Pluspunten

Goede kwaliteit van het vlees en de salades waren heerlijk. Goede service aan de telefoon

Het was ons niet geheel duidelijk wanneer de spullen opgehaald zouden worden. Uiteindelijk kreeg ik een sms, maar de tijd van ophalen was heel veel later. Op zich geen probleem, want het stond buiten

Pluspunten

Goed bereikbaar, flexibiliteit, bezorging op afgesproken tijdstip, communicatie=top, kwaliteit prima!

Pluspunten

Goed verzorgd. Kwalitatief goede en lekkere produkten! Alles was zeer goed verzorgd!

Hoeveelheid stokbrood was eigenlijk te weinig voor de groep personen. Was al heel snel op.

Pluspunten

Perfect en vers.

Vispannetje mag iets pittiger.

Pluspunten

Klantvriendelijk en superkwaliteit.

Pluspunten

- Voldoende vlees in pakketten per persoon - Nette levering - Zending is te volgen via Routemonster

- Wellicht de bbq van tevoren testen, gezien 1 van de 3 bbq's minder goed werkte. - Iets meer cupjes kruidenboter voor het stokbrood

Pluspunten

Levert exact wat het belooft.

Pluspunten

snel besteld ; keurig conform afspraak geleverd !! en weer opgehaald. Alles compleet en je kunt de borden en bestek vies weer terug geven!!!!erg prettig

Het is jammer dat pakketten per 6 besteld moeten worden. Als je 2 keuzes maakt zit je gelijk vast aan 12

Pluspunten

Leveringen altijd op tijd en volgens afspraak. Goede porties en lekker vlees/ lekkere vis. Verhoudingen met salades en brood zijn ook goed. Hebben nu herhaaldelijk gebruik gemaakt en gaan dat toekomstig zeker weer doen.

Pluspunten

Prima vlees, prima haal- en brengservice tegen een prima prijs. Geen omkijken naar de gebruikte materialen, wat wil je nog meer. Volgende keer weer.

Pluspunten

Ideaal, wordt thuis geleverd en weer opgehaald. Geen afwas... En heerlijke variatie en goed verzorgd. Kortom voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Alles volgens afspraak , prima.

Wat onze bewoners betreft meer Speklapjes!

Pluspunten

Prima verzorgd, goed en veel vlees, heerlijke verse salades, ruime hoeveelheid broden. Alles was helemaal oké - alleen het weer zat niet mee.

_

Pluspunten

Correcte levering. Lekker vlees.

Pluspunten

Perfect vlees en vis. Lekker mals/vers Lekkere salades, geen standaard Lekker gemakkelijk, geen nawerk

De dag van te voren krijg je bericht over de levertijden de volgende dag. In de loop van de middag vraag je je af of het goed komt, nog geen bericht. Is er iets met de bestelling misgegaan?Toch maar even bellen (16.30 uur). s'avonds om 20.45 bericht over de aflevertijd. Tip: De dag van te voren wil je graag tijdig zekerheid/bevestiging dat er geleverd wordt. Even een berichtje dat 'je nog in beeld' bent en wanneer ongeveer de levertijden worden gestuurd.

Pluspunten

Keurig, netjes en bijzonder smaakvol. Kan je zelf niet voor naar de winkels.

Pluspunten

goede afspraken die nagekomen worden en een goede kwaliteit

Pluspunten

Wel hebben genoten van De BarbequeBoer. Prima vlees en kip. Salades en stokbrood voortreffelijk. Genoeg per persoon

niet

Pluspunten

komen hun afspraken na.

jammer dat er spullen waren, die diepvries waren. Dit ontdooide in de bakken, met alle vocht van dien

Pluspunten

betrouwbaar en goed

salades zouden wel opgemaakt mogen worden

Pluspunten

Super!!! Het wordt gebracht en gehaald. Het was lekker, dus voor herhaling vatbaar

Pluspunten

We hebben genoten van het heerlijke vlees, de vis en het vegetarische eten. We zullen een volgende keer zeker weer bestellen bij de barbecueboer!

Pluspunten

Goed verzorgd, en lekker, kwaliteit is super

Pluspunten

Smakelijk mals vlees Heerlijk brood Super salades en sausjes.. Schoon bestek Met 30 personen gegeten..Iedereen was vol lof over alles..Vooral De biefstuk was een mega hit bij mijn familie..

Niets op aan te merken!! Alles was Fantastisch!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het vlees en de salades en het stokbrood waren van uitstekende kwaliteit. Mijn complimenten daarvoor!

1. Er was te weinig vlees en salades voor 26 personen geleverd. Volgens de website zou er 425 gram vlees pp en 300 gram salade pp zijn. Dit was echter beduidend minder. 2. Bovendien is de tekst op de website, waar kort gezegd staat dat er 425 gram vlees pp geleverd wordt verdeeld over 8 verschillende stukken vlees voor meerder uitleg vatbaar. Ik had namelijk verwacht dat er 8 verschillende stukken vlees pp zouden zijn. Dit was niet het geval. Dat vind ik erg jammer.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken