Prima complete ervaring

BBQ de luxe pakket voor 50 personen besteld, was weer netjes geleverd, prima vlees en salades. We bestellen nu al een aantal jaar en volgend jaar weer :-) Ook heel fijn: tot 3 dagen voor levering kan de bestelling nog aangepast worden!

Was goed en lekker

Ik heb een goeie ervaring met de Barbecue Boer. Ze houden zich goed aan gemaakte afspraken en het geleverde was goed en lekker. Paar kleine verbeterpunten waren dat er buiten een BBQ-tang een spatel voor de hamburgers ook handig zou zijn. Ook zou een goed mes om het brood te snijden ook handig zijn geweest en duidelijk communicatie over de aanwezigheid van satesaus we wisten niet dat we die moesten opwarmen. Maar voor de rest waren we zeer tevreden.

Ontzorgen op en top

Makkelijk besteld, goede afspraken met brengen en ophalen. Het vlees, vis en salades prima kwaliteit. Lekker verschillende soorten brood, sauzen, ook pindasaus en alles met borden en bestek. Het brengen en ophalen door heel vriendelijk personeel dat geïnteresseerd is en ook meedenkt (bbq op pootjes zet). Kortom: een zeer goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Super enthousiast

Het bestellen is enorm gemakkelijk, daarna goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Ook fijn dat je niet thuis hoeft te zijn voor levering en ophalen. Veel eten voor je geld en inclusief sauzen en salades. En dan heb je ook nog eens niet het gedoe van schoonmaken. Ik ben erg tevreden

Eertse dachten we hebben we wel genoeg qua salades, kruidenboter enz. maar dat viel reuze mee. Qua vlees was het weer top!

Met alles welverdiend 5 sterren

Al enkele malen besteld bij de Barbecue Boer en iedere keer uitstekend vlees, salades en sauzen. We worden steeds goed geïnformeerd en bij afleveren en ophalen prima service en goed contact. Mijn verjaardag was samen met familie, vrienden en de Barbecue Boer goed geslaagd .

Uitmuntende kwaliteit en service.

De kwaliteit van het vlees en de gerechten was zeer goed. Bezorging en ophalen top. Daarnaast gaat contact met het kantoor vlot en bieden ze geweldige en flexibele service. Absoluut aan te raden!

Lekker, goede service, wel weinig salades

Al twee keer besteld bij de barbecue boer. Het vlees is lekker en de service top. Het is fijn dat je zelf nergens aan hoeft te denken. Het enige wat wij beide keren vonden, was dat er erg weinig salade wordt meegeleverd. Wij hadden voor 30 personen besteld, maar lang niet iedereen kon van alle salades eten. Dat was wel jammer.

Values for money

Kwaliteit van service tot food is prima. Het is altijd een gok om voor de eerste keer een BBQ via internet te bestellen, maar het is prima bevallen. De volgende keer weer!

Super Genoten geweldig

Keurig bezorgd,vriendelijk, behulpzaam. Heerlijke salades en lekker vlees. Een topbedrijf! Een aanrader.

BB10 - Uitstekend

Alles meer dan uitstekend geregeld. Van bezorgen tot ophalen. Eten smaakte geweldig. TOP!

Gewoon geweldig!

Voor mijn verjaardagsfeest heb ik mijn boodschappen bij de BBQ Boer gedaan.. Alles is perfect gegaan, vanaf het eerste contact, samenstellen van het online menu (super overzichtelijk en makkelijk) tot en met het ophalen van de afwas. De gerechten (verschillendesoorten salades), het vlees en vis pakketten, de toetjes waren heerlijk, mijn gasten waren zo onder de indruk, dat ze dit ieder jaar willen herhalen. Now ik zeg, goed idee! Dit was echt super chillax!, ik heb echt heerlijk genoten en om alles in één woord samen te vatten, FANTASTISCH!!!

Zeer smakelijk

Lekker gegeten. Vlees etc van uitstekende kwaliteit. Veel keuze in soorten vlees en vis, bestel gemak uitstekend verzorgd. Vriendelijke behulpzame chauffeurs. Duidelijke uitleg, kortom we hebben er weer van genoten. Op naar de volgende bbq

Geweldige service, brengen, aansluiten en heerlijke dingen. Vlees voortreffelijk, vis heerlijk, salades dikke prima en heerlijk brood met kruidenboter. Top Super dat je niets hoeft af te wassen

Prima barbecuepakket voor een acceptabele prijs

Wij hadden het luxe pakket. Prima mals vlees, gevarieerde lekkere salades. Goede service, aanrader voor iedereen.

Was top

Iedereen vond het vlees lekker , salades e. Brood was lekker , sauzen was genoeg keuze, bbq werkte makkelijk. En ideaal natuurlijk dat je de afwas niet hoeft te doen !! We gaan zeker nog wel keer vaker hier bestellen

Prima georganiseerde BBQ

Makkelijke te bestellen en te wijzigen, tot 3 dagen voor aflevering, via de website. Keurig op tijd gebracht, Bbq in elkaar gezet en getest. Eten allemaal gekoeld in thermoboxen. Lekker en voldoende vlees, salades, sausen en stokbrood. Alleen de hamburgers zijn minder goed, te goedkoop geperst vlees.

Heerlijk

Top geregeld met heerlijke producten.

Het is top, Komt alles na.

Zeer goede ervaring. Komt alle afspraken na. Vlees en vis van goede kwaliteit. Echt we zijn zeer tevreden en ik zg zo doorgaan en tot de volgende keer.

Perfect geregeld

Een heerlijk en goed verzorgde barbecue. Alles was goed verpakt en ruim voldoende aanwezig. Bij een volgende keer weet ik waar ik moet bestellen.

Top!!!

Alles netjes op afgesproken tijd geleverd. Vlees en salade smaakte heelijk. Alles top verzorgd.

Geweldig verzorgd!

Gisteren met 45 mensen gebbqed en alles was op. 5 verschillende pakketten en alles klopte!

Top verzorgde BBQ met kwaliteitsproducten en zeer goede service!

Goede communicatie vooraf via de mail en telefoon tot aan de dag van de BBQ zelf. Kwaliteitsvlees en vegetarisch diverse keuze en zeer goede producten. Volgende keer weer!

de salades hadden iets meer mogen zijn ze waren net iets te vroeg op.

GEWELDIG SUPER de BarbecueBoer doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, en dat alles precies volgens afspraak. heel leuk zijn ook de presentjes voor de kinderen. Hartstikke bedankt en tot vrijdag voor de volgende BBQ.. We gaan weer voor dezelfde topkwaliteit.

In één woord fantastisch!

Het begon al bij de uitgebreide en klantvriendelijke service die ik steeds aan de telefoon kreeg van Jeanette (JK). Alles werd duidelijk tot in detail uitgelegd en ze hielp me met het kiezen en samenstellen van de BBQ pakketten. We kregen er zelfs nog wat kinderspeeltjes bij zonder dat we een speciaal kinderpakket hadden gekozen. Super lief!! Verdere afhandeling ging ook vlekkeloos. Netjes op tijd bericht wanneer de bezorger zou komen de volgende dag en een tijdsblok van 1 uur. De dag van de BBQ kwam de bezorger echt letterlijk op de eerste minuut van dat tijdsblok en ook hij was zeer vriendelijk en geduldig en hij nam netjes de tijd om alles uit te laden, in elkaar te zetten en te testen. Het werd niet afgeraffeld. De BBQ was fantastisch! Super goede kwaliteit vlees, vis en vega! Netjes verpakt, grote porties. Je krijgt echt waar voor je geld! Bij gerechten ook super lekker en alles netjes en uitgebreid. Borden, bestek, je hoeft bijna nergens meer zelf aan te denken. Onze gasten waren ook heel lovend over de BBQ, dus dankzij de BarbecueBoer hebben wij een geweldig event gehad voor de leden van onze gym. DANKJEWEL!!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken