Pluspunten

Heerlijk mals vlees...salades goed Veder geen omkijkens na....zeer goed.

Niets alles goed

Pluspunten

netjes gedaan en heerlijk gegeten

Pluspunten

- Lekker en veel vlees. - Lekkere salades - Geen afwas - Het eten wordt bezorgd. - Niet duur

- Voor 23 personen hadden we te weinig salade.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Eten is goed verzorgd. Ruime keus aan vlees en salades. - Zeer positief is dat ook gedacht is aan allergieen zoals de glutenallergie.

- Graag tijd communiceren waarop geleverd wordt, dit werd gemist. - In de beschrijving staat dat de bbq schoon moet zijn terwijl dit niet hoeft, brengt verwarring.

Pluspunten

Goed eten en prima service

Nee

Pluspunten

Goed vlees en heerlijke salades. Top geregeld

Pluspunten

Goede levering en zeer goede kwaliteit eten

Pluspunten

Uitstekend wat fijn dat alles er zo netjes uit Zach en genoeg stokbrood .voldoende vlees echt tevreden

Geen ben echt tevreden en de gasten ook

Pluspunten

Prima eten. Goed verzorgd en voldoende voor iedereen. Erg gemakkelijk.

De barbecue (apparaat) vonden we matig. Was w.s. wel schoon, maar zag er niet als zodanig uit. Onder het rooster zat redelijk wat aangekoekt vet.

Pluspunten

Afspraak en levering is perfect. De kwaliteit van het geleverde parket is uitstekend. Er was voldoende voor het aantal opgegeven personen. Voor herhaling vatbaar.

geen aanbevelingen,

Pluspunten

Prima service, alles op tijd en in koelboxen geleverd. Goede kwaliteit vlees, voor ons was er teveel salade en stokbrood! (maar beter teveel dan te weinig!) en heel fijn dat we de borden en het bestek zo in het krat konden zetten zonder af te wassen! Volgende keer zeker weer bbq van de bbqboer!!

het luxe pakket bevat vis, maar is het mogelijk een vispakkhet samen te stellen? Dan is de balans vlees - vis beter zelf te bepalen!

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Alles is tot in de puntjes geregeld. Van het bezorgen tot het ophalen perfect. Ik heb nu voor het 2e jaar van jullie gebruik gemaakt. Ondanks dat we met 14 volwassen kerels zijn krijgen wij het vlees amper op.

Niets dat ik nu kan bedenken.

Pluspunten

Heel goed verzorgd en lekker vlees en heerlijke pindasaus en salades

Iets meer pindasaus

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed vlees en voldoende

Slechte communicatie. Op meerdere manieren aangegeven na trouwceremonie te komen en toch gestoord tijdens de plechtigheid en vervolgens zijn de spullen niet op tijd opgehaald....voor ons daarom niet voor herhaling vatbaar....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat aangegeven wordt, wordt ook prima nagekomen. Het ziet er allemaal goed en verzorgd uit. Het vuil mee terug kunnen geven van servies e.d. is geweldig handig.

De salade is oke, maar ziet er wat kaaltjes uit. De biefstuk stokjes waren niet weg te kauwen. Het is ook niet prettig en onhandig dat op Zaterdag en Zondag niets en niemand bereikbaar is.

Pluspunten

Wij hebben genoten tijdens de familiebarbecue van het lekkere vlees. Er was voldoende aanwezig,voor 14 personen besteld en met 18 personen van gegeten.

geen

Pluspunten

Alles prima verzorgd ruim voldoende vlees en salades en brood het was perfect

Zou het niet weten

Pluspunten

Het was heeeeeeel goed het was voor ons de eerst keer bij U besteld goed vlees en de salades waren goed verzorgt en lekker Volgend jaar zeker weer En de bezorging was ook goed en op tyd Bedankt allemaal

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlees goed op smaak Barbecues werkten uitstekend

Betere verhoudingen in het vlees. We hadden een bbq voor 30 personen en nog niet eens 30 saté stokjes, meestal eten mensen meer dan 1 stokje pp, maar er waren er niet eens genoeg voor iedereen. Bezorger was een uur te laat. Hij stond vast op de snelweg, echter is het op dat punt altijd druk in de spits, het was niet nodig geweest.

Pluspunten

Geweldige barbecue! Heerlijke producten, goede service!

Pluspunten

Prima service voor herhaling vatbaar

De hoeveelheid salades mag iets meer zijn.

Pluspunten

Goed geregeld, prima op tijd en goede kwaliteit producten

Jammer dat al het vlees gemarineerd is

Pluspunten

prima service vooral ook bij het bestellen aanpassen van menu was geen probleem!! alles op tijd geleverd en weer op gehaald. kwaliteit en hoeveelheid toppie

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken