Heel goed geregeld!

Wat een goede service en communicatie! En het eten was ontzettend lekker!

Keurig aangeleverd, mooie kwaliteit vlees en vis.

Heel mooi in pakketten aangeleverd. Schone bbq, goede kwaliteit vlees en vis. De salades vond ik iets teveel vh zelfde met mayonaise aangemaakt. Hier mag wat meer variatie en betere kwaliteit. Proefde ietswat chemisch ( lees : niet zelf bereid aan) Maar verder echt geweldig

Super geregeld!

Vlees en salades waren van prima kwaliteit! Het gemak van alles brengen en ophalen ook echt super!

Wat hebben wij genoten

Het eten zag er goed uit en smaakte heerlijk. De bezorger kwam ruim op tijd en had alle tijd om het uit te leggen en zette alles netjes neer. De salades, brood en de sauzen waren ruim voldoende voor iedereen. Wij hebben genoten en een hele fijne smakelijke avond gehad. Zeker aan te raden! En voor ons voor herhaling vatbaar.

Zooooo lekker!!!

Wij eten graag buiten met familie en vrienden, en deeze bbq maakte het helemaal super. Zo gezellig en hee rrlijk relax gegeten van het vlees, vis en halal pakket. Het was heerlijk. Hoop snel weer een bbq te geven. Echt een aanrader!!!

Zorgeloos barbecuen

De service is top. Het is zorgeloos barbecuen. Het vlees is heftig gemarineerd en zou qua kwaliteit wel wat beter mogen.

Geweldige service, complete ontzorging en heel lekker gegeten.

Vanaf de geplaatste bestelling al een duidelijke info en uitstekende service. Klopt echt met de beschrijving en het eten is ruim voldoende en heerlijk. Ik kreeg van mijn gezelschap de complimenten over de goed verzorgde barbecue en dat het eten zo lekker was. Ook de breng en ophaaltijden waren duidelijk en klopten zoals afgesproken. Echt een aanrader!

Kwaliteit prima, bezorging en afhalen volgens afspraak. Alles goed geregeld.

Afspraak is afspraak, geen kwantiteit maar kwaliteit

Wederom een bestelling gedaan bij de BBQ-boer. Wat een geweldige keuze! Wat beloofd wordt, wordt ook kwalitatief geleverd!. Ook de hoeveelheden zijn ruim te noemen. De BBQ zelf is keurig schoon (zo ook borden, bestek, etc.). De BBQ en gasfessen worden keurige geplaats door uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker. In september doen we graag weer een bestelling!! NB één tip, misschien iets grotere servetten.....

Wederom uitstekend

De trouwdag (6 aug) van onze ouders wordt in ere gehouden. De laatste jaren maakt De BarbecueBoer hier ook deel van uit. De spullen werden weer keurig geleverd en aangesloten. Na een gezellige barbecue keerde de familie 's avonds voldaan huiswaarts. Er was slechts een klein beetje overgebleven. Hieruit kunnen we concluderen: het was lekker, er was genoeg en ik had de andere dag ook nog wat. Vandaag werd alles op de afgesproken tijd opgehaald. De medewerker was vorig jaar ook geweest, want hij herkende de tuin. Hij vertrok met de woorden: "Tot volgend jaar". Hij zou best eens gelijk kunnen krijgen. BarbecueBoer Bedankt Gerard + familie

Perfect geregeld!

Tot in de puntjes geregeld. Zelfs de BBQ wordt voor je in elkaar gezet en getest. De menus zijn ruimschoots voldoende en van een goede kwaliteit. Ook gaat de communicatie over de levering en het ophalen erg prettig. Als ik weer een BBQ moet organiseren zal ik zeker weer bij de BBQ-Boer bestellen.

Alles was perfect geregeld en verzorgd. Top!

Een echte aanrader

Ik raad de bbq boer echt aan .....de site om te bestellen is heel overzichtelijk. Ze komen het brengen en op de tijden die ze ook echt aan je mailen......heerlijk alles in een... bbq op gas, vlees ,salades ,sauzen, stokbrood,kruidenboter.... borden en bestek er bij.....ze halen het op hoeft ook niet afwassen.,...mijn gasten en ook ik hebben heerlijk gegeten en echt goed vlees ....bedankt voor de goede zorg ben dik tevreden.

Super...

Heerlijk verzorgde barbeque

Wil je een puik geregelde BBQ zonder gedoe? Stop maar met zoeken!

Een ruim assortiment van puike kwaliteit tegen geweldige prijzen. We hebben ontzettend gesmuld van al het lekkere eten!! Het vlees was zalig mals, de salades rijk gevuld en goed van smaak, variatie aan saus..... Alles was royaal aanwezig!! De service per mail en telefoon gaat snel en zeer prettig. En het brengen en halen van alles ging ook prima. Zo fijn om niet met die afwas te zitten! Het enige dat een klein minpuntje was, was het brood. Zeer smakelijk brood en ook nog eens 3 soorten, maar het moest klaarblijkelijk nog even afgebakken worden en wanneer je geen oven hebt, gaat dat niet. Vooralsnog met saus en salades erop, prima te eten.

Kwaliteit en prijs TOP!!!!

Alles wat jullie doen is top. Op de afgesproken tijd bezorgen. Het vlees en de salades van uitstekende kwaliteit. Alles weer keurig op de afgesproken tijd weer opgehaald. Chauffeurs vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig, zou het iedereen aanbevelen!

Goed geholpen aan de telefoon met het bestellen van de diverse pakketten die ze hebben. Er wordt meegedacht. Tot 3 dagen voor het feest kon ik het nog wijzigen. Bestelling voor 55 personen werden op tijd bezorgd. Fijn is dat er een e-mail uitging met track& trace waarop je kon volgen wanneer het werd bezorgd maar ook wanneer het wordt opgehaald. Alles was goed verpakt. Vlees en vis apart en stokbroden na het afbakken nog heerlijker. Veel complimenten van de gasten ontvangen over het vlees. Hamburgers waren heerlijk. Salades en fruitsalades vers bereid, Dat was te proeven. Goede uitleg over de barbecue. Voor een volgend feestje staan ze genoteerd :)

Het was weer zoals we gewend zijn.

Wij hebben al een aantal keren eerder onze barbecue vie De Barbecueboer gehad. Het is altijd goed geweest. Goede communicatie, keurig netjes verpakt en bezorgd. En de volgende dag werd alles weer vies opgehaald. Dus geen berg afwas of die vette barbecue schoonmaken. Ook de volgende keer bestellen we weer bij De Barbecueboer.

Heerlijke bbq met alles wat je nodig hebt!

De verzorging is erg fijn, alles wordt op tijd en in goed overleg gebracht en gehaald.

Weer een perfecte bbq gehad !

Niet de eerste keer besteld maar weer super tevreden, alles keurig netjes verzorgd en alleen maar complimentjes gekregen!

Heerlijk eten, perfecte bezorg en ophaaldienst en top communicatie!

Aan het eind van een hele gezellige familiedag hadden we jullie ingehuurd. En dat bleek een schot in de roos! Iedereen had zijn eigen menu van te voren doorgegeven en ze waren stuk voor stuk enorm te spreken over het verrukkelijke eten en de goede service. “Oh,? Bezorgen ze door heel het land? Dus wij kunnen dit ook bestellen? “ waren de reacties van familieleden. Ik gok op nieuwe klanten in het hele land voor jullie in het verschiet!

Prima bbq ervaring

Er is op internet (en ook lokaal) geen tekort aan BBQ aanbieders. Uiteindelijk toch voor deze partij gekozen omdat ze: 1) Duidelijke overzichtelijke website hebben 2)veel keuze hadden in type pakketten 3) Je ook kon kiezen om bepaalde zaken zelf te regelen. 4) prijs prettig is Ik kan daar NA de daadwerkelijke BBQ aan toevoegen dat het vlees & vis van uitstekende kwaliteit zijn (be-aamd door de semi-professionele BBQ meester die ik had ingehuurd), er meer dan genoeg salade en sauzen waren. Ook de breng en ophaal service is super duidelijk en op tijd. Zijn er dan helemaal geen negatieve punten? Enige dat ik kan verzinnen is dat hoeveelheid brood wat weinig is. Ik had zelfs nog extra broodpakket erbij gevraagd+ zelf nog 2 stokbroden erbij gehaald en toch was het allemaal op aan eind van de BBQ. Dus tip: even extra brood pakket (of 2) bestellen

Alle afspraken werden nagekomen en op het juiste tijdstip!

Aanrader

Heerlijk vlees en vis, goede bijlagen, prima service.

Geen poespas en erg lekker!!!

Bezorging Het brengen in boxen is ideaal!! Vlees en vis Erg lekker fijn alles apart in bakken! Salades en stokbrood, Lekker geen poespas maar lekkere salades! Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker vaker gaan bestellen!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken