Pluspunten

Het eten was lekker en netjes voorbereid. Goede service en op tijd. Met 1 woord gewoon een TOP bedrijf.

Het BBQ wilde niet aan. We kregen alleen 1 rij aan. De 2 anderen deden het niet. Toen ik de barbecueboer belde heeft hij me gezegd dat er misschien vuil in zit. Om deze problemen te voorkomen is het verstandig om de BBQ schoon te maken en te Controleren of het goed werkt.

Pluspunten

Snelle levering, kwalitatief goed en veel vlees, porseleinen borden, echt bestek en alles mag vuil terug.

Pluspunten

Super geregeld,goed en complet

Iets meer stokbrood/ rauwe kip filet laag tegen het vlees aan , zou dit graag apart willen hebben.

Pluspunten

Het was echt heel goed,het vlees was erg lekker gemarineerd en mals. Ook het stokbrood en desalades heerlijk dus eigenlijk was Het in het geheel zalig. Het contact met medewerkers uitmuntend en vriendelijk.Heb dit bedrijf zeker aanbevolen aan vrienden en kennissen.

een minpuntje: de worstjes waren niet zo goed bevallen,hield Daarvan ook veel van over.Dat was wel jammer.

Pluspunten

Fijne service, het vlees was goed en goede bezorging.

Iets meer kruidenboter.

Pluspunten

Hele snelle levering! Top kwaliteit vlees

Nvt

Pluspunten

Duidelijk product. Goede producten - porties pp is voldoende Alles is keurig en schoon geleverd

Aflever tijd in de gaten houden

Pluspunten

Perfect vlees mooi dun gesneden Lekkere salades en bij producten. Alles netjes verzorgd afgeleverd.

de bbq moet soms buiten in de regen staan voordat hij opgehaald wordt. Misschien is een hoes een goede tip

Pluspunten

lekker eten en houden zich goed aan de afspraken alles keurig geregeld !

Pluspunten

super levering! erg lekker vlees

de salades mogen iets meer smaak aan,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed vlees netjes op tijd geleverd

Meer stokbrood Sauzen aanpassen, veel te zoet, alles smaakt bijna hetzelfde!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geregeld , alles is mogelijk, aantallen geen probleem, goed stuk vlees.

Pluspunten

Op tijd. Netjes. Goed verzorgd.

Juiste naam overnemen uit email.

Pluspunten

Na reservering werd ik gebeld door een medewerkster om een aantal te checken. N.a.v. hiervan heb ik de aantallen aangepast. Hierdoor hadden we weliswaar veel te veel eten. Maar ik vond het wel fijn dat ze contact opnam.

Ook bij haast goed nakijken of je alles bij je hebt. Een barbecue vergeten is een beetje pijnlijk voor een bedrijf dat veel barbecues bezorgd.

Pluspunten

In het kader van ons 20 jarig bestaan wilde wij graag barbecuen. Om niet zelf alles te regelen ben ik ga googlen en kwam ik bij de barbecueboer terecht! Super service, vlees kwaliteit ook super! Zeker een aanrader voor bedrijfen.

Helaas moet je wel een dag je vieze borden en de elektrische barbecue ergens kwijt. Als het bedrijf ver van het park is waar je barbecue't dan is dat wel een nadeel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er was genoeg vlees voor alle gasten.

We kregen voor onze groep (15 man) erg weinig stokbrood, kruidenboter en salades. Daarnaast deed één helft van de barbecue het niet. Hierdoor moesten de gasten erg lang wachten voordat zij iets konden eten. Ik heb ondertussen contact gehad met het bedrijf, en zij gaven aan 25 euro te compenseren. Omdat wij contant hadden betaald, zou de chauffeur bij het ophalen van de spullen het geld geven. Ik ben hiermee akkoord gegaan, maar op de dag dat de spullen werden opgehaald, had de chauffeur geen geld bij zich. Vervolgens heb ik nog weer gebeld met de BarbecueBoer, waarop zij aangaven het geld op mijn rekening te storten. Uiteindelijk kreeg ik 15 euro op mijn rekening gestort, en nog geen simpel excuusmailtje. Het enige excuus wat ik aan de telefoon kreeg was: 'het is hier heel erg druk'. Ik zal in de toekomst niet weer bestellen bij de BarbecueBoer.

Pluspunten

Ik vond het helemaal top geregeld en het was goed heb alleen maar positieve reacties gehad! !!

Kan ik niet bedenken nu

Pluspunten

Kwalitatief goed vlees en vis, lekker brood en ruim voldoende. Leuk dat het wat ander brood is dan normaal

Portie vlees vis was te klein kwamen tekort ondanks dat we voor 2 man meer besteld hadden dan gasten. Kruidenboter ook aan de karige kant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede bezorgservice

Website duidelijker beschrijven wat het vlees pakket inhoud. Vertellen dat het 400 gram vlees is verdeeld over een aantal stukken. En niet 400 gram vlees per persoon en dan 8 verschillende soorten er neerzetten. Erg verwarrend. Dit viel ons dan ook erg tegen bij het zien van de inhoud.

Pluspunten

Goede kwaliteit goed verzorgd.

Pluspunten

Super lekker vlees en salades

Wat beloofd is nakomen, zoals aankomst tijd, broodmandjes bestekmandjes waren er helaas niet bij. Ook saté saus was veell te weinig maar is verrekend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van de geleverde producten zeer goed.

Mogelijk meer vertellen over de herkomst van het vlees of productie methode

Pluspunten

Alles was overheerlijk, lekker vers en genoeg voor iedereen.

Betere communicatie over het ophalen van de spullen.

Pluspunten

PRIMA SERVICE.UITSTEKENDE PRODUKTEN VAN EEN HOGE KWALITEIT EN IN RUIM VOLDOENDE HOEVEELHEID. BEDANKT HET WAS SUPER.

GEEN

Hogebrinkerweg 22