Pluspunten

Goede service .ziet er netjes uit . en je hoeft niet af te wassen .

Wij vonden de salades en fruit salades te weinig voor de aantal personen .wij hadden het gevoel dat daar op bezuinigd is dit jaar

Pluspunten

contact is vriendelijk. Vlees perfect. Koeling prima.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hadden de mixend bbq gekozen. Voldoende vlees, goede kwaliteit, op tijd geleverd. Wij hadden een bbq voor 21 personen waarvan een vegetariër . Ook de Vega bbq was prima, er zaten gerechten bij die je normaal niet aantreft. Vis was erg lekker. Zeker een aanrader. Het voordeel is dat je niets hoeft schoon te maken.

Duidelijk aangeven dat de bbq niet schoongemaakt hoeft te worden. In de beschrijving staar dat de bbq wel gereinigd moet worden. Er zijn te veel garnalen op een stokje geregen. Als je dit meer spreid kan iedereen garnalen eten.

Pluspunten

Overzichtelijke site, ze komen de afspraken na. Het werd netjes op tijd bezorgd en ook weer opgehaald. Prijs, kwaliteitsverhouding is echt goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima op tijd geleverd. Vlees en vis was prima.

Kiwi's in de fruitsalade waren hard en onrijp. Pasta salade voor 5 personen was nogal weinig.

Pluspunten

Heerlijk eten, meer dan genoeg eten, alles zit erbij dus hoefde zelf niks meer te regelen.

Binnen afgesproken tijdskader komen. Was wel op tijd voor het avondeten maar vind het gewoon niet netjes om te laat te komen. Zeker niet met zo'n ruim tijdskader

Pluspunten

Prima service, uitstekende vleeswaren, lekker vers stokbrood. Volgende keer maken we graag weer gebruik van het BBQ aanbod.

Pluspunten

Het was heerlijk! Goede bbq, ruim voldoende!

vlees per soort verpakken ipv een combi vleesschaal

Pluspunten

Heel goed vlees ,Fijne sausen mooi vegetarische goederen. Heel goed idee , het koelsysteem

Pluspunten

Prijs kwaliteit erg goed! Basic pakket voldoende kwaliteitsvlees, salade en saus. Klant wordt goed ontzorgd door haal en breng service inclusief afwassen.

Communicatie rondom ophalen graag net zo helder als communicatie rondom brengen. Mag iets meer kruidenboter voor het aantal stokbroden.

Pluspunten

Het was erg lekker en voor iedereen genoeg , het brood was ook erg lekker

We misten wel de rauwkost ,we dachten dat alles erbij zat

Pluspunten

- Lekker eten! - Goede service

- In het weekend kun je ze telefonisch, na 12 uur, niet meer bereiken om bijvoorbeeld iets te wijzigen of bespreken. Je kunt dan helemaal geen contact meer krijgen...

Pluspunten

keurig, netjes op de afgesproken tijd geleverd, alles zag er heel verzorgd uit en smaakte heerlijk, vlees lekker gekruid en ook de salades waren heel lekker, zeker voor herhaling vatbaar kortom EEN AANRADER!!!

Pluspunten

De site is erg duidelijk en compleet. Daarnaast klopt het wat er staat (klinkt logisch maar dat gebeurt niet altijd). Het eten was erg lekker en er was genoeg voor het aantal opgegeven personen.

De levering ging helaas minder. Er was bij het bedrijf verwarring over het factuur en afleveradres (deze waren verschillend). Dit bleek de dag van te voren toen ik belde ivm het levertijdstip. En de levering kwam meer dan een uur te laat. Dit is aangegeven en hebben ze achteraf netjes opgelost. Ondanks deze late levering zou ik ze toch aanbevelen. Ik ga er maar van uit dat het een incident was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlees was super lekker

Iets meer vlees pp wij kwamen tekort en ook de salade vond ik teweinig en de stokbrood wel hadden ook voor 1 persoon meer Besteld maar was dus nog niet genoeg ik dacht namelijk dat je 11 stukken vlees pp kreeg maar dat was niet het geval

Pluspunten

Goed brood en lekkere sauzen. Prima vlees, eiersalade en fruitmix. Prima bbq, hoeveelheid is ruimvoldoende.

Vleessalade was smaakloos.

Pluspunten

Goede verzorging en verpakking Heel goed super vlees en salades Alles was op gegaan dus dat zegt wat over de producten!!

Een minpuntje.......er was niet voor iedereen hetzelfde vlees.Wij waren met tien personen en moesten bv. ieder een klein stukje van het lapje(stokje) vlees afsnijden om het te proeven.

Pluspunten

Het was goed verzorgd en wij hebben van beide bestellingen heerlijk genoten jullie krijgen van ons een 10

Pluspunten

Het was echt super verse vlees en ook salade en fruit.

Volgende keer paar borden meer dan aantal opgegeven .

Pluspunten

goede service, heldere communicatie, scherpe prijzen! Royale schotel en goed voorzien van salade, sauzen, brood.

vegetarische schotel was wat eenzijdig. Groenteburgers waren te droog en taai.

Pluspunten

Al 3x mogen genieten van een heerlijke bbq. Voor een ieder genoeg keuze in de div. soorten vlees/vis en overheerlijke salades. Speciaal vind ik ook altijd de 3 soorten stokbrood. Overheerlijk ik kan het iedereen aanraden ook heel handig met grote groepen of op vakantie in nl. Ideaal op camping lekker barbecuen en geen afwas. Top formule.

Pluspunten

goede levering optijd goed en voldoende vlees heerlijke slade en sausen

iets meer stok brood.en dan wit.

Pluspunten

BBQ voor 25 personen op 1e Pinksterdag: prima geregeld. Alles van goede kwaliteit, ook de bijgerechten zoals salades. Materiaal prima, levering prima, prijs/kwaliteit prima.

Via de website direct een automatische bevestiging van de order. Vanuit twijfel toch nog maar achteraan gemaild. Misschien meer op persoonlijk niveau insteken. Fruitsalade was niet van vers fruit, jammer.

Pluspunten

Netjes op tijd, eten erg vers en lekker!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken