Perfectly

Best party ever was with BBQ

Geslaagd compleet verzorgde lekkere bbq

Heerlijk, alles compleet en lekker vlees voor een nette prijs Nergens omkijken naar en alles prima geregeld! Top voor een onbezorgd feestje!

Onwijs relaxede bbq beleving

Afgelopen week heb ik een bbq georganiseerd voor mij en mijn collega's. Als je bij de barbecue boer besteld wordt je volledig ontzorgd (op het drinken na dan). Zeker aan te raden, communicatie is erg goed zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het vlees zelf is echt van goede kwaliteit en de salades en sausjes maakten de smaakbeleving nog beter. De dag na de barbecue wordt alles netjes opgehaald, dit mag contactloos waardoor je er niet voor thuis hoeft te blijven. Echt een absolute aanrader als je een heerlijk uitgebreide goed geregelde barbecue wilt zonder al te veel na te hoeven denken en te regelen. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Duidelijke communicatie en compleet verzorgd

Op ons vakantie adres de BarbecueBoer besteld en wij waren zeer tevreden! Het begint met een duidelijke website waarop je makkelijk kan bestellen en goede informatie krijgt over de allergenen. Daarna zijn we via de mail en berichten op de hoogte gehouden van onze bestellen en aflevering. De aflevering was op tijd met een korte uitleg. Alles was keurig verpakt en geseald. De Barbecue was makkelijk te bedienen. Het vlees was super, de salades, de kruidenboter en de sausen waren heerlijk. Tot slot was het ophalen ook super geregeld. Ook hier was de communicatie weer top. Keurig een SMS en mail ontvangen met een track wanneer en hoelaat ze alles weer kwamen ophalen. (Wij waren thuis maar er is ook de optie het klaar te zetten en te laten ophalen zonder contact) Gewoon zeer tevreden!

Fantastisch!

Heel goed verzorgd, kwaliteit van het eten zeer goed, alles hygiënisch en handig verpakt, duidelijke communicatie, het hele traject vanaf bestelling tot ophalen van alles perfect verlopen.

Goede eerste ervaring

In september moet ik een grote bbq organiseren en daarvoor zocht ik een partij die een totaalpakket kan leveren. Voor de zekerheid wilde ik het eerst zelf met een klein gezelschap (10 personen) uitproberen. De Barbecueboer heeft deze ‘test’ glansrijk doorstaan. Alles werd keurig volgens afspraak bezorgd en het vlees, de vis en de salades waren heerlijk. Als ik toch een verbeterpuntje mag noemen, mag er in sommige salades wat minder ‘saus’ gebruikt worden. Maar smaak blijft een persoonlijke beleving.

Alles netjes bezopen opgehaald

Wij hebben lekker gegeten van jullie bbq

GEWELDIG!!

Zo goed verzorgd. Alles zo netjes verpakt. Het vlees en de vis zo héérlijk!! De salades allemaal héérlijk. Zoveel keuze in pakketten en het wordt heel netjes bezorgd en weer opgehaald. Dikke 10. Echt een aanrader!

Uitstekend verzorgd

Geweldig goed doordacht concept.

Volgens afspraak alles op tijd geleverd. Hoogwaardige produkten. Zowel smaak als hoeveelheid niets op aan te merken.

Mooi op tijd geleverd, goede communicatie, netjes afgeleverd en weer opgehaald. Alleen deze keer, we bestellen elk jaar, was alles iets te hard gekoeld zodat het bevroren was geweest. Veel vocht bij het vlees en bij het verse fruit waren er stukjes die nog bevroren waren. Dit gemeld en als antwoord gekregen dat er iets te hard gekoeld was en dat alles wel vers was. Ze gingen hier op letten.

Lekker eten, goede service.

Goede ervaring door de berichten met het tijdstip van levering. Alles werd goed verpakt en ik koelboxen geleverd. Het eten smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wij hebben genoten van het boer'n pakket. De service is top. 1 Minpuntje. De borden waren wat klein voor ons.

Uitstekend!

Voor ons de eerste keer besteld bij De Barbecue Boer maar zeker niet de laatste keer. Van begin tot het eind perfect verzorgd. Nadat de bestelling geplaatst is, word je goed op de hoogte gehouden over bezorgtijden/ophaaltijden via mail en sms. Het eten was meer dan voldoende en van goede kwaliteit. Zowel de bezorger van de BBQ als degene die de afwas weer op kwam halen, waren ontzettend vriendelijk. Wij kunnen de Barbecue Boer dan ook zeker aanbevelen.

Top gergeld weer!

Ivm strakke planning aan onze kant, hebben wij het vlees opgehaald bij BBQ-Boer, je wordt er vriendelijk met een bakje koffie ontvangen, en hij helpt ons laden en wenst ons alle succes met onze evenement. 2 dagen later een keurige chauffeur in de ochtend om 8:30 weer alles opgehaald. van de 40 aanwezige zeker 30 complimenten gehad. We hadden voor 2 dagen BBQ besteld en het was echt heel erg goed! Nu 2 jaar op rij al meerdere malen besteld voor groepen en zeker een dikke plus als het altijd top gergeld is en het allerbelangste, het vlees zelf altijd lekker! Tot snel team TDB uit Brabant.

Kwaliteit!!

Wat een fantastische BBQ, alles klopt van de levering tot het ophalen van de spullen. Goede kwaliteit vlees, salades, sauzen en zelfs een fruitsalade en heerlijke toetjes. Iedereen heeft genoten en zelf hoef je hierdoor aan weinig aanvullende dingen meer te denken. Nogmaals TOP en bedankt!! Vriendelijke bezorger die de BBQ netjes in elkaar zet en op de gasfles aansluit.

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk vlees en salades

Bezorging was netjes en op tijd. Vlees en salade was prima en lekker. Gasten waren ook goed te spreken. Al met al voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Top service en heerlijk eten!

Voor het eerst hier eten besteld voor het vieren van een verjaardag. Vanaf het eerste moment tot aan het ophalen toe een top service. Klantgericht en klantvriendelijk! Eten was allemaal top en meer dan voldoende! Op naar de volgende!

Zelden zo een goed lopende organisatie meegemaakt!

Vanaf het eerste contact tot het ophalen van de BBQ spullen vanmorgen hebben wij ons verbaasd over de geweldige service van de BBQ Boer! Alle vragen vooraf werden supersnel beantwoord. Ook de mogelijkheden om van alles bij te bestellen, en tot 3 dagen van te voren wijzigingen kunnen aanbrengen is heel erg goed. Het eten was ook super! Al onze gasten waren vol lof over de smaak en de kwaliteit van het vlees, over de smakelijke salades en sausjes. De gas BBQ werkte ook prima. Wij zullen de BBQ Boer zeker aan al onze familie, vrienden en kennissen aanbevelen. En tot slot, de kosten zijn ook heel goed te doen, ik weet niet of wij zelf veel goedkoper waren uiit geweest als we alles zelf hadden ingekocht. Voor ons een dikke dikke 10 !!

Een onwisbare indruk…..

De BBQ Boer heeft een super menu samengesteld voor onze familie. De communicatie vooraf was duidelijk en helder. Het halen en brengen van alle attributen was erg goed geregeld. Van vleesspies tot en met het dessert het was een grote beleving. Het halen en brengen van alle attributen, zoals o.a. bbq, vlees, salades, sausjes, kruidenboter, borden en bestek was in een woord….geweldig! Door de energie, passie en toewijding heeft de BBQ Boer een onwisbare indruk achtergelaten!

Goed geregeld!

Een bbq all-inn! Ideaal!

Super voor elkaar!

Alles was super voor elkaar! Goed vlees, en alles ruim voldoende!

Super organisatie van de bbq voor onze personeelsbijeenkomst.

- Goede afstemming vooraf over mogelijkheden, levering en ook weer retournemen. - Heerlijk eten met goede kwaliteit en verse producten - Fijne communicatie en flexibiliteit van de bestelling

Mega heerlijk

Werkelijk alles was lekker, salades, brood, vlees, en de overheerlijke toetjes niet te vergeten natuurlijk. Het was onze eerste, maar zeker weten niet onze laatste bestelling!!

Niks meer aan veranderen!

Altijd op tijd bezorgd en je hoeft zelf nergens meer aan te denken. Super relaxed.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken