Uitmuntend vlees; salada teleurstellend

Aflevering en verpakking prima in orde. Het vlees was heerlijk gemarineerd en goed van smaak. De salades waren geheel hetzelfde en bestonden uit (niet verse) kool, uit en andere rauwe gronte. Dit was teleurstellend. We hadden meer smakelijke en versere groenten en kruiden verwacht.

Geluk is niet te koop, maar wel een bbq bij de barbecueboer

Het was heerlijk, het was gemakkelijk, er was genoeg, de communicatie verliep soepel. Topbbq..

Erg goed, mooie kwaliteit en erg compleet.

Saté saus, Kip en stokbrood viel tegen

Bezorging was top! De kip was niet lekker. De stokbroodjes waren erg klein. De pinda saus smaak viel tegen. Wij waren met 30 personen en dat was de mening van bijna iedereen. Wij hebben al een paar jaar met grote groep bij jullie gedaan. Maar ik weet niet of we het nog een keer doen. De salade was ook weinig smaak. Sorry mooier kan ik het deze keer niet maken.

Geweldig. Doe het nu 2 jaren. Meerdere jaren volgen.

Geweldig service. Zowel over de telefoon als het directe contact met de vriendelijke bezorger, die de apparatuur prepareert. De familie was blij verrast met het aangeboden eten. Hele fijne reacties. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik doe het nu 2 jaar met BBQ BOER. Meerdere jaren gaan volgen. Dat is ėėn ding wat zeker is.

Super goed en lekker

Echt top geregeld qua brengen en halen door de chauffeur. Dus in 1 woord super….

Keurige bezorging en uitstekend eten.

Vers vlees en goede saladis. Sausjes en stokbrood genoeg.

Goed geregelde barbecue, goed eten, goede prijs

Het vlees zag er goed uit en werd geleverd in koelboxen met goede koelelementen. Deze waren zelfs de dag erna nog bevroren. De barbecue zelf is basis en prima. Salades zagen er zeer goed uit en smaakten heerlijk. Stokbrood moesten we zelf afbakken, dit was prima. Ophalen kon ook zonder dat we zelf thuis waren. Kortom: helemaal goed! Zou hier zo weer bestellen.

Geweldige prijs kwaliteit

Prima op de hoogte gehouden van de bezorgtijd, bezorgd op het Landal park in Kaatsheuvel. Vlees, salades, stokbrood, sausjes, alles super lekker. Geen enkele wanklank, dikke aanrader.

Lekkere complete BBQ, goed geregeld

Het was op tijd, communicatie via mail en sms was ook super. Verder kadootjes erbij de kids pakketten is attent. Alles netjes verpakt, BBW werkte prima. Al met al meer dan tevreden, ik zou zeggen tot de volgende.

van bestellen tot ophalen - alles oké

Voor de 4de keer weer gebruik gemaakt van De BBQ-boer. Dat doen we niet noor niets. Het bestellen, het reserveren van de aflever- en ophaaltijd en natuurlijk de geleverden etenswaren. Alles wat goed. Een extra compliment voor de bezorger die bij ons kwam brengen en ophalen - wat een toffe gozer. Alleen maar lof !!

prima pakket

keurig bezorgd en opgehaald zoals afgesproken. Vlees prima, salades waren goed, maar die met radijs viel niet in de smaak. voor de rest: houden zo!

Prima kwaliteit

Prima vlees en salades. Tijd van brengen en halen ook zoals van tevoren aangegeven

Super verzorgd en heel erg lekker

Wat is dit fijn, je krijgt de dag ervoor een melding hoe laat je alles kunt verwachten. Bij aankomst zetten ze de bbq voor je in elkaar en krijg je een uitleg. In de koelboxen word alles netjes verpakt en koel geleverd. Ook de bordjes en bestek zijn helemaal vacuüm verpakt. De visite was heel erg enthousiast en hebben allemaal gevraagd waar dit vandaag kwam. Dan ben je als gastvrouw helemaal blij, zeker omdat ze alles weer om een aangegeven tijd komen ophalen en zij de afwas doen.

Fantastich

Bestelling was er keurig binnen de aangegeven tijd. Er was van alles ruim voldoende en zowel het vlees als de salades waren heerlijk. Biefstuk was erg mals en zonder pees erin maar vooral erg lekker. Heel vriendelijke bezorger die alles goed heeft verteld en de bbq in elkaar heeft gezet. Kortom voor herhaling vatbaar.

Goede service. Goede kwaliteit van alle geleverde producten. Alles smaakvol! Inschatting hoeveelheid per persoon is prima. Duidelijke communicatie. Correct ook!

Perfect was heerlijk

Goede service en prima eten

The food was fresh and tasted very good

Erg goed geregeld en kwalitatief goede producten

Erg goed, keurige prijs, prima service en ze komen afspraken na. 1 klein minpuntje was dat er een paar sausjes (flesjes) over de houdbaarheidsdatum waren.

Goede communicatie en service ook als er iets niet goed gaat..

BBQ was Top..Heerlijk vlees en salades voor herhaling vatbaar

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

BBQ is keurig op tijd bezorgd en geinstalleerd. De kwaliteit, hygiene en hoeveelheid is dik in orde.

Hele goede service/communicatie en goed verzorgde BBQ

Alles netjes op tijd geleverd. Heerlijk vlees, vis en salades. Volgende keer bestellen we weer bij de Barbecueboer!

Volledig ontzorgt met onze bedrijfs BBQ

Ze komen het netjes brengen, vlees, sausen en salades gekoeld. Overheerlijk gekruid vlees en vis, lekker brood, mooie salades ofwel een geslaagde BBQ. En dan zet je het bestek en borden weer terug in de krat en ze halen het geheel een paar dagen later weer op. Nu al meerdere malen gedaan en nog steeds tevreden!

Mals vlees, lekkere salades, volledig ontzorgd

Dit weekend voor het eerst besteld bij De Barbecue Boer en het is goed bevallen. Het vlees is mals en lekker gekruid. Ook de salades vielen goed in de smaak. Stokbrood, kruidenboter en sauzen ook allemaal ruim voldoende bezorgd. Barbecue wordt in elkaar gezet en getest. Via de link kun je de bezorgtijd in de gaten houden. Advies is om dit ook daadwerkelijk te doen, want de bezorgtijden op de dag zelf, weken een uur af van de tijden die we de dag ervoor hadden doorgekregen.

Vriendelijke aanlevering prima op tijd goede uitleg van de bbq we hadden 8 boerenpakket en 2 vis pakketten het was heerlijk en voldoende aanwezig

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken