Pluspunten

Goede communicatie. Last minute veranderingen nog mogelijk en een hoge kwaliteit.

Geen verbeterpunten, ga zo door!!

Pluspunten

Lekker en compleet. Op tijd geleverd. Ruime porties

Ik had het definitieve aantal gasten via de mail doorgegeven. Dir was helaas niet goed verwerkt. Ik kwam erachter doordat ik belde omdat ik geen reactie kreeg op mijn mail. Had ik dat niet gedaan had ik veel te ver vlees gekregen. Verder een tip bedrijf.

Pluspunten

alles was zeer goed

Pluspunten

Afspraak is afspraak, ze komen ruim op tijd en alles is echt heerlijk!

Pluspunten

Goed vlees, lekkere salades. geen koelkast nodig. Ideaal! Vorig jaar voor t eerst besteld en ook nu weer positieve reacties van onze recreanten-volleyballen. Ook de rauwkostsalade viel in de smaak.

GA ZO DOOR!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het afleveren is netjes geregeld, er is voldoende eten en het is erg lekker. Geen afwas was ook een uitkomst.

Het afhalen is niet goed geregeld, er wordt niet van te voren gebeld of gemaild zodat de chauffeur de eerste keer voor een dichte deur stond. Vervolgens is hij erg gepikeerd en dus onbeleefd. Even bellen/mailen van te voren kan dit voorkomen.

Pluspunten

Alles ziet er Super goed uit. Ook de koelboxen een hele goede zet geen volle koelkast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het zag er netjes en verzorgd uit .Bestelling is goed afgehandeld voldoende keus in vlees

mijn tip ik zou de scharrel ei salade door iets anders vervangen

Pluspunten

Prima kwaliteit. Medewerkers zijn zeer professioneel en altijd oplossingsgericht aan het werk. Website is top! Wendy is een topper en ook de mensen langs de weg verdienen een groot compliment.

Wij kunnen niets bedenken. Houden zo!

Pluspunten

* Goede salades! * Lekker vlees! * Handig dat je een dag van te voren een sms krijgt met daarin vermeld hoe laat men alles komt bezorgen. * BBQ wordt aangesloten!

* Iets meer satésaus.

Pluspunten

Prima levering, goed verzorgd. Vriendelijke bezorger die ook de bbq in elkaar zette en controleerde of de bbq het deed. Heerlijk vlees en stokbrood in voldoende mate

Bij het gemengde pakket is de verhouding vlees/vis niet in balans. Meer vlees dan vis. Op website staan andere sauzen vermeld dan dat je geleverd krijgt. geleverd: Coctail en Zigeunersaus ipv Mosterd en Cognacsaus. Hoeveelheid Pindasaus is aan de krappe kant.

Pluspunten

fflexibel, snel, klantvriendelijk

meer bbq weer.

Pluspunten

Vlees ruim voldoende , goed gekruid en erg lekker. Stokbrood erg goed. Dit geldt ook voor de salades. Veel variatie in het vlees. Al met al perfect.

Voor 12 strokbroden was 2 kuipjes kruidenboter te weinig. Misschien een tip om in het vervolg bij groot aantal mensen 2 ipv 1 barbecue te leveren

Pluspunten

Het was allemaal goed!! Heerlijk vlees en de vegatarische en gluten vrije producten waren ook erg goed bevallen!!

Bij het fruit ook nog aardbeien

Pluspunten

Heel duidelijke website makkelijk te bestellen. Snelle levering met mogelijkheid om door te geven om welke tijd je het ongeveer wilt hebben. En het alles belangrijkste hele lekkere producten!!! Iedereen was er erg over te spreken en enthousiast!!!! Super lekker

Pluspunten

Vlees van goede kwaliteit, heerlijk stokbrood en nette bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles goed geregeld, lekker brood, salades en vlees

Beetje weinig vlees, geen bbq maar grote paella pan waar in werd gebakken

Pluspunten

alles netje verpakt en gekoeld, je kan het buiten de koelkast bewaren

fruitsalade viel tegen....geen vers fruit helaas

Pluspunten

Leuke dame aan de telefoon bij het bestellen, keurig op tijd bezorgd, zag er allemaal prima uit, lekker vlees, uitstekende barbeque, vooral de fruitsalade erg lekker, ruim voldoende, fijn dat je achteraf mag betalen

Jammer dat je niet langer van tevoren kan bestellen/reserveren. Toch niet helemaal een gerust gevoel daarover (is trouwens allemaal prima verlopen hoor) Laat even weten dat je het brood moet "oppiepen" (hierna trouwens heerlijk brood) en de satesaus nog moet warmen.

Pluspunten

Lekker en betaalbaar! Ruim voldoende vlees en saus etc.

Jammer dat je bij extra betalen voor levering op een tijdstip alsnog een spreiding van 4 uur hebt.

Pluspunten

Kwaliteit van het vlees, kwaliteit van de verpakking. Het ophalen van alle vieze spullen. Goede borden, en O ja stokbroden, smeersels en ook de salades waren echt uitstekend! En meer dan genoeg twee dagen konden wij eten van alles. Zelfs aan servetten was gedacht. Complimenten

Bbq even controleren of ze werken. 1 was voor de helft kapot. Dat is het enige verbeterpunt wat niet voor een tien gezorgd heeft.

Pluspunten

Super geregeld allemaal! Heerlijk en kwalitatief goed vlees en salades. Alles tot in de puntjes geregeld! Snel en makkelijk en niet te duur!

Pluspunten

Prima vlees, lekker brood, bestek is incl. opscheplepels. Fijne bbq, was goed schoon en makkelijk te bedienen De penne kip-pesto salade was prima/

De bezorging was bij mijn ouders (65+), bezorger was wat later en gaf aan dat ze zelf de BBQ maar in elkaar moesten zetten. Had ie mij daar ontmoet dan had ik het nog begrepen en uiteindelijk was het ook te doen, maar in dit geval stond ik wel even te kijken. De extra rauwkost salade viel erg tegen aangezien je gebaseerd op de foto op de website verwacht een gemengde groene salade te krijgen. Het viel tegen dat het toch een salade was met een flinke mayo dressing er door.

Pluspunten

Kwaliteit. Goede communicatie. Geen afwas

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken