Prima eten en zeer vriendelijke bezorger

Zowel wij als onze gasten hebben genoten van het kwalitatief goede eten

Super geregeld weer!

Wat een topservice! Iedereen heeft er heerlijk van genoten.. Volgend jaar zeker weer!

Perfect geregeld & goede kwaliteit

Alles ging weer zoals beloofd. Vriendelijke en behulpzame bezorger, lekkere salades en vlees van goede kwaliteit.

Super kwaliteit voor een super prijs en super service!

Wat je ook vraagt ze staan altijd open voor je vragen en opmerkingen. En ze denken met je mee! De service is echt super top! Ik kan geen minpunt vinden. Het is allemaal goed verpakt de smaak en kwaliteit zijn super. Echt een aander. Tot de volgende keer!

Alles op tijd geleverd in piepschuim bakken waar het goed koel bleef . Het was meer dan voldoende en alles smaakte uitstekend

Prima geregeld!

Goede communicatie en complete levering.

Wij hebben met zijn 10en gebruik gemaakt van de service. Het vlees was ontzettend goed, niet het standaard maar net iets meer, we hadden wel het deluxe pakket en dat was het zeker waard. Goede smaak heerlijk vlees. Grote bbq werd er geleverd ook helemaal top. Soms krijg je bij zo'n service een bbq waarvan je denkt hoe ga ik het vlees hier op krijgen. Stokbroden en salades waren ook lekker maar dat vonden we voor 10 personen net wat te weinig. Gelukkig hadden we zelf nog het eea in huis. Dus dat was een minpuntje. We hebben uiteindelijk het vlees wel in de koelkast gelegd. De bezorger was er al om 10.00 gingen pas om 19.00 beginnen en met 35 graden en niet weten hoelang het al in de boxen zat toch maar voor de zekerheid in de koelkast gelegd maar dat was voor ons ook geen probleem. Op de brief die erbij zat stond trouwens dat de chauffeur de gasfles moest controleren. Dit is niet gebeurd alles werd binnen gezet en de chauffeur reed weer weg. Al met al een goede ervaring. Kwaliteit eten is het belangrijkste voor ons en die kwaliteit is super!!

Het wordt goed en netjes bezorgd vlees en salades zijn van goede kwaliteit en zeer smakelijk Een klein min punt te weinig stokbrood Maar voor de rest die ik het volgend keer weer via jullie

Goed geregelde en complete BBQ

Op tijd geleverd, duidelijke opties, en heerlijke salades, vlees en brood. Enige verbeterpuntje is het ontbreken van een broodmes/broodplank (die wij nog niet hadden ivm verbouwing). Grote aanrader!

Uitstekend verzorgd

Uitstekend verzorgd,en het eten was ook super.

Vanaf het plaatsen van de bestelling tot en met het ophalen van de lege boxen en barbecue was alles uitstekend geregeld. Met mails werd ik tijdig accuraat op de hoogte gehouden. Keurig verpakt werd alles aangeleverd in grote boxen met koelelementen. Ik had voor 9 persoen besteld en de hoeveelheden waren ruim voldoende. Het vlees uit het luxe pakket was supermals en zeer smaakvol gemarineerd.. De salades, sauzen en het verse stokbrood waren ook allemaal van uitstekende kwaliteit. In een mum van tijd stond alles klaar en nadat we hadden genoten was alles ook in een mum van tijd ook weer opgeruimd. Diezelfde avond kreeg ik al een bericht met tijdstip wanneer de volgende dag de boxen, borden, bestek en barbecue zouden worden opgehaald. Alles was perfect geregeld.. We hebben een reuzegezellige avond gehad en na deze ervaring ben ik weer helemaal barbecuefan geworden.

Vakantie tot aan de tent!

Aangezien we onzelf meestal niet de luxe veroorloven voor een compleet verzorgde bbq, deze vakantie dat toch maar eens gedaan omdat de tijd en energie ontbrak. Wat zijn we blij verrast. Een goed tijdslot voor bezorging en ophalen, vriendelijke chauffeur en snel antwoord op onze vraag gesteld via het contactformulier. Het vlees was erg goed, mooie kwaliteit en erg lekker. Ook de stokbroden, salades en sauzen uitstekend! Het bestek, borden en benodigdheden netjes verpakt en schoon. Zeker een aanrader en de moeite waard!

Precies op tijd en zeer goed verzorgd

Ik kan het echt iedereen aanbevelen. Goed vlees en Zeeland lekker brood en hele smakelijke salades

Kwaliteit goed, hoeveelheid salade weinig

Het vlees en de verschillende salades waren heerlijk, wel is er in verhouding weinig salade. We hadden pakketten voor 7 personen, maar niet alle 7 personen hadden alle salades gehad kunnen hebben ivm weinig per soort.

Wederom was ons feest geslaagd

Voor de 2e keer deze week genoten van de qualiteit van de BBQ Boer. Aanrader, top!!

Goede kwaliteit, uitstekende service en betaalbaar.

Het reserveren en betalen gaat zeer gemakkelijk. De informatie over bezorging is uitstekend. De chauffeur is netjes en behulpzaam. Het eten, vlees, brood en salades, was uitstekend. En ook het ophalen en de communicatie daaromtrent is prima. Kortom een aanrader

Goed geregeld van alle gemakken voorzien.

Goede service, goede producten het gemak dient de man.

Alles was prima verzorgd.

Geweldig, de bezorg en ophaal was geheel volgens afspraak. Super.

Lekker en goed georganiseerd

Goed verzorgd en echt lekker en voldoende eten! Voor herhaling vatbaar!

LEKKER EN CORRECT

ZEER GOED VERZORGDE BARBECEU MET GOEDE SALADE'S EN SMAKELIJK VLEES EN VIS CORRECT GELEVERD EN GOEDE UITLEG.

"van worst tot spies, alles is hier top en kies".

Het overtrof al onze verwachtingen. Vers vlees, een diversiteit aan salades en stokbrood en fruit. De barbecueBoer snapt wat wat er van een zomeravondfeest wordt verwacht. De enige rook die je wilt zien op je feest, is die van hun barbecue.

Voor het derde jaar op rij een fantastische buurtbbq!

Voor de derde keer op rij hadden we een fantastische buurtbbq. Samen met mn buuf van 77 heb ik de bbq georganiseerd! Buren tusen 7 en 87 jaar sluiten aan! Elk jaar worden meer mede buren enthousiast naar onze gezellige en zo goed verzorgde bbq. Iedereen vol lof over de service én de smaak van vlees, vis, salades, stokbrood en sauzen. Voor mij wordt t steeds gemakkelijker om te organiseren en bestellen. Alles perfect geleverd en opgehaald. Volgend jaar augustus zien jullie onze aanvraag zeker weer verschijnen! Dat wordt nóg grootser als jullie ons die zouden aanbieden. Maar als dat niet zo is bestellen we het toch ook weer!!!

De bbqboer een topper!!

Een geweldige verrassing. Als je een bbqpakket bestelt is het een compleet pakket van een zeer hoge kwaliteit.

Perfect geregeld!

Volledig en gemakkelijk verzorgde bbq voor een grote groep

Uitstekende service

Barbecue werd op de juiste tijd bezorgd, door een zeer vriendelijke man. Hij legde uit, hoe het eea werkt en dat hij of een andere collega over een paar dagen alles komt ophalen. De bestelde producten zagen er uitstekend uit en hebben 's avonds met onze vrienden heerlijk van gesmuld. Wij zullen zeker in de toekomst gebruik maken van deze service, dat van alle gemakken voorzien waren. Nogmaals dank en de groeten van alle volleybalvrienden uit Noorwijk en Ermelo.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken