Pluspunten

hele goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel, eten heel goed verzorgd

misschien iets meer variatie in vlees

Pluspunten

Prima levering. Heel netjes verpakt en goede kwaliteit. Ruim voldoende vlees. Kwaliteit van de salades heel goed. Ook het ophalen op een andere locatie was geen enkel probleem.

Pluspunten

Goede service,s en prima vlees en salade,s en stokbrood.

Een opmerking erg weinig kruidenboter voor 25 personen 2 klein kuipje,s.

Pluspunten

Goed georganiseerd...keurig op tijd met afleveren Kwaliteit en prijsverhouding is prima Er was genoeg voor al onze gasten..niks teveel over en zeker niet tekort. Bij bestelling een mooie BBQ en Gas Alles netjes en gekoeld geleverd. Op afgesproken dag en tijd ook netjes de afwas weer opgehaald. Ontzettend vriendelijk personeel

Kan er geen een bedenken ben erg tevreden

Pluspunten

Heerlijk vlees ,lekkere salades voor herhaling vatbaar !

Pluspunten

Goed geregeld! heerlijk vers vlees, heerlijke salades en lekker vers stokbrood en een zeer tevreden klant Een aanrader

Pluspunten

Alles tot in de puntjes geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Genoeg vlees Over de levertijd was op korte termijn nog te onderhandelen.

Te weinig salades Er werd aan de telefoon verteld dat er 2 bbq bij zaten maar bij afleveren bleek het er toch 1 te zijn.

Pluspunten

op tijd geleverd en gehaald. alles keurig verzorgd. Was genoeg van alles Lekker en goede kwaliteit eten

Voor mij was niet duidelijk dat als ik voor bijvoorbeeld 15 personenbestel dat ik geen 15 hamburgers of 15 biefstukjes krijg. Kan zijn dat ik de site niet goed heb gelezen.

Pluspunten

Prima levering, uitstekende kwaliteit.

Pluspunten

Alles was zeer goed en verzorgd. Er waas meer dan voldoende. Zeer bijzondere salades. Een enorm gemak: alle vuile afwas zo weer mee terug geven.

Pluspunten

Perfect eten Mooi opgemaakt alles kant en klaar Geen zorgen

Pluspunten

Keurig ingepakt top producten

Zou het niet weten

Pluspunten

De spullen zijn netjes verpakt en op tijd geleverd. Het vlees en de salades waren lekker. We waren met 9 personen en had voor 10 besteld, maar alles is schoon opgegaan. Echt een aanrader, geen rompslomp met boodschappen doen en geen afwas

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is goed verzorgd. Het eten is heerlijk.

De afspraken kunnen beter en kunnen ook beter worden nagekomen.

Pluspunten

Vers kwaliteitsvlees en vis, echt lekker

Pluspunten

Goed en smakelijk alles en de bezorging punctueel.

Houdt deze kwaliteit vast !!

Pluspunten

Zag er allemaal goed uit, het vlees was lekker en het was ruim voldoende. Prima service.

Pluspunten

Meer dan genoeg, goed verpakt en lekker vlees en goede salades.

Pluspunten

Keurig op tijd. Eten kwalitatief erg goed. Niet alleen wij, ook onze gasten vonden het heerlijk

Volgens afspraak zou het eten om 17.30 uur bezorgd worden. De dag ervoor kregen we een bericht dat ze al om 13.38 uur er zouden zijn. Gelukkig was dit niet het geval, maar het is nogal verwarrend.

Pluspunten

Perfect zeer goede kwaliteit goede service er was ruim voldoende heel veel complimenten gehad over vlees en de salades waren super Het bezorgen en afhalen was ook goed geregeld. Van ons een dikke 10 SUPER Groetjes Van Overink zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Onze familiedag op 22 mei was een succes, mede door de goede service en de prima verzorgde BBQ. Zowel het vlees als de salades waren overheerlijk. Met vriendelijk groet Els de Zeeuw

Pluspunten

Goede service, veel stokbrood, heerlijk vlees

Meer sausjes/salades

Hogebrinkerweg 22