Pluspunten

Het vlees was overheerlijk lekker mals niks mis mee

De barbecue werkte maar voor de helft

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

The all in one concept

The portions are not so big.

Pluspunten

Alles was perfect!

Vooral doorgaan zo ! Niets toe voegen

Pluspunten

Ik had een BBQ besteld voor 25 personen, dit was keurig verzorgd en op tijd geleverd, er was alleen iets mis gegaan met de salades, deze waren per ongeluk in een andere wagen geladen. Na een telefoontje is dit smiddags alsnog opgelost.

Pluspunten

Goede kwaliteit eten en prima service

Zo houden

Pluspunten

Bezorgen keurig op tijd, en het vlees is zo lekker dat iedereen die bij mij kwam bbqen er van genoten. Iedereen wou weten waar het vlees vandaan kwam. Echt super

Geen enkele het was top

Pluspunten

Voor onze buurtbbq voor ong 60 personen besteld, incl wat vegetarisch... Mooi op tijd geleverd in koelboxen, en met 2 prima grote bbq's. Bezorger legt alles goed uit, en laat het zien/doet een test, top! Bij het uitpakken van de boxen was het al te zien.... Hier wordt aandacht besteed aan de presentatie, kwaliteit, smaak, en niet onbelangrijk het gemak voor de klant: borden/bestek, brood en salades neerzetten, vlees bakken, eten en alle vaat terug in de boxen.... Vegetarisch was heel goed herkenbaar. Heel veel goede reacties gekregen, waarbij telkens de vraag: wie is die cateraar.... De site zal wat meer worden bezocht

De sms met de levertijd kwam bij mij pas de volgende dag binnen, mail heb ik niet gekregen. Gelukkig dat jullie goed bereikbaar zijn!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ondanks diverse telefonische contacten spullen niet geleverd, wel betaald. Computerstoring, waar hebben we dat meer gehoord..... Op de dag van aflevering,zondag, nogmaals gebeld om 12.00 uur. Resultaat: antwoordapparaat. Op de website staan openingstijden vermeld. Zondag van 08.00 am tot 08.00 PM. Gewacht tot 18.00 uur. Resultaat nul. Halsoverkop iets anders geregeld, diverse gasten zonder eten naar huis, 65e verjaardag van mijn vrouw naar de maan. Bedankt jongens, eens maar nooit weer. Geen excuses of iets, server lag plat....etc.nou maar hopen dat we het geld terugkrijgen. Is ons wel beloofd maar vrees dat we andere acties moeten ondernemen. wat een amateurs!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

smaakte heerlijk en vers

we vonden het voor 15 personen matig aan salades, die hebben we bijgekocht. Achteraf kostte het bij ons in de buurt maar 11,- p.p. en was ook heerlijk met de zelfde voorwaarden

Pluspunten

Super tevreden over de geleverde producten.

Pluspunten

Veel complimenten gehad over het vlees. Iedereen vond het erg lekker. Het vlees is van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Als je er achter komt dat je tekort komt, dat er toch nog mogelijkheden zijn dat ze iets komen bezorgen.

Pluspunten

Nette service, goede kwaliteit geleverde producten

Bij vertraging van meer dan een half uur mogelijk even bellen

Pluspunten

Vlees prima levering service prima Klantenservice prima

Borden en bestek(plastic is makkelijker) En als je de tijd wil veranderen kost dat 15 euro. Vind ik niet geen klantenbinding.

Pluspunten

vriendelijk personeel goed geregeld in koelkisten wordt bezorgd, heel fijn het eten is er heerlijk.en de afwas mag weer mee.super.volgende keer weer de bbq boer bij ons

alleen maar positief,ga zo door

Pluspunten

Super, alles geregeld zoals afgesproken. Veel complimenten ontvangen, lekker vlees en mooie salades. Meteen geld terug ontvangen via ideal, toen wij het aantal verminderde.

Pluspunten

In een woord geweldig. Heerlijk vlees en heerlijke salades en alles in ruime hoeveelheid. We hadden ook een glutenvrije bbq maaltijd besteld. Alles was goed. Ik snap niet dat er mensen zijn die zeggen dat het niet genoeg was. Ook een hele vriendelijke bezorger. Een aanrader.

Hou zo vol

Pluspunten

Heerlijke salades sauzen en vooral het vlees is super lekker, lekker stokbrood en ruim voldoende had voor 22 personen besteld en met 27 personen gegeten, alleen de rundvleessalade die kan je wel een bak extra gebruiken, maar dat ligt aan de personen zelf.

op tijd een mail sturen of sms over de tijd dat de bbq geleverd wordt.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, alles keurig op tijd bezorgd/opgehaald. Het vlees en de vis waren voortreffelijk en er zat ruim voldoende salade, brood en sausjes bij. Kortom niets meer aan veranderen, top!

Pluspunten

Komen afspraken na. Geleverde is van uitstekende kwaliteit.

Opletten dat alles kompleet is. Opletten dat klant op tijd wordt ingelicht over data en tijd via de mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super lekker en verzorgd

Bestek was niet schoon, dat was echt een tegenvaller. Plus 1 brander van de bbq bleef niet aan. De knop bleef niet ingedrukt, dit opgelost met lijmtang. Beetje knullig waar dat wel

Pluspunten

Goed verzorgde barbecue, alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd en opgehaald

Pluspunten

Vlees is van goeie kwaliteit, en alles wordt netjes verpakt geleverd.

Ze bieden voor 15euro aan om eeder te laten bezorgen. Maar als je dit neemt zijn ze alsnog niet voor 11 waar je wel voor betaald als je dan belt wordt er gezegt de chaffeur is onderweg maar uur later nog niemand na anderhalf uur pas iemand dus 15 euro voor niks betaald.. Doe deze servic dan niet als je het niet na kan komen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Hogebrinkerweg 22