Prima service en uitstekend verzorgd

Variatie in vlees en vispakketten. Prima verzorging overall. Voldoende brood en salades. Voor herhaling vatbaar

Heel flexibel en super vriendelijk

Het eten was heerlijk. We stonden op de camping en daar konden ze niet op rijden. Het personeel was super vriendelijk en geduldig. Ook het ophalen op zondag was geen enkel probleem.

Goede service, groot gemak.

Samen met het voetbalteam een weekend weg geweest en bbq pakketten besteld. Vlotte communicatie, goede service en prima eten. Geen zorgen om eventueel iets schoon te moeten maken. Ideaal voor luie/drukke groepen ;)

Goed geregeld

Zeer goed geregeld en ook goed eten

Geheel verzorgd en erg lekker

Vlees en salades zijn allemaal erg lekker. Ook voldoende voor iedereen. Wij zijn heel erg tevreden over de bbq boer.

Gewoon geweldig goed

Wat was dit super goed en zeker lekker voor elkaar , het vlees de salades, sauzen en zeker het stokbrood was heerlijk. Ik raad dit zeker aan om dit te bestellen bij de BBQ Boer.zelfs een apparte bbq voor de vegetariërs.

Eindelijk worstjes zonder harde stukjes

Bij het eten van braadworstjes krijg ik het altijd voor elkaar om op een hard stukje te kauwen. Gelukkig waren de braadworstjes van de Barbecue Boer superlekker en vrij van harde stukjes! Het overige vlees, de salades, sausjes en het brood met kruidenboter waren net zo lekker. Goed verzorgd en om te smullen!

Super vers en lekker..

Makkelijk bestellen! Goed geleverd in koelboxen, controle van de BBQ’s. Vlees en salades waren heerlijk, stokbrood vers en sauzen en smeersels heerlijk!! Aanrader voor grote en kleine BBQ’s

prima verzorgd

De bezorging was mooi op tijd. Tijdstip klopte, vriendelijke jongeman. Ook het ophalen was mooi op tijd. Alles goed verpakt. Het vlees was van goede kwaliteit. Mals, goed op smaak. De salades waren lekker. De rundvleessalade had meer mogen zijn. Dat is toch wat alle mensen altijd als eerste nemen. De stokbroodjes hebben we 3 minuutjes in de oven gedaan. Heerlijk. Het vegetarisch pakket vond ik minimaal. Gelukkig was onze vegetariër geen grote eter, anders had ze met honger naar huis gegaan, denk ik. De bakken waarin het vlees en de salades verpakt waren zijn stevig. Jammer dat ze na gebruik niet mee terug gaan. Lijkt me milieutechnisch gezien makkelijk nog te herbruiken...... Maar al met al...... volgende keer nog een keer via de Barbecueboer, maar dan wel mét barbecue. Voor die 12,50 ga ik niet weer zelf onze eigen bbq schoonmaken. :-)

Erg goed

Voor de eerste keer besteld bij de barbecue boer. We waren erg enthousiast. De salades waren lekker het vlees erg lekker. Voor ons mocht er nog wel iets bij zijn zonder marinade. Maar zeer tevreden.

Geweldige kwaliteit en service

Wij hebben op de camping alweer genoten van een heerlijke BBQ. Leuk om allemaal tevreden eters te zien.

Echt top de bezorging en de overheerlijke salades brood en het fantastische vlees.

Wij hadden een luxe paket besteld voor 19 personen alle gasten waren vol lof over het fantastische vlees de salades en het heerlijke stokbrood.Zo goed verzorgd allemaal echt top .En de bezorging ook zo netjes op de aangegeven tijd.Jullie verdienen een dikke 10 allemaal.

Gewoon goed.

Goede communicatie, keurig op tijd, nette en vriendelijke bezorger. Eten was uitstekend en ruim voldoende.

Alle gasten waren super te spreken over jullie assortiment aan vlees en toebehoren. Wordt zeker vaker gebruik van gemaakt.

Goede communicatie, top vlees. Je word totaal ontzorgt.

Goed verzorgd

Alles was netjes verzorgd vlees en salades waren lekker en zag er ook goed uit Was alleen iets te weinig salades voor het aantal personen Zullen het zeker nog eens doen

Super bbq!

Goede bbq, goed verzorgd, salades mochten wat meer. Die waren na de eerste keer vlees al op.

Prijs kwaliteit is super!

Heel veel keuze in assortiment alles goed verzorgd en verpakt. Alle allergenen volledig beschreven in de bijgeleverde folder. Makkelijk via de website een lekkere barbecue samen te stellen, vlees, salades, kruidenboter stokbroden en sauzen van goede kwaliteit. Incl borden, bestek en gas barbecue zonder schoonmaak opgehaald. Echte Aanrader!!

zeer lekker en goed verzorgd.

Het werd netjes op tijd geleverd en was van hoge kwaliteit. vlees voldoende en salade's lekker en voldoende

geweldig

het vlees was super en de pasta en aardappelsalade waren heerlijk. het bezorgen en ophalen is ook goed geregeld door op tijd van de afspraken. zou het iedereen aanbevelen.

Het was echt super

Het brengen was al top. Precies zoals we hadden afgesproken. Het eten was super. Meer dan genoeg. De salades waren ook echt top. Dit is wel echt een aanrader.

Super goed

Alles goed geregeld alleen de bbq was niet in elkaar gezet en we miste wat borden die we extra besteld hadden maar die zijn weer netjes terug betaald door jullie. Dus alles in één woord fantastisch

Alles was goed geregeld Helaas was er storm en regen. Maar jullie BBQ doorstond de storm

Alles op tijd geleverd goede kwaliteit en voldoende eten voor iedereen

Bestel jaarlijks georganiseerde bbq maar dit was voor de eerste keer bij de bbq boer. Op voorhand al wat zekerheid genomen door eerder te laten bezorgen en voor 1 persoon extra bestellen maar dit was totaal niet nodig geweest alles was prima op tijd zag er perfect verzorgd uit etiketten op de verpakkingen met inhoud en de hoevellheid was precies voldoende Dank jullie wel we hebben een zeer geslaagde bbq gehad!

Geweldige service!!

Ondanks een paar minpuntjes welke ik bij Barbequeboer zelf zal aangeven was de service fantastisch!! Zeker een aanrader en zal het zeker aanbevelen bij andere mensen!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken