Niks meer aan veranderen!

Altijd op tijd bezorgd en je hoeft zelf nergens meer aan te denken. Super relaxed.

Makkelijk, lekker, voor herhaling vatbaar!

Makkelijk met bestellen. Alles zit erop en eraan. Geen afwas. Enige (kleine) nadeel was dat ik niet kon meedenken over wanneer de spullen weer opgehaald worden. Op de site staat dat het binnen 3 dagen opgehaald wordt, maar de dag en tijdstip heb ik zelf geen invloed op. Maar ik snap dat jullie rekening moeten houden met andere klanten.

Zeer goed met niet genoeg.

Over totaal goede score. Heel lekker eten. Goed verzorgd. Begint bij de website duidelijk en overzichtelijk. Dan de aan komst met track en trace hgoed bij kunnen houden wanneer de bezorger aan komt. Zeer vriendelijke bezorgen duidelijke uitleg en alles neergezet waar wij het wilden hebben. Voor 10 personen besteld. 11 borden en bestek geleverd gekregen, met 9 personen gegeten maar de hoeveelheid vlees/salades was wat ons betreft aan de te krappe kant. Zeg maar gerust te weinig ook met het extra bijbestelde. Smaak en kwaliteit waren zeer goed. Aanbevelen? Ja maar bestel wel extra erbij anders heb je niet genoeg

super lekker en gewoon goed zoals we al eerder ondervonden hadden

goed bedrijf waar de klant echt nog " koning " is en waarbij bijna alles mogelijk is. Zeer fijn personeel, altijd vriendelijk zelfs het bezorgen en ophalen gaat zonder problemen. Wij komen graag weer terug.

Topper

Voor mijn dochter haar 10e verjaardag geregeld. Super goed geregeld, kreeg netjes bericht wanneer de chauffeur zou komen. Alles netjes verpakt, goed uit gelegd hoe het werkt. Het vlees was ook heerlijk. Iedereen die er was vertelde hoe lekker het vlees was en de salades ook. Echt een hele goede aanrader. Ik zou het zeker weten de volgende keer weer hier bestellen.

Heerlijk vlees en handig bezorgd!

Erg lekker vlees, heerlijke salades! Complete BBQ en meer dan genoeg! Geen omkijken meer naar, na je bbq feest wordt alles zo weer opgehaald. Aanrader!

Alles was gewoon weer top.

Goed vlees, lekkere salades. Stokbroden zijn heerlijk. Alles wordt keurig netjes geleverd en de volgende dag weer opgehaald.

Uitstekend verzorgd

Heerlijk vlees en salades! Alles wat je nodig hebt zit er bij. Stokbrood, sausjes, pindasaus , kruidenboter, drie soorten salades en nog een fruitsalade. Borden, bestek, servetten. Je wordt heerlijk ontzorgd!

Al enkele jaren maken wij gebruik om met de Barbecue Boer een geweldig buurtbarbeque te organiseren voor een groep van 25-30 personen. Het bestellen, de reminder email een week voor de aanlevering van de bestelde maaltijden om eventueel nog wat te wijzigen is perfecte service. Daarnaast de communicatie over het bezorgen en ophalen van de Barbeque en tempex koelboxen is van zeer goede kwaliteit, service. En natuurlijk de kwaliteit van Vlees, Vis en Vega is perfect

Super geregeld

Nog nooit besteld maar nu een Barbecue voor meer mensen als normaal. vlees netjes verpakt en alles lekker op smaak! kortom een super ervaring dit gaan wij zeker vaker doen.

Heerlijk vlees en salades aardige bezorger

Ontspannen voorbereiding van BBQfeestje

Alles is ons heel goed bevallen! Het eten was van goede kwaliteit (we hadden het vlees-vispakket) en ruim voldoende. Echt alles zat er op en er aan, werd keurig op tijd geleverd en de communicatie was prima. We konden zo beginnen met barbeque-en en na afloop hadden we er ook weinig werk aan. Ik kan de Barbequeboer zeker aanbevelen!!

Was goed verzorgd en compleet.

Was prima, goed vlees en sauzen. De saladeswaren goed. Mischien een tip, bij jet rundvlees paket de biefstuk en de entrecote niet te kruiden, maar peper/zout mengsel mee te leveren. Zodat deze gekruid worden na jet grillen.

We hebben genoten van een heerlijke bbq. Fantastisch vlees, lekkere salades, uitzonderlijke pindasaus. Op tijd en netjes geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar. Onze gasten hebben jullie naam genoteerd voor bestelling

Van begin tot eind grote klasse!

Perfecte bbq gehad met heerlijk vlees en vis. De pakketten zijn gevarieerd en voldoende. Fijne communicatie over alles, zowel telefonisch als per mail. Ook de haal- en brengservice was goed geregeld met vriendelijke medewerkers. Kortom: Voor nu en nog eens!!

Douze points

Praktisch, laagdrempelig, goede kwaliteit, nette prijzen. Wij vinden dat de BarbecueBoer alles goed doet. Complimenten & ga zo door!

Onwijs genieten

Voor onze trouwerij hadden we een bbq besteld. Het vlees uitmuntend!! Zo mals zo lekker en service echt perfect hup alle vuile afwas in de krat heerlijk niet te hoeven vaatwasser! Prima communicatie echt top . We hebben in ieder geval reclame gemaakt . Echt top en een aanrader .bedankt de bbq boer en wellicht tot een volgende keer

Super geregeld

Van reserveren tot brengen en afhalen; je hoeft je nergens zorgen over te maken. Perfect geïnformeerd over breng- en ophaaltijden. Vlees super mals en lekker.

Hemels

Vanaf de bestelling tot en met het ophalen van de BBQ met borden etc. was het fantasties geregeld. Het Vlees en de salade waren van zeer goede kwaliteit. Wij vonden het hemels. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. We zullen het aan onze vrieden en kennissen door geven. Als we het een cijfer mogen geven is het een 10

Lekker vlees en super geregeld

Makkelijk te bestellen, heerlijk eten en goede service

Perfect eten en perfecte organisatie!!!

Je hoeft niet buiten de deur om met een groep goed te eten

Verjaardag goed geslaagd met de BBQ

Heerlijk genoten van de BBQ tijdens mijn verjaardag. De visite is vol en voldaan de deur uit gegaan. Enige minpunt is de communicatie rondom levering en ophalen. Levering was eerder dan gepland waardoor ik nog niet thuis was. Het ophalen was een dag later ingepland terwijl ik toen nog zou gaan BBQ-en. Hierover heb ik contact gehad met de klantenservice en die zou het het plannen. Helaas werd ik op zondag mijn bed uit gebeld omdat deze wijziging niet was doorgekomen. Arme jongen stond voor niks aan de deur

Goede verzorging van een bbq

Goede kwaliteit vlees! Ook genoeg brood en sauzen! Alleen de kruidenboter was aan de krappe kant voor het brood. Het is superfijn dat de vaat vies mee word genomen en dus geen zorg is! Alleen hadden we twee bbqs waarvan de ene het alleen deed aan de linkerkant. Los van dat een goede service, goede communicatie en een top prijs! Zeker een aanrader om het hier te doen!

Compleet, verzorgd, lekker en allemaal vanuit een helder en warm contact.

We hebben vanaf het plaatsen van de bestelling tot en met het ophalen van de vaat een prima service ervaren. De communicatie over de bestelling, de levering, eventuele aanvullende wensen en de afwikkeling waren goed. Het eten was ruim voldoende maar niet over de top. Het belangrijkste, het was gewoon onwijs lekker. Goeie kwaliteit vlees, heerlijke salades en geweldige toetjes. Al met al een recept voor een super bbq waar we met onze vrienden van genoten hebben!

Heerlijk gegeten!

Keurig verzorgd, netjes verpakt.alles bleef goed koel in de thermo boxen waar ook nog een koelelement bij in zat! Vlees is goed van smaak en de salades waren ook erg lekker. Bezorging goed te volgen via track en trace. Aan rader om hier te bestellen, voor herhaling vatbaar.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken