Top aanbod, top geregeld, fatsoenlijke prijs

Website is overzichtelijk. Aanbod ruimschoots, en kwaliteit producten is top. Zeker voor de prijs. Service en communicatie zeer goed verlopen.

Top!!

Goed geregeld, lekker vlees en salade. word gebracht en gehaald. Top avond en lekker gegeten.

Keurig verzorgd, netjes verpakt en op tijd bezorgd. Het vlees smaakte heerlijk, salades ook!

Wij hebben heelijk gegeten! Eerste keer op deze manier bbq besteld. Nog nooit zo'n onbezorgde bbq gehad!

Vlees van goede kwaliteit!

Het vlees wat super. Lekker stokbrood. Salades waren niet helemaal onze smaak. Bezorging mooi op tijd en het materiaal was prima in orde.

kwaliteit erg goed en genoeg voor iedereen

Voor de tweede keer besteld bij jullie en wat ik al aangaf, kwaliteit is erg goed en genoeg voor iedereen. Ik heb het aangeraden bij de Praxis in Leiderdorp en volgens mij gaan zij bij jullie ook betsellen.

Geweldig genoten!

Reservering binnen 5 minuten geregeld. 2e keer dat ik er besteld heb. Alles weer piekfijn voor elkaar. Top vlees en toebehoren. Service top

Goed verzorgd en hele ruime porties

Goed verzorgd en hele ruime porties

Goed verzorgd, lekker en gemakkelijk.

Goede breng en ophaalservice. Het wordt op de camping, na telefonisch contact, bij je plek afgeleverd en opgehaald. Vlees is lekker als ook de salades. En geen grote groepsafwas!!!

Wij hadden een geweldige barbecue ervaring!!

Praktisch is alles perfect en gemakkelijk geregeld. De communicatie via email en sms gaat heel snel en duidelijk. Het eten werd precies gebracht op de afgesproken tijd en de volgende dag is alles weer netjes opgehaald. Het eten was van een uitstekende kwaliteit! Echter had er voor het aantal personen meer salade bij mogen zijn. Dit was echt in verhouding tot de hoeveelheid vlees en vis te bescheiden.

Een geweldige en onvergetelijke verjaardag dankzij de barbeque boer.

Met een groep van 20 personen hebben we erg gesmuld van het vlees, de salades en het heerlijke brood. Iedereen is voldaan en tevreden naar huis gegaan. Mede dankzij De Barbeque Boer hebben we een onvergetelijke verjaardag gevierd. Daarnaast was het fijn om niet te hoeven afwassen. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede verzorging.

Perfect verzorgd

Al meerdere keren een bestelling gedaan bij de BBQ boer. Altijd prima verzorgd, wordt netjes afgeleverd en ook volgens afspraak weer opgehaald. Alles van goede kwaliteit. Verder erg fijn dat je geen afwas hebt, omdat het allemaal vies terug mag. Dus wij blijven hier zeker bestellen.

Geweldig!

Heerlijk vlees, goeie salades, lekkere sausen en heerlijk stokbrood. Bij ons was er van alles meer dan genoeg, salades waren helemaal op. Prima service!

heerlijk en gemakkelijk!

voor de hele familie met Pinksteren weer een heerlijke barbecue besteld. Ruime keuze uit vlees en vis aangevuld met salades, sauzen en stokbrood. De vega's hadden we zelf gemaakt, dat vinden we lekkerder. We konden extra borden en bestek bestellen, de bezorging was keurig op tijd, net als het ophalen van de (vieze) spullen. Heerlijk gegeten en iedereen was weer tevreden!

De beste Boer voor de BBQ

Mijn familie was razend enthousiast. "Wat een lekker vlees, heerlijk mals" "De lekkerste hamburgers die ik ooit heb gegeten!" De pasta salade dubbel extra bij besteld, deze was in no time op. De salades smaakten TOP en helaas ook snel op. Daar mocht wel wat meer van zijn. Veel variatie, veel smaak. Heerlijk vers luchtig afbakbrood met een krokante korst. En de service is helemaal GEWELDIG! De volgende ochtend werd alles weer opgehaald. Geen afwas, geen schrobben. Het voelde gewoon als vakantie

Uitstekend mals vlees, lekkere salades en alles op de afgesproken tijden

Het vlees was lekker mals en goede kwaliteit en ruim voldoende (er was nog over) salades waren heerlijk maar die hadden net iets meer gemogen. Saus was ruim voldoende en brood was ook voldoende en heerlijk. Het appjes en mail over de bezorg en ophaaltijd klopten precies. Alles was keurig verpakt en schoon. Kan echt geen nadeel noemen.

Top service en goed eten

Bestellen bij de BarbequeBoer is gemakkelijk en veel keus. Het vlees en de salades waren goed en meer dan voldoende. De spullen werden snel geleverd en ook weer opgehaald.

Fantastisch!

Zeer goed geregeld allemaal. Duidelijke website. Ruime keuze en goede kwaliteit van zowel het vlees als de salades. Fijn dat bijna alles uit handen wordt genomen....je hoeft eigenlijk zelf niets te doen, behalve dan het vlees bbq-en en mooi zitten en dom kijken...

Heerlijk vlees. Zeer goede kwaliteit. Salades vers gemaakt. Goede communicatie over het bezorgen en ophalen. Wij gaan de volgende keer zeker weer bij dit bedrijf bestellen . Annemarie van Reeden

En wéér conform verwachting genoten !

Het is niet de eerste keer dat ik gebruik maak van de geweldige service van De Barbequeboer. Voor de 90e verjaardag van mijn schoonvader viel deze BBQ in goede smaak van de gasten (zowel jong als op leeftijd) Goede kwaliteit vlees, vis en kip. Mooi uit gebalanceerd en meer dan voldoende. De bezorg en ophaalservice werd keurig aangekondigd en vond op de afgesproken tijdstippen plaats door vriendelijke medewerkers. Ten slotte was de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend ! Graag tot de volgende keer

Echt Super.

Goede service en geen zorgen. Alles word netjes bezorgd en opgehaald Echt helemaal super

Alles zo goed geregeld en verzorgd en het bbq vlees en salades en alles heerlijk.onze gasten waren blij . Het was bijna te veel . Hulde aan de bbqboer

Prima verzorgd

Goede service prima prijs kwaliteit

Alles perfect verzorgd en van zeer goede kwaliteit

Duidelijke manier van bestellen. Goede prijs in verhouding met de goede kwaliteit. Alles heel uitgebreid. Keurig op afgesproken tijd geleverd. Chauffeur behulpzaam met het plaatsen in de tuin.

Iedereen heeft heerlijk zitten eten van jullie bbq pakket , goed mals vlees , heerlijke salades en brood. Het geheel was weer super goed. De bezorger was vrolijk en gezellig, gaf goeie uitleg !!! Bedankt weer en tot september !!! Ga zo door met alles !!!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken