk extra salades te bekijken, dit is bijzonder onhandig en zal door vele bezoekers worden gemist. Toch zijn de salade keuzes de moeite waard maar het vinden is onmogelijk omdat er geen zoekveld bestaat waar het salade aanbod gevonden kan worden.

Pluspunten

Prima vlees en salades

Duidelijker maken dat het om het totaal gewicht gaat per persoon, en niet per stuk. het is ons nu duidelijk dus bestel ik komende week weer.

Pluspunten

Goede communicatie en verzorging van de producten. Vooral dat we niet hoefden af te wassen is geweldig.

Wij misten de barbecueworsten en de wat meer standaard salades, zoals zalm- of huzarensalade.

Pluspunten

Goed op tijd (eigenlijk te vroeg, maar binnen de marge). Heerlijk vlees en andere producten.

Pluspunten

Fantastisch behulpzaam personeel, fantastisch verzorgde vleespakketten en super gemakkelijk dat je alle vaat vuil kan laten staan en het zo wordt opgehaald.

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Keurig verzorgd, goed op tijd geleverd. Per ongeluk had ik ons oude huisnummer opgegeven en de bezorger belde keurig dat hij ons niet kon vinden. Alles uitgelegd en hij was er binnen no time. Eeg fijn.

geen

Pluspunten

Hele goede kwaliteit vlees en vis. Al onze gasten vonden alles erg lekker. Goede service bij aflevering en helpen met in elkaar zetten van de bbq's en testen die ook. Snel duidelijk antwoord bij vragen via mail, makkelijk wijzigingen te regelen en snelle restitautie. Ruime keuze en individuele aanvullingen mogelijk. Kortom heel erg goed!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles prima voor elkaar! netjes verpakt en goede kwaliteit! We hebben er van genoten en zeker voor herhaling vatbaar!

afspraak maken wanneer het weer wordt opgehaald, en niet op de dag zelf wijzigen.

Pluspunten

Lekker en netjes klaar gemaakt

Eigenlijk niet

Pluspunten

Alles vlgs. afspraak geleverd en opgehaald. Vlees en salades waren heel goed, de pakketten zijn goed verzorgd. En gemakkelijk dat alles vies mee teruggegeven kan worden!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken