Zonder omhaal van woorden fantastisch

Beste Barbecue Boer ;dit was voor ons de vierde of vijfde keer dat we gebruik maakten van jullie faciliteiten en service en telkens zijn we weer verrast omtrent de communicatie en zorgvuldigheid en vooral niet tevergeten de vlees pakketten en salades van uitstekende kwaliteit. Wat ons betreft een dikke 10

Nu voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de bbq boer. Was weer goed. Van alles genoeg heerlijk

Prima verzorgd en heerlijk vlees

Komen afspraken na en vriendelijke bezorging Alles zit erbij, meer dan genoeg Heel goed verzorgd!!

goede service en eten

netjes op tijd geleverd (op zondag) en in elkaar gezet. volgende weer opgehaald. lekker en onbezorgd !!

Top geregeld

De bezorging en het ophalen gingen goed. Fijne optie om nog een bericht te kunnen sturen naar de bezorger. Het eten was prima verzorgd.

Bestellen, leveren, kwaliteit vlees, salades, brood en dessert hoeveelheid helemaal perfect. Alleen zijn de borden veel te klein. Maar eigen borden gebruikt. Verder geen enkele aanmerking. Hier gaan we vaker bestellen

Prima verzorgde BBQ en service

Fijne communicatie, je weet wanneer ze komen en wanneer alles weer opgehaald wordt via sms.Wij hadden het basispakket met heerlijk vers vlees.Borden, bestek enz alles hygiënisch verpakt. Salades ruim voldoende, alsook de sausjes en de 3 soorten stokbrood. Kortom erg tevreden.

Super geregeld!

Alles is super geregeld. Er is genoeg vlees en vis wat je besteld. Het wordt netjes bezorgd. Het brood was echt heel lekker. Ik hoorde alleenmaar positieve reacties over het vlees en brood van mijn vrienden.

Onvoldoende salades

We hadden voor 30 personen besteld. Na één ronde vlees waren de salades al bijna op. We hebben zelf in de supermarkt bij moeten halen tijdens de avond. Het vlees was prima!

Helemaal super

goed op de hoogte gehouden van de levering. 10min. voor tijd aankomst ben ik gebeld dat ze er aan kwamen. alles in prima boxen waarin het gekoeld bleef dus geen koelkast hoeven ontruimen. Bij op halen prima service net als bij het brengen. het was goed en voldoende er was niet veel over dus ook geen voedsel verspilling.

Goede service, lekker mals vlees en vis. Heerlijke salades en stokbrood.. Genoeg serviesgoed en bestek Halen en brengen ook netjes op tijd. Kortom een aanrader.

Top kwaliteit en service

Tot in de keuken alles geregeld. Bbq wordt kant en klaar neergezet. Ik kan het iedereen aanraden vooral als je met meerdere op een locatie bent(park, camping enz)

Geweldig!!

Van offerte, telefoongesprekken, wijzigingen tot aan de levering: geweldig! Vriendelijk, goede service en we hebben genoten!!!! Was TOP

Geweldig en alles uitstekend verzorgd

alles volgens afspraak bezorgd en eerste klas verzorgd met geweldige kwaliteit. Dit is voor herhaling vatbaar.

Heerlijk

We hebben al vaker bij de bbq boer besteld en het allemaal heerlijk en de service heel goed, alles keurig verpakt

Moederdag de beste BBQ dag ooit.

Moederdag, wat doen we nu toch weer. Met 10 personen waaronder 4 (kleine) kleinkinderen altijd weer lastig om het een ieder naar de zin te maken. Maar ja het beloofde een prachtige zonnige Moederdag te worden met hoge temperaturen en wat doe je dan, jazeker bbq. Alleen geen zin om alles weer te regelen, die lust dit niet die dat weer niet. Maar goed de website van de Barbecue Boer kwam bovendrijven, hierin veel keus en nette prijzen. Een online bestelling gedaan met drie verschillende pakketten met enkele aanvullingen zoals saté en worstjes. Vrijdag besteld en gelijk een bevestiging terug. Zaterdag een mailtje met de verwachte bezorgtijd gekregen. En dan op Moederdag de bestelling keurig op tijd, een vriendelijke chauffeur sjouwde alles op zijn plek en met een smakelijk eten nam hij afscheid. En dan het uur van de waarheid, wat hadden we allemaal gekregen. Alles zoals op de website beschreven. De zoon ging bakken en de schalen met salades, groenten, fruit en brood kwamen op tafel. Een overvloed. Het vlees bleek botermals en evenals de vis en garnalen goed op smaak gebracht. Moederdag bleek een feest voor groot en klein en er werd erg goed gebruik gemaakt van de keur aan gerechten. Een klein dingetje was iets minder en dat was dat we het niet op kregen en nog zeker een dag ervan moeten gaan eten. Gelukkig geen straf. En het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Kwaliteit is zeer goed

Ik was aangenaam verrast over hoe kompleet alles was

top service en lekker

We hadden voor 12 personen besteld zowel vega als vlees pakketten en we hebben heerlijk gegeten. Het was voldoende. We hadden een extra groene salade besteld en die is ook een aanrader. Op tijd bezorgt en vriendelijke service!

Grandioos

Had nog nooit bij jullie besteld en dacht ook eerlijk dat komt nooit aan voor die prijs maar mijn verbazing was heel erg groot toen het gebracht werd. Jullie hebben 125 km gereden en het eten zag er niet alleen goed uit de smaak was perfect

Geweldig!

Op het afgesproken tijdstip kwam de bezorger de bbq, kratten met pakketten en het serviesgoed brengen en alles keurig op zijn plaats gezet. Na alles te hebben gecontroleerd hebben we in de tuin wat gedronken en gezellig zitten te praten over van alles en nog wat. Alsof we elkaar al langer kenden. De service is geweldig. We hebben heerlijk genoten van het eten en kunnen met zijn allen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Voor herhaling vatbaar, dat zeker en graag tot een volgende keer.

Een geweldig goed bedrijf, waarbij de verzorging en communicatie professionaliteit in zich heeft.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Komen afspraken na en houden de klant via email op de hoogte van de stand van zaken in de aanloop naar het bbq feest. De kwaliteit van het vlees en de vis, alsmede de salades zijn van uitstekend niveau. Dit bedrijf zorgt voor een ontzorgt bbq feestje.

zeer compleet

goed vlees en salades. Het brood even 3 minuten in de oven en das is het perfect.

Perfect geregelde BBQ

Het bestellen ging soepel, het eten en de BBQ's kwamen ruim op tijd en het eten viel goed in de smaak, net als de toetjes die ook erg leuk eruit zagen en erg lekker waren! Kortom het was heel goed en gaan hier zeker nog een keer gebruik van maken

Super geregeld en dik voor elkaar.

Genoten en fijn dat het zo goed geregeld was.

We vonden dat er te weinig pindasaus bijgeleverd was. Het vlees was helemaal top verzorgd. De salades waren super lekker maar wel wat aan de krappe kant.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken