Pluspunten

Levering was super netjes verzorgd

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees, goed verpakt, en gekoeld geleverd in isolatie boxen. we hadden voor 40 personen besteld, ruim voldoende vlees. de 2 barbecues waren ook voldoende groot.

met name de salades (koude schotel) was aan de magere kant. dat was ook vrij vlug op.

Pluspunten

Was weer toppie geregeld

Zet online voor iedere soort bbq een MENUKAART in pdf op de site, om thuis uit te printen en je gasten aan te bieden. Met alle logo's, weetjes en mogelijkheden van jullie bedrijf erop. Zo bereik je nog meer mensen om te kunnen genieten van jullie lekkere bbq-gerechten.

Pluspunten

Prima verzorging en prima kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

Goed vlees, gevarieerd, lekkere salades en alles ruim voldoende.

Mss optie om bepaald soort vlees extra erbij te kunnen bestellen. ( BV een extra portie hamburgers ofzo)

Pluspunten

Goed vlees, lekkere salades, betrouwbare aflever- en ophaaltijden. Ideale service voor een geslaagde bbq zonder gedoe. Meer dan voldoende vlees, salade, brood en sauzen! Top.

Geen!

Pluspunten

Op laatste moment nog mogelijk om te annuleren of aantallen wijzigen. Erg goed vlees, salades en brood. Bezorger uitermate netjes en behulpzaam.

We hadden voor 15 mensen besteld maar er aten er 13 mee. Alles is op gegaan dus voor grote eters kan het net te weinig zijn. Verder alles perfect.

Pluspunten

Prima service, makkelijk bestellen via internet, alles wordt gebracht en weer opgehaald.

Pluspunten

Goede service, perfecte kwaliteit, heerlijk gegeten.

Pluspunten

Erg goede ervaringen met ons feest. We hadden een kok bijgehuurd die heel zelfstandig alles heeft voorbereid en de bbq heeft verzorgd. Heerlijk en zonder zorgen! Ook het glutenvrijpakket werd erg goed ervaren. Een echte aanrader!

Pluspunten

goede kwaliteit vlees en salades. Goede uitleg en keurige bezorging.. Kwaliteit materiaal goed. Goede uitleg..

Pindasaus koud en in plastic bakje voor ons op sportveld slecht te verwarmen.Grote koekenpan was droog geen vette bodem hierdoor begin moeilijk bakte erg aan uiteindelijk olie gehaald toen in orde.Brood heel meegegeven zonder mes slecht te snijden op sportveld.

Pluspunten

Buffet voldeed aan de verwachtingen

Ruim besteld maar had iets meer mogen zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregeld. Bezorging zoals beloofd. Ruim voldoende vlees en salades.

De dressing van de salade apart houden zodat men deze zelf kan toevoegen. Dit houd de groente wat knapperiger.

Pluspunten

goede kwaliteit vlees en vis.salades erg lekker en voldoende. Conclusie: goede prijs kwaliteit verhouding.

Bij visgerechten meer nadrukleggen op garanalenspiezen. Gemiddelde nederlander vindt garanalenspiezen erg lekker. Op oons feest heeft helaas niet iedere liefhebber een garnalenspies gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is goed en duiddelijk gecommuniceerd. De smaak van vooral het vlees is heerlijk.

De porties zijn kleiner dan bij vergelijkbare bedrijven zowel van salades als van vlees

Pluspunten

Goed en lekker. Goede service

Als ik voor 16 man bestel dan ook voor 16 man stukken vlees

Pluspunten

Besteld voor 23 personen, goed / op tijd geleverd. Kwaliteit is dik in orde, heerlijk gegeten.

Hoeveelheid salades etc. was net toereikend.

Pluspunten

Goed, snel, lekker en alles ruim voldoende, prima service

Pluspunten

Na bestelling van in totaal 20 pakketten leek de levering me wat krap.... Na gerustgesteld te zijn door de chauffeur bleek idd de gebrachte hoeveelheid ruim voldoende. Er hebben nog 3 kinderen en 2 volwassenen extra van gegeten. We hadden 7 standaard, 6 vlees/vis en 7luxe paketten. Alles was prima in orde en smaakte goed!

Een fruitsalade bij de "luxe pakketten" ipv een van de standaardsalades had net wat meer variatie gegeven.

Pluspunten

wij waren door een misverstand te laat met bestellen,uitgelegd werden alsnog geweldig geholpen op een zeer vriendelijke manier. bestellen ieder jaar en zo als altijd perfect voor elkaar.

geen

Pluspunten

Compleet pakket, heerlijk vlees en heerlijke salades, genoeg voor het aantal personen, toebehoren als brood, sausjes en kruidenboter voldoende. TOP !!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

eten is goed BBQ is prima

te late levering (buiten afgesproken periode!!!)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen positieve berichten : Op een warme dag de bestelling gekregen waarbij het vlees niet gekoeld was met ijsblokken dit waren ze vergeten . Dit gemeld en ze deden er niks mee . Bestelling niet op tijd volgends afspraak ze vonden dit gezeur.

LUISTEREN WAT DE KLANT WIL!!!!!!!!!!!!!!!!! En kun je dit niet dan begin geen bedrijf .

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken