Was top

Iedereen vond het vlees lekker , salades e. Brood was lekker , sauzen was genoeg keuze, bbq werkte makkelijk. En ideaal natuurlijk dat je de afwas niet hoeft te doen !! We gaan zeker nog wel keer vaker hier bestellen

Prima georganiseerde BBQ

Makkelijke te bestellen en te wijzigen, tot 3 dagen voor aflevering, via de website. Keurig op tijd gebracht, Bbq in elkaar gezet en getest. Eten allemaal gekoeld in thermoboxen. Lekker en voldoende vlees, salades, sausen en stokbrood. Alleen de hamburgers zijn minder goed, te goedkoop geperst vlees.

Heerlijk

Top geregeld met heerlijke producten.

Het is top, Komt alles na.

Zeer goede ervaring. Komt alle afspraken na. Vlees en vis van goede kwaliteit. Echt we zijn zeer tevreden en ik zg zo doorgaan en tot de volgende keer.

Perfect geregeld

Een heerlijk en goed verzorgde barbecue. Alles was goed verpakt en ruim voldoende aanwezig. Bij een volgende keer weet ik waar ik moet bestellen.

Top!!!

Alles netjes op afgesproken tijd geleverd. Vlees en salade smaakte heelijk. Alles top verzorgd.

Geweldig verzorgd!

Gisteren met 45 mensen gebbqed en alles was op. 5 verschillende pakketten en alles klopte!

Top verzorgde BBQ met kwaliteitsproducten en zeer goede service!

Goede communicatie vooraf via de mail en telefoon tot aan de dag van de BBQ zelf. Kwaliteitsvlees en vegetarisch diverse keuze en zeer goede producten. Volgende keer weer!

de salades hadden iets meer mogen zijn ze waren net iets te vroeg op.

GEWELDIG SUPER de BarbecueBoer doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, en dat alles precies volgens afspraak. heel leuk zijn ook de presentjes voor de kinderen. Hartstikke bedankt en tot vrijdag voor de volgende BBQ.. We gaan weer voor dezelfde topkwaliteit.

In één woord fantastisch!

Het begon al bij de uitgebreide en klantvriendelijke service die ik steeds aan de telefoon kreeg van Jeanette (JK). Alles werd duidelijk tot in detail uitgelegd en ze hielp me met het kiezen en samenstellen van de BBQ pakketten. We kregen er zelfs nog wat kinderspeeltjes bij zonder dat we een speciaal kinderpakket hadden gekozen. Super lief!! Verdere afhandeling ging ook vlekkeloos. Netjes op tijd bericht wanneer de bezorger zou komen de volgende dag en een tijdsblok van 1 uur. De dag van de BBQ kwam de bezorger echt letterlijk op de eerste minuut van dat tijdsblok en ook hij was zeer vriendelijk en geduldig en hij nam netjes de tijd om alles uit te laden, in elkaar te zetten en te testen. Het werd niet afgeraffeld. De BBQ was fantastisch! Super goede kwaliteit vlees, vis en vega! Netjes verpakt, grote porties. Je krijgt echt waar voor je geld! Bij gerechten ook super lekker en alles netjes en uitgebreid. Borden, bestek, je hoeft bijna nergens meer zelf aan te denken. Onze gasten waren ook heel lovend over de BBQ, dus dankzij de BarbecueBoer hebben wij een geweldig event gehad voor de leden van onze gym. DANKJEWEL!!!

Overtrof mijn verwachtingen

Had voor zeer afwisselende groep een feest: vegetariërs, halal, kinderen en vlees en vis eters!. Alles was mogelijk en dus hebben wij hier een Geweldig feest gehad met voor ieder wat wils! Alles was vers en koud en dat met het warme weer. wij bestellen zeker nog een keer weer bij jullie, bedankt !

Leek makkelijk, maar voelt toch een beetje tegen

In het pakket zat vers gebakken stokbrood. Wat het was weet ik niet, maar het smaakte naar stokbrood dat nog afgebakken moest worden. Aangezien we geen oven hadden, dus een enorme teleurstelling. Het serviesgoed was heel krap. We hadden voor 35 besteld, er waren er 32 en we kwamen alsnog tekort. Er was geen serviesgoed voor de toetjes, dus dat werd ook een uitdaging want de enkele lepel die er was paste niet in het bakje. Vegetarisch pakket werd niet gewaardeerd. Vlees op zich lekker maar niet te snijden met bijgeleverd serviesgoed.

Geweldig ga zo door

Perfec. vlees heerlijk zuper verzorgd.

Heerlijk eten

Het was super ! Echt top geregeld allemaal. Volgende keer weer jullie hoor!! Bedankt!!

Vriendelijk personeel, goed verzorgde barbecue!

Ik kan de barbecueboer zeker aanbevelen. Wij kozen voor een lekkere barbecue met het voetbalteam. Heerlijk om alles uit handen te geven. Het eten was echt heerlijk en wat is het fijn dat je na die tijd niet hoeft af te wassen. Je kan ook duidelijk volgen wanneer er spullen gebracht en gehaald worden! Ik vond het ook super om bij de geleverde spullen een boekje te krijgen waar alle allergenen en verschillende pakketten in staan. Super! De bezorger was bij ons per ongeluk de barbecue vergeten af te leveren. Dit is ontzettend snel en goed opgepakt door de mensen van de barbecue boer. De bezorger is teruggekomen en heeft zelfs onze barbecue aangestoken zodat we optijd konden starten! We hebben allemaal enorm genoten van de barbecue. Fijn dat het allemaal zo snel en goed opgelost was dankzij hele vriendelijke mensen!

Perfect geregeld via De BarbecueBoer

Heel fijn dat je nog wijzigingen kan door geven 3 dagen voor aanvang. Ook prettig dat ze alles komen brengen op ophalen. Vlees was ook heerlijk.

Teamuitje met BBQ

Prima website, heldere keuzes, duidelijke afspraken en levering. Goede producten. Compleet verzorgd en dus ontzorgen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima vlees! Goed verzorgd

Alles was prima geregeld, vlees en extra's waren lekker, betaalbaar, fijne bezorging en op tijd. Communicatie was duidelijk. Voor herhaling vatbaar!

Supergoed met vlees van uitzonderlijke klasse.

De hele groep van 16 waren allemaal positief verrast door kwaliteit . Top met echte borden, bestek ! Top klasse!!!

Makkelijk

Fijn dat bezorg- en afhaal tijden duidelijk zijn. Vlees/vis en toebehoren perfect, lekker brood! Salades zijn wat minder, goed genoeg.

Geweldig alles piekfijn in orde!

Goeie en complete bbq, nette levering , goede hoeveelheid, diverse soorten vlees , salades en rauwkost …. Zeker weer

Tevreden met kwaliteit en klantenservice

Makkelijk in contact met betrekking tot mijn bestelling en de levering, daarbij ook heldere communicatie over de tijden voor ophalen en brengen van het eten en de materialen. Daarnaast ben ik tevreden met de kwaliteit van het eten.

Supergoed: BarbecueBoer = Barbecue King!

Eerste keer voor een groep van 40 personen. Goed geregeld, fijn contact en meer dan compleet pakket met heerlijke producten! Het eten was echt van fantastisch kwaliteit!

Ze komen na wat ze zeggen!

Top. Alles op tijd gebracht en gehaald. Gewoonweg SUPER

Lekker vlees netjes verzorgd

Alles netjes komen op tijd.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken