Pluspunten

Het was heel erg lekker!

We wilden later de bbq nog een keer aanmaken, maar dat ging niet. Wel alles geprobeerd, maar niet gelukt.

Pluspunten

Goed verzorgd, lekker eten, vriendelijke bezorger die alles rustig en goed uitlegd. Meer dan genoeg voor iedereen. Kortom super!

Pluspunten

Vlees en vis was heerlijk. Bijgerechten idem. Het is schoon op gegaan. Van iedereen alleen positieve reacties gekregen. Alles werd keurig aangeleverd en ook op tijd. Volgend jaar gaan we het zeker weer op deze manier organiseren.

Pluspunten

Prima kwaliteit van het eten, uitgebreid, goede service

Geen tijdstip aangegeven waarop alles weer werd opgehaald

Pluspunten

Goede service, heel goed eten!, alles perfect geregeld! Van eten tot bestek!

Geen verbeterpunten. De groep waarmee ik gegeten heb vonden het ook allemaal super goed!

Pluspunten

Heel erg goed en lekker!! En alles wordt vies weer opgehaald. Iedereen aanbevolen. O ja.....die salades waren ook zooo lekker.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit. Geven duidelijk aan op welk tijdstip levering plaatsvindt en alles weer wordt opgehaald. Houden zich ook aan deze afspraken. Goede service, vriendelijk personeel. BBQ wordt geplaatst, alles gecontroleerd op werking en gekeken of levering volledig en correct is. s

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Erg lekker allemaal, genoeg vlees, salades en brood. Alles wat beloofd wordt, is nagekomen. Top bedrijf !

Ophalen op maandag ochtend zonder bericht vooraf, beter even half uur van te voren bellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes afgeleverd op tijd, Heerlijk en genoeg eten. Volgende keer weer!

Nee

Pluspunten

Goede afspraken, fijn dat er tot 48 uur vooraf geannuleerd kan worden.

Ik was in de veronderstelling dat er van elke vleessoort 1 exemplaar aanwezig zou zijn, dit was dus niet het geval, graag vermelden hoeveel stuks er van elke aangeboden vleessoort aanwezig zijn in het pakket.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlees was goed, genoeg salades.

- Wilde van te voren bellen om te vragen of we een tijd konden afspreken en dat ze dan de barbecue zelf achterwegen konden laten. Kreeg te horen dat bezorgen voor de dag erna niet meer mogelijk was. - Er staat niet bij hoeveel borden erbij zitten, had nu wat extra besteld dat bleek helemaal niet nodig. - Had extra betaald voor bezorging binnen een bepaald tijdsvak, en het werd gewoon anderhalf uur eerder bezorgd, gelukkig waren we thuis....

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en goeie prijs kwaliteit verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

top service en heel lekker.

Pluspunten

Prima kwaliteit en uitstekende service!

Pluspunten

BBQ voor 20 personen besteld. Was top vlees en zeker voldoende voor iedereen. alles netjes verpakt geleverd en weer opgehaald. Is zeker voor herhaling vatbaar.........

Pluspunten

goed verzorgd. correct op tijd. prima kwaliteit

Pluspunten

Ruim op tijd SMS wanneer levering is en alles weer retour wordt opgehaald, klasse! Alles vers en keurig verpakt en ruim voldoende. Alle genodigde bij de BBQ waren erg enthousiast over service en kwaliteit.

Langere BBQ tangen voor boven vuur is wel handig

Pluspunten

Zeer goede communicatie. Tijden van leveren kloppen! Het vlees is heerlijk vers en genoeg.

Vanalles was er voldoende, alleen de sausjes waren een beetje weinig.

Pluspunten

Zoals iedereen al aangeeft is de kwaliteit van vlees en salades perfect. Zelfs de volgende dag ( wij hebben er 2 x mee kunnen doen ) waren de salades nog vers en knapperig. Goede service, vriendelijk personeel.

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Alles perfect geregeld en goed verzorgd

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken