Pluspunten

Goede communicatie.. heerlijk en ruime porties vlees.

Iets grotere porties salade, verder geen minpunten.

Pluspunten

Alles is goed verzorgd

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk personeel, heerlijk vlees, salades, stokbrood etc en ruim voldoende!

Pluspunten

Genoeg en lekker vlees. Variatie in salades was ook fijn, zo was er voor iedereen wat lekkers bij. En fijn dat we alles zo weer mee konden geven!

Geen.

Pluspunten

BBQboer levert zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ruim voldoende portie grote en aanwezig is wat ze op hun website beloven. Iedereen was tevreden en als organisator had ik weinig werk, zodat ik ook kon genieten.

ik had op de website niet kunnen vinden dat jullie ook glazen voor de drank kunnen leveren

Pluspunten

Het was prima verzorgd en heel erg lekker

Pluspunten

Alles perfect geregeld

Vond alleen de extra in rekening gebrachte kosten voor tijdstip van aflevering een beetje overdreven, zeker in relatie met route die bezorger die dag reed.

Pluspunten

Heerlijk eten zowel het bbq vlees/ vis maar ook de salades waren heerlijk en gingen schoon op! Geen afwas en de bezorging was op tijd. Het contact voor een wijziging was vriendelijk en snel en ook het sms'je met de verwachtte bezorgtijd was fijn!

Even bellen als er een andere ophaaltijd is dan aangegeven in mail.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zowel vlees als vis van prima kwaliteit

Levering was op zaterdag en pas toen bleek dat terughalen niet op zondag gebeurt maar op maandag. Dit op de site vermelden zou prettig zijn.

Pluspunten

Kwaliteit vlees! en kwaliteit bijproducten! (salades enz) Hoeveelheden ruim voldoende (soms wat teveel misschien) Levering en ophalen gaat altijd tijdig en soepel Ontzorgen BBQ opmerkingen bij bestelling worden ook daadwerkelijk gelezen en iets mee gedaan

Inhoudelijk verbeterpunt nieuwe verpakkingen: labelen soort vlees/vis, door beslaan van de verpakkingen moet de verpakking eerst opengemaakt worden om te zien wat er in zit. Bereikbaarheid algemeen nummer moet beter. Vanwege het ontbreken van een bijbestelling moest ik op deze (meest gewilde BBQ dag) contact opnemen om navraag te doen. Dit koste een aantal telefoontjes om voor elkaar te krijgen.

Pluspunten

Alles was goed : levering, kwaliteit ,prijs.

Pluspunten

Zeer tevreden, normaal gesproken vul ik dit soort enquêtes nooit in, maar ik vind dat jullie een positieve recensie verdienen. Goede klantenservice, oplossingsgericht wanneer zich een probleem voor doet bij bijvoorbeeld het ophalen/afleveren van de BBQ. Het eten is van zeer hoogstaande kwaliteit, en jullie service is goedkoper dan de gemiddelde lokale slager, en bovendien leveren jullie daarnaast koelboxen, een gas BBQ en bestek, die jullie bovendien zelf weer meenemen en reinigen. Kortom zeer geslaagd feest gehad, en mede dankzij de goede service die jullie bedrijf levert

Geen verbeterpunten die ik zo kan bedenken. Ik geeft alleen geen tien omdat niets perfect is in het leven.

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerkers en bezorgers Al onze gasten waren verrast van de kwaliteit. Er was voldoende voor iedereen. De salades waren erg intrek. De Barbequeboer heeft er een in ieder geval een vaste klant bij en ik denk dat meerdere van onze gasten nu ook bij hen gaan bestellen.

Duidelijke herkenning van medewerkers tijdens bezorgen en ophalen

Pluspunten

Pluspunten

Alles mooi op tijd gebracht. Vlees was erg lekker, net als de salades en de sauzen. Wij hadden ook 1 glutenvrij pakket en dat was super geregeld.

X

Pluspunten

Perfect geregeld, fantastisch lekker eten, complimenten!

Ik kan niets bedenken.

Pluspunten

Fijne levering , perfecte spullen , was echt goed .

Pluspunten

Het vlees was erg goed en lekker. zo makkelijk je hoeft nergens voor te zorgen, alles is erbij stokbrood, sausjes heel fijn. we kunnen het erg aanbevelen.

Pluspunten

Vlees was echt goed! Alleen maar positieve reacties. ( Luxe bbq met 21 personen )

Over het aantal personen (21) zouden de Ambachtelijke rundvleessalade en de Scharreleisalade wel wat meer mogen. Dit omdat iedereen toch makkelijk naar deze salade's pakt.

Pluspunten

Keurige service, mooi concept

Pluspunten

Het was allemaal dik in orde.

S.v.p. duidelijker aangeven of ook de plastic bakjes waar de etenswaren in zitten, retour gegeven kunnen worden. Ik ben er voorstander van i.v.m. hergebruik, is beter voor het milieu!

Pluspunten

Ge-wel-dig! Het was heerlijk, alles lekker vers en er was meer dan genoeg voor iedereen! Super feestje!! mmmmmmmmmmm

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hogebrinkerweg 22