Pluspunten

Alles in 1 pakket. Goed verzorgd. Lekker vlees en salades. Je hoeft niks af te wassen.

Salades wat mooier opmaken,

Pluspunten

Goede verhouding prijs/kwaliteit. Service prima

Pluspunten

komen afspraken na goede kwaliteit vlees alles netjes verzorgd

Pluspunten

Vriendelijk en goede produkten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meedenken en meewerken.

Eerder reageren op een extra verzoek dat bij de bestelling werd geplaatst.

Pluspunten

De kwaliteit van het vlees was super. Ook de salades en brood waren top. Levering was precies zoals afgesproken. Wij gaan vaker bij jullie bestellen evenals onze gasten die zeer enthousiast waren.

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees en vis. Alles in thermo boxen, dus geen gedoe met overvolle koelkasten. Punctueel, precies op de afgesproken tijd. Brood en salades vers en lekker.

Geen, of misschien iets meer vis bij de mix pakketten. Tip zou kunnen zijn om ook vis pakketten te leveren, vis viel erg in de smaak en was meteen op.

Pluspunten

goede en tijdige levering. goede kwaliteit vriendelijk personeel

Pluspunten

Geweldige BBQ gehad. mede dankzij de producten van de BBQboer. Kwaliteit vlees en goede service voor een prima prijs.

Pluspunten

Overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice, keurige bezorging, heerlijke kwaliteitsproducten, kortom een regelrechte aanrader. Alles werd keurig aangeleverd in speciale koelboxen. Ons personeel wat onder de indruk van de kwaliteit en onze personeelsactiviteit is mede hierdoor een groot succes geweest. De volgende keer bestellen we hier zeker weer!

Lekker zo doorgaan!

Pluspunten

Vlees en vis waren super goed. Ook met allergieen werd prima rekening gehouden. Prijs - kwaliteit verhouding is helemaal goed.

Pluspunten

op tijd, duidelijk, overzichtelijk, prima verzorgd, voldoende, betaalbaar.

ook vlees en vis aanbieden zonder marinade, het vlees was door de marinades te zout

Pluspunten

Goed en duideliijk contact. Alleen niet geheel duidelijk wanneer alles opgehaald zou worden. Uiteindelijk was alles duidelijk, vlees was lekker!

Wellicht vooraf duidelijker communiceren wanneer alles weer opgehaald wordt + opd e site staat er ook een optie voor verhuur van spullen bij, maar deze page is leeg.

Pluspunten

Goed vlees lekkere salades porties ruim voldoend, schone BBq en borden / bestek. Volgens afspraak op tijd geleverd.Afspraak met chauffeur kunnen maken mbt het ophalen van de BBq zodat ik hiervoor niet thuis moest blijven.

BBq was wat lastig aan te krijgen lucht in de leiding met gas aansteker aan de praat gekregen.

Pluspunten

Afspraken worden nageleefd. Kwaliteit is super goed. Prijs is goed.

Bij het terughalen van de bbq en spullen graag even melden. Niet inladen en vertrekken zonder even te laten weten.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, uitstekende service!

Pluspunten

Bij correctie aantal deelnemers het teveel betaalde gelijk teruggestort. Bestelling op tijd en correct afgeleverd. Goede kwaliteit. Alles wordt vuil opgehaald. Helemaal toppie!!!!

Pluspunten

Alleen maar complimenten gehoord over de prijs/kwaliteit verhouding, mooi opgemaakte schalen, servies en bestek, het op tijd leveren en alles weer vuil in kunnen leveren. Het was een succes. Bedankt en tot volgend jaar.

Pluspunten

Wij vierden een goot feest vanwege ons 40 jarig huwelijk op camping de Abbert in het Abbertsbos. Eten besteld voor ongeveer 90 personen waaronder 14 kinderen, vegetariërs en een vriendin met een ernstige glutenallergie. Wij waren aanvankelijk wat sceptisch omdat vlees en vis vaak zo stevig wordt gemarineerd dat je niet meer proeft hoe het vlees of de vis smaakt. Onze gasten (waaronder een slager en mensen uit de horeca) waren het er unaniem over eens; het eten was fantastisch. De mevrouw die de bestelling aannam luisterde aandachtig naar onze vragen, was terzake kundig en had aan een half woord genoeg. Voor de gasten met een afwijkend menu werd alles duidelijk apart aangegeven en er was zelfs een aparte barbecue voor onze vriendin met glutenallergie. De salades en het vlees en de vis waren van uitstekende kwaliteit en er was voor iedereen meer dan genoeg. De volgende ochtend (zondag rond 12:00 uur) werd alles weer opgehaald. Heerlijk dat je niets hoefde af te wassen. Een absolute aanrader! Mignon en Fokke van der Wal

We konden niet zo goed overweg met de stokbroodsnijder. Het brood scheurde.

Pluspunten

Over de gehele lijn ben ik zeer positief. Om een paar voorbeelden te noemen: goede communicatie, goede tijdsplanning, prima de aflevering in koelboxen, ruim genoeg en bovenal heerlijk vlees, salades en sauzen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ga zo door!

Pluspunten

Keurig volgens afspraak geleverd

Geen idee

Pluspunten

goede afspraken die zijn nagekomen, levering mooi op tijd goede kwaliteit

Pluspunten

Keurige levering. Alles prima gekoeld en verpakt. Fijn dat alles wordt bezorgd en ter plekke in elkaar wordt gezet en uitgelegd. Hebben al heel wat via internet besteld maar jullie staan vanaf nu zeker bovenaan!

Niets. Zeer tevreden. Heerlijk vlees en verse salade. Heerlijk stokbrood en erg lekker omdat het diverse soorten zijn. Zo het zeer zeker iedereen aanraden. Daar kunnen andere leveranciers nog heel wat van leren! het enige wat ik een min punt vond was dat je minimaal 10 eenheden kon bestellen waardoor je niet zo snel de pakketten combineert.

Pluspunten

Echt keurig op tijd de spullen bezorgd. Vlees salades en brood was heerlijk. En heerlijk geen afwas. Echt top!! Ook onze gasten vonden het heerlijk. Hoeveelheid Vlees was ruim voldoende, zelfs nog behoorlijk over.

Geen, vooral zo doorgaan

Pluspunten

Heerlijk mals vlees...salades goed Veder geen omkijkens na....zeer goed.

Niets alles goed

Hogebrinkerweg 22