Pluspunten

Heerlijke producten! Salades waren heerlijk en vlees en vis van hoge kwaliteit! We hebben genoten van onze BBQ en gelachen met de BBQ-er! Bij de eerst volgende grote BBQ weet ik jullie te vinden!

Pluspunten

Pluspunten Mooi vlees van zeer goede kwaliteit. Salades goed en zeer fris. Koelboxen ideaal voor BBQ op buiten locaties. Levering als afspraak gedaan. Prijs: salades, brood, fruit, borden, bestek, barbecue, gas, schoonmaken halen en brengen top. Speciaal: de Halal pakketten werden zeer gewaardeerd, alles apart verpakt, zelfs een klein eigen bakrooster. Ook de kinderpakketen met cadeautje viel goed in de smaak.

Ophaal afspraak! Echt we zijn zo tevreden over alles daar Absolut twijfels over, Top!!! Toch 1 verbeterpunt Zaterdag was de BBQ en de spullen worden maandag opgehaald, prima, maar vele moeten werken van ons op maandag en de rest van de week. Maar chauffeur kon niet zeggen hoe laat het maandag werd opgehaald. Tip: Geef aan dat er bv. maandag wordt gebeld op een afgesproken nummer aan de chauffeur voor de afhaaltijd, dan hoeft niet iemand de hele dag te wachten voor het ophalen.

Pluspunten

Goede levering. Lekker en goed vlees. Goede salades en alles ziet er verzorgd uit.

Had wat meer satesaus gemogen deze was snel op.

Pluspunten

Goede kwaliteit van het eten, in gemakkelijke koelboxen. Snelle levering, mogelijkheid tot wijzigen van bestelling tot kort voor tijd. Eenheidsprijs: inclusief salades, brood, fruit, borden, bestek, barbecue, gas, schoonmaken halen en brengen. Veel goedkoper dan ander bedrijven door geen bijkomende kosten. Spullen 's ochtend vroeg opgehaald, spullen stonden klaar.

Telefonische bereikbaarheid (het was wel zaterdag in de vakantietijd). De site wat verduidelijken wat betreft huren van tafels, stoelen, tenten e.d (wat ook voor particulieren kan?). Salades en vruchten waren vrij snel op (maar geen klachten van de gasten).

Pluspunten

Perfect, het smaakt allemaal heel lekker, super mals vlees. Echt ideaal. We gaan dit vaker doen!

Ga zo door!

Pluspunten

Eten was heel goed, het afleveren was op de afgesproken tijd en alles werd keurig netjes opgehaald. Er werd over niets moeilijk gedaan. De gasten waren erg tevreden over het vlees.

Ik kreeg een mailtje over de aflevertijd als dat een telefoontje was geweest dan had ik er waarschijnlijk nog brood en salade bij besteld. Nu ben ik gewoon even naar de winkel gegaan.

Pluspunten

Correcte en op aangegeven tijd aflevering producten. Tijdige en correcte ophaal van de vuile benodigdheden.

Niet geconstateerd.

Pluspunten

Fantastisch heerlijk gegeten! Veel complimenten van de gasten over de kwaliteit van het vlees en de salades. Voor een grote groep is het dan ook super om op deze manier een BBQ te organiseren. Alles is verzorgd tot en met het gas voor de BBQ en servetjes aan toe. Echt ideaal dat je niets zelf in huis hoeft te halen dan behalve je drankjes. Kwaliteit in combinatie met prijs en hoeveelheid meer dan super!! Top!!!

Pluspunten

Het eten was heerlijk en bezorging was volgens afspraak. Fijn dat er luxere vleesproducten zijn t.o.v. concurrenten. Ga zo door! Naast het vlees werd ook de variëteit in stokbrood, smaakvolle satésaus en de vruchtensalade gewaardeerd door de gasten.

Een warmhoudplaatje voor de satésaus zou het pakket nog helemaal afmaken. Het servies kan schoner. Informatie over ophaalprocedure mist op de website.

Pluspunten

Prima verzorgd. Vlees en vooral brood van goede kwaliteit.

Pluspunten

goed en verzorgt vlees en salade. alles netjes verzorgt de volgende keer kom ik weer naar jullie toe

even een berichtje sturen als jullie veel te vroeg zijn, jullie waren 1 uur te vroeg, maar is ook weer opgelost met de chauffeur

Pluspunten

uitstekende service; betaalbare prijs; geen afwas; inclusief lenen barbeque; prima gekruid vlees; smaakte uitstekend

Goed nakijken of er voldoende gas in zit en in mijn geval: de barbeque werkte maar met één brander.

Pluspunten

Vlees van goede kwaliteit. Salade erg lekker

Bij verse fruitsalade verwacht ik ook vers fruit, en niet gedeelte vers fruit en gedeelte blikfruit.

Pluspunten

Als je luxe parket besteld van 11 stukjes vlees en je heb dan voor 15 man bested dan moeten er wel 11 stukjes van elk op de schaal liggen maar niet 8 worsjes

Pluspunten

Alles vers en keurig verzorgt. We hebben heerlijk gegeten, er was genoeg voor iedereen. Zeker voor herhaling vatbaar !!!

Mogelijkheid te kiezen voor alleen broden zonder zaadjes/pitjes.

Pluspunten

Alles is positief bij de barbecueboer! Levering netjes op tijd en het eten is heerlijk! Een absolute aanrader!

Pluspunten

Wij doen nu voor de derde keer zaken met de barbecue/buffettenboer en zijn zeer tevreden! Bij de laatste bestelling had ik zelf een grote fout gemaakt (had de verkeerde datum doorgegeven) en zij hebben dat op een fantastische manier opgelost! Zowel het buffet als de barbecue heerlijk en ruim voldoende voor het aantal opgegeven personen!

n.v.t.

Pluspunten

Het vlees, vis, brood en alle salades waren erg lekker en van goede kwaliteit! Hebben hier heerlijk van gegeten met de hele familie. De hoeveelheid brood was, in tegenstelling tot wat we in andere recensies gelezen hadden, ruim voldoende! Het brengen en ophalen was goed geregeld, kregen netjes de dag van te voren te horen hoe laat ze ongeveer langs zouden komen. Zou hier zeker weer bestellen een volgende keer!

We hadden het gemixte menu (met vlees en vis). Helaas was de hoeveelheid vis in verhouding weinig waardoor deze snel op was. Dit was ook het geval bij de salades.

Pluspunten

Levering volgens afspraak Eten goede kwaliteit Goede diversiteit in soorten vlees Echt een all-in oplossing

Bij afleveren BBQ ook monteren Ophaaltijd ook communiceren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komen netjes hun afspraken na. Met bezorgen en ophalen. Goed geregeld.

Het vlees en salades zijn goed geregeld. Saus vonden we iets aan de krappe kant. Bbq aangesloten en getest.

Pluspunten

Keurig goed en lekker 100%tevreden.mijn gasten ook.

!

Pluspunten

Heerlijk gegeten! Precies genoeg voor iedereen

Pluspunten

verzorgd goede kwaliteit producten punctuele levering

iets meer variatie in de standaardproducten, bijv. rauwkost erbij

Pluspunten

Het eten was prima.Mooi op tijd geleverd.alles aanwezig zoals afgesproken.Salades ,vlees en sausjes waren lekker en goed verzorgd.

Wat ons betreft mag de hoeveelheid saus wat minder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service en stiptheid bezorging. Prima vlees en toebehoren.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken