Pluspunten

Absolute topservice mbt brengen en ophalen. Professioneel in communicatie mbt Track & Trace. Vlees uitstekend van kwaliteit!!!

Pluspunten

Alles in 1, ze bellen je, flexibel met aanpassingen

Pluspunten

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Goede kwaliteit, mooie salades. Ik was heel erg blij dat het op afgesproken tijd geleverd kon worden. Mijn gasten hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Er is niet aangebeld toen de spullen werden opgehaald. Poort was wel open dus kon alles worden meegenomen. Maar er was wel iemand thuis, dus ik zou erop willen attenderen in het vervolg dus wel even aan te bellen.

Pluspunten

Betrokkenheid chauffeur Eten is prima

Pluspunten

Prima kwaliteit vlees Ze houden rekening met allergieën als je dit aangeeft. Levering keurig op tijd Salades,brood,sausen,kruidenboter ook heel goed en voldoende! Onze gasten waren vol lof!!! Kortom:het was super!!!!!

Nee want het is helemaal goed!!!

Pluspunten

Komen afspraken na en reageren snel op mail

Mogelijkheden om levertijden af te stemmen

Pluspunten

alles wordt netjes aangeleverd, elk soort vlees in aparte verpakking, en in nette koelboxen aangeleverd, ook de wens van natrium arm bereid vlees/vis is netjes opgelost, de verpakking hiervoor was speciaal met label voorzien.

geen, vooral op deze manier van service en kwaliteit/prijs doorgaan

Pluspunten

Prima kwaliteit prijs verhouding Aanpassing van bestelling mogelijk en verschil wordt netjes terug betaald kortom klasse,

Pluspunten

Goede service, heerlijke producten! We hebben genoten.

Pluspunten

Prima bezorging, zeer goed vlees, salades, stokbrood in ruime keuze en hoeveelheid. Barbecue-apparaat, servies, bestek..alles was voldoende en netjes aanwezig. Ophalen mooi volgens afspraak; hoefden er niet eens voor thuis te blijven. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Sommige stukken vlees waren iets te dik gesneden waardoor grillen soms wat te lang duurde.

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees, sauzen en salades, meedenken over de hoeveelheden. Complimenten van de persoon die een zoutloos dieet had. Ook de glutenvrije bbq van harte aan te bevelen. Lekker brood en niet ziek geworden!

Misschien een tip voor bij de glutenvrije bbq. De satesaus van Hela is glutenvrij (staat op de verpakking) o.a. verkrijgbaar bij de Makro. Volgens mijn dochter waren ook de sausjes glutenvrij, misschien is dat te checken en erop te schrijven? Nu had ik zelf voor de sausjes gezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het eten was super. Voldoende vlees per persoon. We hebben er van genoten een aanrader voor de volgende keer.

de pindasaus had wat meer mogen zijn

Pluspunten

Aardige bezorgers. Vlees van goede kwaliteit, ook de geleverde servies en bestek van goede kwaliteit. Geen op- of aanmerkingen.

Pluspunten

Alles was goed. Heerlijk gegeten.

Pluspunten

Goed vlees hoeveelheid was goed salade,s waren erg lekker bezorging was optijd

Pluspunten

aardig personeel goed vlees en lekkere salades brengen en halen is goed

Pluspunten

Prima vlees, goede kok.

Het bestek was er niet bij geleverd, wij hebben daarom nog snel bestek bij moeten kopen.

Pluspunten

alles is pssitief

blijf op tijd komen

Pluspunten

Zeer tevreden! Vlees en salades zijn van uitstekende kwaliteit. Mooi op tijd geleverd (ze waren wat aan de vroege kant, maar we werden netjes gebeld dat ze voor de deur stonden). Dit is de tweede keer dat we een bestelling hebben geplaatst en gaan dit zeker weer doen!

Pluspunten

Goede service,op de afgesproken tijd en goed verzorgd en voldoende!!!!

Misschien voor jezelf? Reclame op de auto?

Pluspunten

Super tevreden, lekker vlees en alles voldoende, zullen zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Bestelling op tijd afgeleverd zoals afgesproken Vriendelijke chauffeur Eten was heerlijk BBQ servies en bestek alles zag er perfekt uit! Ook de tijdafspraak om de spullen retour te halen werd netjes nagekomen.

Geen Alleen maar lof!

Hogebrinkerweg 22