Pluspunten

Goed verzorgd en lekker

Pluspunten

Heerlijk vlees. Lekkere salades. Goede service

Meer keuze van de pakketsamenstelling

Pluspunten

Prima verzorgd, goede kwaliteit vlees en vis

Pluspunten

Niks anders dan positief! Het vlees, de vis, de sauzen, de salades en het brood alles was van uitstekende kwaliteit. De gasten waren allemaal heel erg lovend en er werd meerdere malen naar het adres van jullie gevraagd. De volgende keer kiezen we zeker weer voor de barbecueboer!

Pluspunten

Prima verzorgd, vriendelijk personeel en heerlijk vlees en salades

Misschien de prijs voor kinderen wat lager

Pluspunten

- gemakkelijk om te bestellen, toegankelijk. Prettige mensen aan de telefoon. - prettige levering, verliep zeer soepel. - vlees en salades smaakten uitstekend. Zeer goed vlees en lekker gekruid. - Er was voldoende. - mogelijkheid tot glutenvrij eten. - We zijn zeer tevreden.

- tav glutenvrij eten: herkenbare vleestang. Het aluminium schaaltje nam veel ruimte in beslag. Tip: kan de helft kleiner (als die bestaat) - vlees werd op 1 schaal aangeleverd. Voor ons op zich geen probleem maar zou beter gescheiden kunnen worden om te voorkomen dat verschillende vleessoorten en smaken door elkaar gaan.

Pluspunten

heldere site met duidelijke keuzemogelijkheid. stipte aflevering kwalitatief zeer goed vlees (en vis), ook brood is niet zomaar standaard stokbrood.

Indien mogelijk, tijdstip voor ophalen ook iets specifieker (bbq buiten neerzetten vonden wij niet zo'n veilig idee) grotere (langere) tangen

Pluspunten

Compleet en goed verzorgd.

Pluspunten

Pluspunten

alleen maar

geen

Pluspunten

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit vlees en vis, salades waren erg lekker en er was stokbrood genoeg. Er waren zelfs nog 2 kleine attenties bij voor de kinderen! Ik ben erg enthousiast, ook omdat het zo ideaal makkelijk is. Op zaterdag geleverd, op maandag alles keurig weer opgehaald. Perfect.

Bestek checken. Zaten wat vieze exemplaren tussen. Heb ik eerst nog even in vaatwasser gedaan.

Pluspunten

Goede Service. Kwaliteit vlees vis zeer goed. Goede afspraken over brengen en halen van de spullen.

Vis mag iets meer zijn.

Pluspunten

duidelijke website goede kwaliteit producten koelboxen is ideaal sms hoe laat levering is fijn levering op tijd

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, zowel het eten als de bbq spullen Totaalservice

Belangrijke e-mailberichten over levertijden komen in de spamfolder terecht

Pluspunten

Vriendelijk en ook meedenkend!!

Pluspunten

Aanpassingen op bbq zijn bespreekbaar en denken mee. Ook porties naturel. Ophalen op zondag geen probleem, zonder extra kosten!!! De chauffeur gaf zaterdag zelf aan dat hij een mogelijkheid had om de bbq spullen eventueel de zaterdagavond zelf nog op te halen, dat is gelukt, helemaal top. Alles compleet en schoon.

Tip: in het bbq pakket een apart vispakket samenstellen!!!! naast het mixed pakket, waarin zowel vlees als vis zit, al is de vis in de minderheid in dit pakket. Per pakket is het nu minimale afname 10 personen. Voorbeeld: bij 10 personen mixed pakket, dat bij een basispakket dan geen 10 pers. nodig zijn als minimale afname maar dat je ook voor 12 of 15 personen, kan afnemen. Dus 10 personen mixed pakket en 2 personen basispakket, totaal 12 personen. Dit ook omdat je anders teveel van alles ontvangt, zoals salades en sausjes, stokbroden, en dat is écht zonde, de kwaliteit is bijzonder goed en dat is zonde om het weg te gooien, ook gezien de arbeid en het proces daarvoor.

Pluspunten

In één woord FANTASTISCH!! Het was niet alleen lekker, maar ook de levering, presentatie en het materiaal was uitstekend.. Keurig op tijd geleverd, goed warm en er was meer dan genoeg!! We hebben alleen maar positieve reacties gehad..! Onze complimenten en hou dit vast!!

We hadden heel veel salades over, iets minder zou best kunnen.. De stokbrood guillotine werkte ook niet echt, een snijplank en een scherp broodmes werkt denk ik beter.. Maar ja, deze punten verbeleken bij de positieve punten..

Pluspunten

Wij hebben onze bedrijfs barbecue dit jaar georganiseerd via de barbecue boer. Één en al lof! We hadden de barbecue inclusief tap, kok en tenten besteld en iedereen heeft een top avond gehad. Het vlees was van sublieme kwaliteit, de tenten waren mooi, de bar en tap stonden heel gezellig en de kok nam het werk uit handen zodat iedereen lekker kon pakken wat hij of zij wilde uit bakken die al het vlees en de vis lekker warm hielden. We kregen er nog een hotpot bij voor de pindasaus, dat was ook geweldig en als klap op de vuurpijl kregen we als service nog extra borden en bestek. De vuile spulletjes werden netjes volgens afspraak op een doordeweekse dag opgehaald. Volgend jaar dus zéker weer onze bedrijfs barbecue bij de barbecue boer!!! Toppie !!

Pluspunten

Gemak, goed verzorgd, prima vlees en heerlijke salades.

Pluspunten

Top geregeld en super service zelfs al voor dat we in ons vakantie huisje waren stond de bbq er al in super!!

Brood al afgebakken aanvoeren of de keuze van wel ofniet. We hadden namelijk geen oven in ons vakantie huisje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Materiaal is prima. Dankzij de bbqboer hebben we heerlijk gegeten!

Levering niet binnen de afgesproken tijd en dan wordt je niet ingelicht. Op zaterdag duurt het lang voordat je kontakt hebt met het bedrijf. Maar het probleem was snel opgelost.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- vlees en vis was goed te eten.

- op tijd komen - alle soorten drank zoals aangegeven op de offerte meenemen - schone tafelkleden en bier tap meenemen

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken