Overtrof al onze verwachtingen.
Wij hebben onlangs een BBQ georganiseerd met ons team van de vestiging Hilversum van Nieuwkerk, en de BBQ Boer heeft voor ons de catering verzorgd. Wij kozen voor het Luxe pakket, en wat een fantastische keuze bleek dat te zijn!
Het assortiment was werkelijk zeer uitgebreid. De verschillende vleessoorten waren van uitstekende kwaliteit en perfect op smaak gebracht. Elk stuk vlees, van de sappige steaks tot de malse kipspiesjes, was een genot om te eten. Daarnaast waren de salades een ware verrassing: vers, kleurrijk en boordevol smaak. Ze vormden de perfecte aanvulling op het vlees en zorgden voor een evenwichtige maaltijd.
In eerste instantie waren we bezorgd of we wel genoeg zouden hebben, vooral gezien de grote eetlust van onze monteurs. Maar de BBQ Boer heeft ons positief verrast. De porties waren royaal en precies goed afgestemd op ons gezelschap. Niemand had iets te kort, en iedereen was meer dan voldaan.
De service van de BBQ Boer was ook uitstekend. Alles werd op tijd geleverd, en de opzet was zo simpel dat we ons volledig konden concentreren op genieten en ontspannen met het team. Hun professionaliteit en oog voor detail maakten het hele proces probleemloos en aangenaam.
Kortom, de BBQ Boer heeft onze verwachtingen overtroffen. Het Luxe pakket was een schot in de roos en heeft bijgedragen aan een zeer geslaagde en smakelijke teamavond. We raden de BBQ Boer van harte aan voor iedereen die een zorgeloze, heerlijke BBQ-ervaring wil hebben. Bedankt, BBQ Boer, voor deze onvergetelijke culinaire ervaring!
Tot de volgende keer…..