3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hebben heerlijk gegeten! Het vlees was heel erg lekker, de stokbroden heerlijk vers en de salades super! We dachten dat we te weinig vlees hadden maar we hadden zelfs nog iets over. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Pluspunten

Goede service barbecue voortreffelijke

Ga zo door

Pluspunten

Ontzettend goed vlees, goede salades ik was echt onder de indruk!

Het aflevermoment meer in overleg bepalen.

Pluspunten

Heerlijk gemarineerd vlees, goed gekoeld geleverd en compleet. BBQ was ook prima en makkelijk in gebruik. Hoeveelheid was ruim voldoende.

Salades was veel en van de catagory huzarensalade. Dit eten de mensen minder (vanwege de mayo basis). Beter zou verse sla zijn met eea. Zalmspiezen waren vrij zout , maar dat kan een incident zijn geweest. Communicatie over bezorgmoment was niet helmaal goed gegaan maar is uiteindelijk goed opgelost.

Pluspunten

punctueel in communicatie en bezorging Prijs kwaliteit oké Hoeveelheid p.p. ruim voldoende

Pluspunten

Alles was goed geregeld rondom de barbecue: het vlees, de salades en het stokbrood waren van goede kwaliteit en vooral... geen afwas en alles werd netjes weer opgehaald!

Geen.

Pluspunten

Keurig verzorgd

Pluspunten

Alles goed verzorgd en lekker

Brood snijder mee leveren om het brood te snijden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd, extra borden en bestek zoals gevraagd

Diversiteit aan vlees was onvoldoende. Eén van van de twee BBQ's deed niets waardoor we zelf een BBQ met kolen aan hebben moeten maken.

Pluspunten

Prettige service. Barbecue's werden klaar voor gebruik geïnstalleerd op de door ons gewenste plaats. Geen afwas, alles mag zo mee terug worden gegeven. Heerlijk vlees en heerlijke salades.

Het brood moest nog worden afgebakken. Wij hebben echter geen oven. Dat was jammer.

Pluspunten

Het was fantastische geregeld

Pluspunten

prima en stipte service

??????

Pluspunten

lekker eten, snelle en vriendelijke service, goed bereikbaar, klantgericht. en dat allemaal voor een onvoorstelbaar lage prijs.

ik kan ze niet verzinnen.

Pluspunten

heerlijk vlees en stokbrood. iedereen heeft er van genoten

graag plastic bordjes bijleveren om eerst rauw vlees op te leggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlees en salades waren goed

de manier van bestellen is niet duidelijk en de verdeling van de soorten vlees is vreemd. neem een voorbeeld vaan BBQ enzo

Pluspunten

Snelle en goede service, lekker eten!

Nvt

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd. Alles weer (vuil) opgehaald. Vlees en salades waren heerlijk. Erg makkelijk om alles compleet aangeleverd te krijgen (zelfs statafels konden geleverd worden). Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Super flexibel, all-in prijs, eten netjes aangeleverd in boxen en op de door ons gewenste locatie (in het park)

Pluspunten

Bezorgt op tijd, heeft kwalitatief goede spullen en na afloop geen afwas. Ideaal!

Pluspunten

Heerlijke vlees en vis voor op de BBQ. Genoeg brood, sausjes, etc. De eiersalade vielen bijzonder in de smaak.

Salades minder duur maken dan bestellen we die ook in plaats van zelf te maken.

Pluspunten

Komen op de afgesproken tijd. Vlees en salades waren erg lekker. Vooral het brood was voortreffelijk. Het geheel was prima verzorgd.

Pluspunten

het was allemaal goed ze waren allemaal tevreden

Pluspunten

Goede service, komen op tijd, behulpzaam, in handige kratten/koelboxen geleverd, kwalitatief goed vlees en heerlijke vis. Salades zijn mooi opgemaakt, brood en sauzen zijn ruim voldoende. Veel variatie in soorten vlees, vis en brood. Echt een aanrader!

Mogelijkheid om meer vis in het luxe pakket te bestellen. Nu had ik 75% vlees en 25% vis. Ik zou graag 50 % van beiden willen.

Pluspunten

Makkelijke werkwijze, vriendelijke mensen en last minute aanpassingen geen probleem!

Alles ruim voldoende aanwezig. Stokbrood was veel te zacht en moest opnieuw in de oven. Verder alles prima in orde en volgens afspraak afgeleverd. Complimenten.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken