Pluspunten

Het vlees en de salades waren heerlijk en er was genoeg, alles was netjes op tijd gebracht en de chauffeur heeft alles netjes opgebouwd en uitleg gegeven over de barbecues. Het was perfect geregeld, bedankt hiervoor.

Pluspunten

Meedenken, kwaliteit en service.

communicatie soms verwarrend waardoor twijfel ontstaat: mails achter elkaar waarbij je je afvraagt welke nou de definitieve is, bevestigingen terwijl je nog niet bevestigd hebt.

Pluspunten

Alles was perfect geregeld. Op tijd bezorgd en weer opgehaald. Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Eten was perfect.

Pluspunten

Super service, erg goede producten.

Pluspunten

goed vlees, genoeg voor iedereen.

iets meer stokbrood, 9 stuks voor 18 personen is wat krap

Pluspunten

Zoals altijd weer prima voor elkaar. Goed en voldoende vlees en bijgerechten. Heerlijk dat je na het eten de vaat niet hoeft te doen.

Pluspunten

Fijn dat jullie een glutenvrij assortiment hebben. voldoende te eten, zag er keurig uit en smaakte goed!

Als jullie aangeven dat jullie ook rekening kunnen houden met een glutenvrij dieet, dan is het ook verstandig om na te denken hoe het vlees bereid moet worden op de bbq. Op jullie bbq's wordt nl ook glutenvol vlees bereidt en juist mensen met coeliakie kunnen niet tegen die kruisbesmetting. Misschien een idee om een aparte (kleine) bbq mee te leveren die alleen gebruikt mag worden voor de mensen met de glutenintolerantie. Zo voorkom je kruisbesmetting. Nu hadden wij het opgelost (omdat we al verwachtte dat er niet een aparte bbq mee werd geleverd voor het bereiden van het glutenvrij vlees) door zelf een bbq mee te nemen.

Pluspunten

We hebben een familie-barbecue gehad voor 40 personen. Super geregeld, ruim voldoende en erg lekker.

Pluspunten

- Snelle levering - Goede kwaliteit vlees en salades - Vriendelijke medewerkers - Je hoeft niet thuis te blijven voor het ophalen van de spullen, deze mogen voor de deur gezet worden.

Pluspunten

Kwaliteit eten en service zijn prima.

Lever ook: servetten, plank en mes om brood te snijden, mand oid om brood in te serveren. Dan is het echt compleet. Als je geen keuken bij de hand hebt zijn dit lastige zaken om op te lossen.

Pluspunten

Zou het zo weer doen! Vlees, sausjes, salades en stokbrood waren van zeer goede kwaliteit. Alles werd keurig op tijd gebracht en opgehaald. Helemaal top!

Pluspunten

Snelle reactie op mail Goede communicatie Prijs-kwaliteit super

Gepouleerd bestek zou fijn zijn , Misschien in pakketten desserts opnemen

Pluspunten

Op tijd, compleet, mooi verzorgd, goede kwaliteit, meer dan voldoende en smakelijk

Pluspunten

goed verzorgd, lekker eten. Helemaal goed

Pluspunten

Pluspunten

was een perfect verzorgde bbq, niets te kort/ nette chauffeur, prima op tijd en al de "afwas" zo kunnen achterlaten, heerlijk !!!

Pluspunten

Na 1,5 jaar samenwerking met onze Barbecueboer, kunnen we zeggen dat wij van onze kant zeer tevreden zijn! Alles word altijd op tijd geleverd en ook weer op tijd opgehaald. Ideaal voor ons want wij zijn een Groepsaccommodatie en dan is het van belang dat alles weg is als de nieuwe gasten aankomen. De buffetten en de barbecue's zijn van goede kwaliteit en de salades zijn heerlijk. Ook zijn er altijd lekkere verse stokbroden. Er is altijd tijd voor overleg en goede raad. Beste mensen, bedankt voor de goede service! En ook de complimenten voor de chauffeurs. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom, wij hopen op een nog jarenlange goede samenwerking!

Pluspunten

Goed geregeld

Roosters invetten

Pluspunten

Onze bedrijfsbarbecue is uitstekend verzorgt door de Barbecue Boer. De collega's waren uitstekend te spreken over kwaliteit van het vlees en de porties waren ruim voldoende.

Het stokbrood was heerlijk vers maar wat aan de zachte kant. Daardoor wat moeilijker snijdbaar

Pluspunten

keurig verzorgd, verse producten, ruime hoeveelheid en ruime assorti

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voldoende vlees voor een goede prijs en vooral het was lekker!

Zo door gaan dacht ik.

Pluspunten

Super lekker vlees, heerlijk brood / salades, geweldige service. Heb er zelf nog wel een pastasalade bij gemaakt, gewoon omdat we dat lekker vinden. We gaan dit zeker nog een keer doen!

Pluspunten

Het was heerlijk eten. Genoeg voor iedereen. Heerlijk stokbrood Het is zeker een aanrader.

de satésaus mag wel iets meer

Pluspunten

Contact met barbeque boer is uitstekend. Hoe vaak je je bestelling ook wilt aanpassen het is mogelijk

Pluspunten

lekker eten, alles netjes afgeleverd. Het feestje was een groot succes. Ook de vegetarische en visschotels waren heerlijk.

geen.

Hogebrinkerweg 22