Pluspunten

Goed vlees voor goede prijs. Super service

Fruitsalade was vooral uit blik, dat was jammer

Pluspunten

Goed verzorgd!

Pluspunten

- Goede kwaliteit vlees, salades, en BBQ materiaal - Levering op afgesproken tijdstip - Goede uitleg

-Briefje in bus bij afhaling materialen (bij niet thuis zijn). Dan weten we of materiaal weer terug in de juiste handen is ;-)!

Pluspunten

Heerlijk vlees en goed verzorgde salades! Meer dan voldoende geleverd. Wij kregen van onze gasten de nodige complimenten over het lekkere vlees!

Pluspunten

goed verzorgt heerlijk vlees ,en zelfs een portie ongemarineerd voor mijn vrouw helemaal top alle tien personen heerlijk genoten

zet u naam op de bezorg busjes goed voor het bedrijf ga zo door

Pluspunten

Prima service en erg goed vlees.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling en het ophalen is prima verlopen. Ze bellen netjes op tijd om de tijd door te geven hoe laat ze langs komen. Die tijd zijn ze er dan ook.

Er stonden het aantal stukken vlees wat bij een basis pakket zat, maar er zat niet voor iedereen ook die stukken vlees bij. Op deze manier was het maar net genoeg vlees voor iedereen. Wat heel vervelend is als je een bbq organiseert en je op een gegeven moment ziet dat wel erg snel gaat met de stukken vlees.

Pluspunten

Kan niet anders zeggen dan perfect geregeld voldoende van alles. Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Alles in 1 BBQ - totaal verzorgd en dus ontzorgd Snelle service Vriendelijke mensen Nette afhandeling

Pluspunten

Het vlees was zeer lekker en het was meer dan genoeg

De bezorgtijd was later dan gemeld.

Pluspunten

keurig op tijd geleverd. Alles zag er prima uit en smaakte uitstekend

Pluspunten

Goede kwaliteit , verzorgd en voor een zeer nette prijs !!! , en zeer vriendelijk aan de telefoon. En keurig op de afgesproken tijd .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Sorry, viel érg tegen

Service valt zo tegen, kwaliteit van het vlees ook. Diepvriesrommel!

Pluspunten

Prima service en keurig op tijd Goede kwaliteit van de geleverde producten

Pluspunten

Voor ons was dit de eerste keer, maar het was lekker en lekker veel variatie Wij gaan het nog wel eens hier bestellen

Meschien iets meer stokbrood , en als wij jullie bbq niet gebruiken korting op het pakket

Pluspunten

Het vlees en de salades zijn van uitstekende kwaliteit. Het gemak is enorm. Halen en brengen gebeurde vlekkeloos terwijl wij zelf afwezig waren. Alles was compleet: stokbrood, sauzen, bestek, borden, glazen, barbecue... En het is heerlijk dat de afwas ook nog voor je wordt gedaan. Tenslotte is de telefonische service ook uiterst vriendelijk.

Pluspunten

Goede levering Uitstekende producten Smaak was erg goed Voldoende keuze vlees

De sausjes waren ze vergeten te leveren

Pluspunten

snelle levering vriendelijk personeel flexibel goeie prijs heerlijk eten!

Pluspunten

ALLES SUPER MOOI EN LEKKER GEREGELD.

Pluspunten

Netjes verzorgd, op tijd gebracht met goede uitleg.

Naar mijn mening mag er iets minder eten p.p. berekend worden

Pluspunten

-het was ruim voldoende -fijne service toen ik verandering doorgaf. -op tijd werd doorgegeven wat de bezorgtijd zou zijn. -vlees was van goede kwaliteit, zo ook de sauzen en salades. -de bakken om het vlees in te bewaren waren erg handig. -heerlijke meerdere soorten brood.

de ophaaltijd van de spullen was ons niet duidelijk.

Pluspunten

Super netjes geleverd blijft inderdaad lang koel kwaliteit eten super incl verse fruit salade Alles super netjes verpakt verzorgd

Pluspunten

- goed gevarieerd vleespakket - mooi evenredig verdeeld over schalen zodat maar 1 schaal geopende hoeft te worden

wat meer variatie in salades (bv met pasta's)

Pluspunten

Goede kwaliteit, afspraken worden nagekomen, ideale formule

Pluspunten

lekkere BBQ met alles erop en eraan!

verhuur picknicktafels/biertafels of dergelijkie...

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken