Pluspunten

Perfect gehouden aan de tijd en verdere afspraken. Goede producten en netjes geleverd. Heerlijk vers brood en fruitsalade. Vlees ook ruime sortering en goed.

Pluspunten

het was geweldig alles was goed eten barbecue tijdstip. het vlees, salades, brood sausjes heerlijk ook de service van barbecue in elkaar zetten kijken of alles het goed deed het eten voor de persoon met glutenvrij geweldig en alles apart gehouden top. echt een aanrader.

geen zo door gaan

Pluspunten

Goede communicatie, komt afspraken na en zeer belangrijk... levert kwalitatief goede etenswaren (zowel het vlees als de salades).

Direct aangeven bij klanten om stokbroden net voor gebruik nog even op de bbq te leggen om ze weer knapperig te maken (anders werkt de stokbroodsnijder niet optimaal).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Salade en fruitmix

Vleeswaren aangeven wat voor vlees soorten het zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en veel vlees. Keurig verzorgd.

Pluspunten

Eten prima. Op de juiste tijd bezorgd. Heel vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de bezorgers.

Ga zo door

Pluspunten

Goed geregeld en heel goed gecommuniceerd, wat heel fijn is en niet te vergeten het mooie assortiment en compleetheid van de levering. In een woord geweldig. Dank u wel.

Pluspunten

goede service. goed verzorgd. beter dan az bbq. zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Kwalitatief erg goed vlees en overheerlijke salades. Net allemaal even iets specialer dan de "normale" BBQ. Ook het brood dat gebruikt wordt (3 soorten). Echt Top! Het enige puntje wat voor verbetering vatbaar is, is dat je wat weinig satesaus krijgt.

Iets meer satesaus p.p.

Pluspunten

Goede planning ,kwaliteit en dienstverlening

Zo doorgaan.

Pluspunten

levering ruim op tijd Kwalitatief goed vlees Kwalitatief goede salades Goede barbecue

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en smaakt bijzonder lekker. Mijn gasten vonden het SUPER. Kan het iedereen aanbevelen.

Het is jammer dat je bij 10 personen of 100 personen dat de zelfde prijs per persoon is. (Kwantumkorting instellen is misschien een optie)

Pluspunten

Lekker eten,alles wordt geregeld

Alles was oke!

Pluspunten

Prima service en goede kwaliteit eten

Geen.

Pluspunten

Perfect verzorgde buurtbarbeque achter de rug, met de hulp van BarbecueBoer! Kwaliteit van vlees en salades uitstekend! Heerlijk stokbrood en goede sausen. Alles perfect op tijd en ook zo weer opgehaald. Veel positieve reacties van al onze buren op de service.

Ivm verschillende opvattingen in diverse culturen voor grote bbq gelegenheden standaard het vlees: varken/rund/kip van elkaar te scheiden en op aparte bakken aan te leveren.

Pluspunten

Alles was zeer goed en lekker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees/salades etc. Prima barbecues.

Pluspunten

- Het eten was heerlijk - Veel flexibiliteit/klantvriendelijkheid met bestelling doorgeven

Pluspunten

Geen negatieve.

Pluspunten

Iedereen was te vrede over jullie bbq pakket en de goede service. Het smaakte perfect.

Te weinig fruitsalade en salades vonden wij voor het aantal mensen. Verder zo doorgaan.

Pluspunten

Netjes op afgesproken tijd Goede uitleg over de producten bbq Goede kwaliteit vlees en salades Alles word netjes opgehaald zonder dat je thuis hoeft te zijn. Dit is onze 3e keer dat we bestellen en we bevelen dit bedrijf zeker aan bij andere mensen!

Pluspunten

Prima service, vlees en salades.

Borden en bestek hadden iets schoner gekund

Pluspunten

Super service, eten erg lekker

Pluspunten

Wij waren tevreden

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken