Pluspunten

Goede kwaliteit. Lekker vlees en vis, en lekkere salades. Netjes afgeleverd en opgehaald.

meer hamburgers, meer bladsla

Pluspunten

Heerlijk om zelf alleen maar een keuze te maken. Alles word daarna tot in de puntjes geleverd. Heerlijk gerechten vis vlees salades sauzen en verschillende stokbroden. En de vuile borden mogen zo weer mee. Alsof je uit eten bent

Pluspunten

Prima voor elkaar. Klantgericht (lactosevrije bbq pakketten mogelijk, inclusief salades), flexibel. Heel goede kwaliteit vlees en vis, grote porties, voldoende salade en brood en dergelijke. zeer gemakkelijke service. Complimenten!

Nauwelijk verbeterpunten. Het zou praktisch zijn als nog iets langer van te voren bekend zou zijn hoe laat de spullen gebracht worden, dat is een detail.

Pluspunten

Alles tip, top voor elkaar. Bestelling, Producten, Bezorging en verdere afhandeling

Pluspunten

Goed eten. Genoeg vlees, salades en stokbrood. op tijd geleverd. echt een aanrader!

er hadden wat meer servetten bij mogen zitten. barbecue niet opgehaald op afgesproken dag, maar ga er vanuit dat dit een miscommunicatie is geweest

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlees was goed, vis ook. Genoeg salades en keus.

Pluspunten

Goed vlees, wordt koel bezorgd! De stokbroden zijn heerlijk, vooral als je ze even opwarmd in de oven.

De satésaus vonden we weinig voor een groep van 24 personen (dus hebben we bij moeten kopen). De gassfles lekte. Mijn man is erg handig en heeft tijdelijk een rubbertje of zoiets vervangen (en later weer de oude erop gezet), maar dit hoort eigenlijk niet te kunnen!

Pluspunten

Lekker vlees, veel keus in salades!

Misschien een fruitsalade erbij in het "standaard pakket" zou lekker zijn!

Pluspunten

-service top!! Zowel vanuit de zaak als van de chauffeur. - kwaliteit eten top !! -

Ik zeg ga zo door!!

Pluspunten

Goed vlees en salades. Ook genoeg van beide. Stokbrood ook genoeg. Goede levering. Niets op aan te merken.

Kruidenboter is in verhouding te weinig tot het stokbrood.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel met later afhalen van bbq en servies word zeer gewardeerd. We hebben de gas BBQ niet gebruikt omdat de gasten liever een houtskool BBQ gebruikten. Levering op afgesproken dag en tijd. Website is helder en duidelijk. Eten was voldoende en kwaliteit volgens verwachting.

Vriendelijkheid bezorger tijdens afleveren.

Pluspunten

Het was super goed. We gaan dit zeker nog eens doen. Ik heb het al aan veel mensen aangeraden.

Pluspunten

Komt afspraken na en levert uitstekende producten. Alles klopt tot in de details. Iedereen was vol lof over de smaak en kwaliteit, Top.

Pluspunten

Goede kwaliteit en hoeveelheid vlees en vis. Goede service.

Planning iets eerder op orde. Wij hadden de pech dat het opeens mooi weer was en veel late bestellingen werden geplaatst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en netjes verzorgd! Vlees/ vis erg lekker. Vond alles er verzorgder en beter uitzien in het echt in vergelijking met de foto's op de website.

Salades zagen er mooi uit maar ik heb ze liever niet aangemaakt, dus zonder mayonaise etc. Liever dressings apart serveren.

Pluspunten

Heerlijk vlees, mooie salades!

Pluspunten

Goede en snelle service met afleveren en ophalen. Levering was keurig op tijd. Vlees smaakte goed en was voldoende incl. sausen en stokbrood. De mogelijkheid om het vuile servies, bestek en de bbq te laten ophalen was ook zeer aangenaam.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed en lekker eten

Niet alles gekregen, wat salades ontbraken ...wel opgelost

Pluspunten

Goede en snelle service, uitstekende kwaliteit, ruim voldoende van alles, goede variatie van vlees en broden.

Pluspunten

Voor de tweede keer besteld. 16 personen helemaal top.. voor al de salades . mooi op gedeeld gevraagd . in 2 x8 personen . mooi en erg goed vlees . Aanrader en op tijd bezorgd top

Pluspunten

Prima levering, prima kwaliteit, veel soorten ook wb. Salades. Fijn dat je ook vis en vegetarisch kan bestellen.

- duidelijker aangeven dat je bij de pakketten meer keuze hebt, maar dus niet van alles het aantal hebt van de opgegeven pakketten. - vegetarisch is in verhouding duur in vergelijking met het vleespakket.

Pluspunten

Communicatie is prima goede info prima producten komen afspraken na

Nee

Pluspunten

optijd en voldoende geleverd

geen

Pluspunten

Snelheid van verwerking van aanvraag Duidelijke communicatie Flexibel Super service bij levering, goede verpakkingen en de bezorger testte de bbq's (zette ze ook in elkaar) voordat hij weer vertrok. En.....erg smakelijk en voldoende eten!

geen

Pluspunten

Wederom genoten van een overheerlijke bbq van de bbq boer uit Barnerveld. Wij hebben niks anders dan lof. Ideaal dit keer op de camping in Eefde laten bezorgen.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken