Pluspunten

Makkelijk online te bestellen en thuis bezorgd! Het eten smaakt Super goed en ziet er netjes verzorgt uit, kortom een tevreden klant

Pluspunten

Ziet goed en verzorgt uit . Het was de eertse keer dus gewoon goed.

Wat meer servet toevoegen, die zitten er maar minimaal in.

Pluspunten

Netjes aangeleverd, lekker vlees en goede salades. Vega en vega-bestek gescheiden geleverd, keurig.

Pluspunten

afspraken worden goed nagekomen kwaliteit prima plezierige medewerkers

Pluspunten

betellen gaat goed en snel. en de producten zijn lekker

Wij waren al heel snel door de salladens heen. halve wegen de bqq was het al op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hadden het vlees/ vis pakket. Gewoon super. Heel veel positieve reacties gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Omdat het stokbrood zo lekker was, en zoveel, was er in verhouding te weinig kruidenboter. Zelf even bjjgemaakt.

Pluspunten

Alles tot in de puntjes verzorgd. Vlees goed salades goed

geen

Pluspunten

Perfecte service

Pluspunten

Het eten was goed voorbereid, lekkere marinades, mals en heel erg vers. De salades waren knapperig en gezond. Meerdere vrienden vroegen waar wij het eten vandaan hadden gehaald. Er was meer dan genoeg voor iedereen (te veel) en de service met halen en brengen was top. Kortom: we zijn meer dan tevreden.

Geen. We waren echt heel erg blij met jullie.

Pluspunten

Heel erg goed verzorgd, salades en vlees erg lekker

Wij hadden het fijn gevonden, als bijvoorbeeld de helft van het stokbrood alvast gesneden was

Pluspunten

Goed vlees en lekkere salades! Prima service; thuis bezorgen en ophalen

Geen; ga zo door

Pluspunten

alles netje op tijd bezorgd pakket is helemaal compleet kwaliteit vlees en vis is prima ontzorgend omdat afwas ook wordt gedaan

verfijning van smaak diverse marinades/gerechten, nu smaakten verschillende marinades/gerechten beetje hetzelfde

Pluspunten

- Prima prijs/kwaliteit verhouding - Vriendelijke klantenservice - Punctuele levering op aangegeven tijdsslot - Variatie van producten

- Warmhoudplaat + pan voor satésaus - Langere bbq tang - Productomschrijving (namen per bak/sort) bij de geleverde producten

Pluspunten

Alles prima en erg lekker hadden het luxe pakket. Was ook keurig op tijd.

Pluspunten

Heerlijk gegeten, alles conform afspraak geregeld en geleverd. Prima kwaliteit van de producten en goed van smaak!!

De BBQ was niet compleet geleverd waardoor we snel iets anders moesten verzinnen. Is gelukkig gelukt.

Pluspunten

Alles conform afspraak, uitstekende verzorging.

Pluspunten

Vriendelijke mensen en een constante kwaliteit. Ruimschoots voldoende en heerlijk!

Pluspunten

op tijd , netjes heerlijk

Pluspunten

Goede keuze in pakketten. Hoge kwaliteit van vlees en vis. Presentatie op orde. Prettig om een dag van tevoren een tijd van levering via sms te krijgen.

Organisatie in het busje van levering. Alle pakketten stonden door elkaar. Als er dan toch al een naamsticker op het krat zit, plaats hem dan zo aan de voorkant zodat je hem kan lezen... Graag even met de klant alle pakketten doornemen en controleren. Ik miste dus een bak, dat werd snel opgelost maar dat hadden soepeler gekund. Verder hadden ik het op prijs gesteld als ik ook voor het ophalen een melding via SMS hadden gehad over een dag en tijd.

Pluspunten

We zijn heel tevreden! Alles was op tijd gebracht, met onze wenstijd was ook rekening gehouden. Vlees en salades waren netjes ingepakt en gekoeld. En wat was alles BUITENGEWOON HEERLIJK en hoog kwalitatief!! iedereen was tevreden! de verjaardag van ons zoontje is geslaagd!

Pluspunten

Lekker vlees en salades

Zet er duidelijker bij dat niet van elk stuk vlees er het aantal inzit qua aantal. Staat wel op site maar onduidelijk. Achteraf wel genoeg vlees maar was miscommunicatie over.

Pluspunten

we hebben genoten van het vlees en de salade's.....kan het iedereen aanraden...

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken