Alles is perfect geregeld en geplaatst

perfect hoef er niets voor te doen

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Stokbrood en salades heerlijk. Vlees smaakte ook goed. De hamburgers zouden lekkerder kunnen (misschien smaken verschil ook) Bestellen, bezorgen, ophalen ging helemaal naar verwachting!! Communicatie met de Barbecue Boer is TOP!

perfect

alles was perfect

Helemaal goed

Echt goed vlees en salades,àlles keurig geleverd en zoals afgesproken. Vriendelijke bezorger en zeer behulpzaam.

Geweldig weer!

Top geregeld! Contact over neerzetplaats. Heerlijk eten, alles zit erbij. Afwas mag zo in de krat. Ze komen het weer ophalen zonder aanwezig te hoeven zijn. Het was wederom weer geweldig! Echt een aanrader!

Spullen zijn netjes op tijd geleverd. In mijn geval kan ik een ding zeggen, uitstekend. Hoeveelheid eten, kwaliteit en de smaak was perfect. Iedereen was vol en tevreden. Ik zal De BBQ Boer zeker aanbevelen aan de anderen. Mijn complimenten.

Kwaliteit van het eten was weer.subliem,gasbbq links viel regelmatig uit op half.

Eten was.weer.perfect alleen.de.gas.bbq.viel links regelmatig uit op halve stand. Als dat.eenmaal bekend..was ging het beter maar.was.opletten op verbranden. Maar eten was ruim voldoende en lekker.

Goed uitgebalanceerde vlees en salade schalen

Voor onze familie BBQ hier een bestelling gedaan. Wij zijn van boere komaf, als we dan zo'n feestje hebben eten de hele tijd door.

Heerlijk vlees

Het was perfect geregeld en heeel smaakvol. Wel was er na ons mening weinig salade en kruidenboter voor het aantal personen. Dit was dan ook vrij snel op allemaal. Maar verder waanzinnig genoten van de goede kwaliteit van eten.

een fantastische barbecue

Wat hebben we genoten van de barbecue. Het begon al met de levering. Keurige chauffeur die alles netjes installeerde. Heerlijk vlees in goede koelboxen zodat je niet alles gelijk op de tafel hoefde te zetten. Bestek, salades en sauzen alles was perfect. Bedankt en tot de volgende barbecue.

Dit was onze eerste keer, maar het vlees en de salades waren heerlijk. Alles wordt perfect compleet geleverd. Ook een goede duidelijke instructie zat er bij voor de bbq.

Fantastisch geregeld!

Alles was lekker en prima in orde. Het leek eerst dat we veel te weinig hadden maar daar hebben wij ons echt op verkeken. We hadden meer dan genoeg eten. De chauffeur was een vriendelijke jongeman die alles netjes bracht en aansloot. Ik zou zo weer bij jullie bestellen. Ik en mijn collega's hebben genoten! Heel erg bedankt!

Super, geslaagd. Iedereen was positief verrast.

We hebben al vaker hier de bbq besteld. Altijd positief ervaren. Dit keer met een groep die nog nooit genoeg de bbq boer gehoord had. Zij waren positief verrast over de service en kwaliteit. En wat is nou makkelijker dan dat alles verzorgt wordt via 1 bestelling en jezelf alleen nog voor de drankjes hoeft te zorgen.

Niet op 21 juni maar op 27 juni begon de zomer met deze heerlijk verzorgde barbeque!

Compleet verzorgde barbeque. Alles er op en eraan. Bezorging netjes, vriendelijk en hulpvaardig. Een aanrader

Fantastische avond

Goede service, lekker eten!

Heerlijk eten, fijne service

- Duidelijke site met soepel bestelproces - Snelle en adequate reactie van klantenservice bij vragen. - Flexibele bezorging - Goede kwaliteit en ruim voldoende eten - Ontzorgd door afwasservice. - Klein verbeterpuntentje: bij allergeenvrij menu (glutenvrij) werd brood volledig weggelaten, zonder vervanger. Dat is jammer.

uitstekend verzorgd

prima geregeld, alles erbij, goed vlees, de salades waren ook prima maar mag wat meer zijn. Komen we altijd te kort. Vooral de aardappelsalade, 1 schaal voor 40 personen is te weinig.

Service perfect Vlees perfect Salades perfect Mijn gasten waren laaiend enthousiast.

Buitengewoon goed eten en geweldige service

De jaarlijkse bbq met het koor en dan niet te hoeven afwassen is toch fantastisch

geweldig

* duidelijke website * snelle reactie * goeie prijs * kwalitatief goed vlees * schone BBQ's * lekkere sauzen * mega veel salades * 100% ga ik hier vaker bestellen

Een zeer goede verzorgde barbecue met alles erop en eraan!

De bezorging was netjes op tijd (na telefonisch contact werd zelfs rekening gehouden met het tijdstip) en je hoeft alleen nog maar zelf te bakken! Voor een personeelsbarbecue ontzettend handig. En geen afwas scheelt ook enorm:)

Vlees zeer mals en alles daarom heen goed geregeld.

Dit is nu voor het 2e jaar dat wij ons BBQ feest vieren met de BBQ Boer en dit is gewoon fantastich.

Geweldig!

Alles keurig op tijd geleverd. Vlees en salades van hoge kwaliteit. aanrader!

Prima service en voortreffelijk eten!

Onze straat barbecue werd een groot succes. Voorafgaand aan deze avond goed en prettig contact gehad met de Barbecue Boer. Iedereen was meer dan tevreden over het heerlijke vlees, vis, salades enz. Ook de mogelijkheid om vegan en glutenvrije te bestellen is fijn. Alles hygiënisch verpakt in koelboxen. En het gemak van levering servies bestek enz. beviel ons heel goed. Overal wordt aan gedacht, tot aan de kleinste details. Niets hoeven afwassen, pure verwennerij!

Goed verzorgd en goede communicatie

Ik heb voor een team evenement BBQ pakketten besteld voor een grote groep. Dit was top geregeld, de communicatie was erg prettig en de levering verliep soepel. Het was ook meer dan genoeg eten voor iedereen en ook erg lekker.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken