Pluspunten

prima vlees lekker stokbrood (gevarieerd en niet-standaard) salades erg lekker barbecue wordt geïnstalleerd

meer keuze uit salades

Pluspunten

Voor de teambarbeque -bij ons thuis- De BarbequeBoer ingeschakeld. Wat een geweldige service en alles prima geregeld! Meer dan voldoende vlees, aan het eind van de dag hadden we zelfs nog over! Ook de salades waren overheerlijk en ook meer dan genoeg stokbrood. Kortom ZEER OM AAN TE BEVELEN!!!! Volgende keer schakelen wij weer de BarbequeBoer in!

Pluspunten

alles keurig geregeld, meer dan voldoende van alles, veel keuze. De volgende keer wordt het weer de BarbecueBoer!

Pluspunten

Bestelling was er op de afgesproken tijd. Erg praktisch in thermoboxen. Voldoende hoeveelheid vlees, salade en brood en het smaakte goed!

Graag een telefoontje of sms voordat de BBQ wordt opgehaald.

Pluspunten

Heel lekker vlees, goed gemarineerd! Prima salades en sausen ..... alles netjes volgens afspraak gebracht en opgehaald. Erg genoten met een grote groep!!

Pluspunten

Geweldige service, goed eten, perfect gemak

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer correcte levering, en ophaal afspraak.

Wij hadden de mix vis , vlees, nadeel vonden wij , dat je dan als je voor 8 personen besteld, 4 vis 4vlees krijgt. Beter zou zijn kleinere porties , maar wel van alles 8. Ook vonden wij de ossenhaas taai, en we hadden het idee dat de zalm uit de vriezer kwam.

Pluspunten

Heerlijk vlees, meer dan genoeg eten. Ook glutenvrij en vegetarische gerechten waren prima geregeld. Van de gasten alleen maar positieve reacties gehad.

Pluspunten

Heerlijk eten

Nvt

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit vlees, vis, salades, brood en saus. Levering netjes volgens afspraak, duidelijke uitleg van de apparatuur. Apparatuur en servies schoon aangeleverd, prima! Absoluut een aanrader!

Een aardappelsalade zou wat ons betreft een welkome aanvulling zijn op het assortiment.

Pluspunten

Goede begeleiding van de logistiek door middel van mail en sms Kwaliteit in vlees en salades en zeker heerlijke sausen

Pluspunten

Was zeer lekker en goed verzorgd

Pluspunten

Goed materiaal en producten

Pluspunten

Alleen maar goede kwaliteit.

Pluspunten

Zij zijn zeer bereidwillig om een bestaand barbecue aan te passen naar de wens van de klant. Komen de afspraken 100% na. Het vlees en salades zijn zeer goed. Alles wordt schoon aangeleverd, De prijs is zeer gunstig

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees, duidelijke afspraken te maken

De rauwkostsalade was niet dezelfde als degene die op de website stond. Ik had groene salade met sla, komkommer en tomaat besteld en kreeg een witte koolsalade!! Bah!

Pluspunten

Super mals vlees, lekker brood, thuis bezorgd in goede thermoboxen, blijft lekker koel. Super service voor een goede prijs. Vriendelijk personeel.

Fruitsalade mag wel vers zijn, was uit blik, jammer!!

Pluspunten

Bestellen gaat zeer gemakkelijk en alles staat beschreven op de website. Levering keurig verzorgd. Je krijgt een sms/mail met de levertijden. Alles compact geleverd in koelboxen. De producten zijn van hoge kwaliteit. Ziet er erg verzorgd uit en de smaak was voortreffelijk. Ook heel leuk dat er gebruik wordt gemaakt van streek productie. Ik kan de BBQboer een ieder aanbevelen. Geen gedoe, alles in een keer geleverd. En het aller lekkerst is dat je geen afwas hebt!

Pluspunten

Haal- en brengservice is fantastisch. Geen moeilijk gedoe met borgstelling. Gewoon op vertrouwen dat je netjes met de spullen omgaat. Eten was goed gekoeld en meer dan genoeg voor het aantal personen. Prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend. Afwas-service was geniaal. Vuile vaat terug in het krat.

Onderhoud van geleverde BBQ, deze werkte maar half.

Pluspunten

Goede service, goed eten. Waar voor je geld.

Pluspunten

afspraak is afspraak, topvlees, goed verzorgd.Klasse!!!

n.v.t

Pluspunten

Kan het heel lang maken, maar hou het kort. Gewoon super bedrijf alles klopt, niks meer aan doen. Behoudt de kwaliteit van het vlees en mensen blijven komen.

Meer reclame is meer mensen, maar pas op behoudt wel het kwaliteit.

Pluspunten

Eigenlijk enkel dan lof. Lekker vlees, precies genoeg (de volgende dag hebben we er nog van kunnen eten). Salades vers en lekker. Stokbrood HEEL lekker. Fijn ook er geen 10 hamburgers, 10 worsten etc. bij zaten maar gemengd, zo heb je echt voor iedereen wat wils. Netjes geleverd en weer opgehaald. Zowel bestek als borden waren proper.

Spareribs! Deze misten we eigenlijk wel.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken