Perfect verzorgd

Alles klopte en super kwaliteit

super goed, alles vers, en volgens tijdafspraak geleverd en opgehaald.

alles zag er goed en vers uit zelfs borden en bestek waren geseald, waardoor bacteriën geen kans krijgen. Halal was ook prima koelboxen waren ook super zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie planning en voldoende

Juiste planning en geleverde artikelen. Waar het ophalen dag later wel heel vroeg was ! 08:15 Juiste verpakking en versheid, was geen op of aanmerking over.

Dit was de eerste keer dat ik hier bedteld heb, maar in een woord geweldig. Gedaande afspraken worden keurig netjes gedaan. In een woord TOP. Voor herhaling vatbaar. Grtjes

Meer dan uitstekend

Levering van de bestelling gedaan op de afgesproken tijd. De verpakking was erg goed, prima gekoeld en hygiënisch.

Ook met buien een geslaagde barbecue!

Met de hele straat genoten van een gezellige buurt bbq, waarbij al het eten in goede smaak viel en iedereen genoten heeft van het lekkere eten!

Lekker en goed verzorgt.

Bevalt goed, genoeg keuze en juiste portie. Vooral de haal en breng service netjes geregeld, duidelijke communicatie e-mail met tijden. Zullen de volgende keer zeker weer laten bezorgen, neemt veel rompslomp van organisatie van bbq uit handen. Goed geregeld. Iedereen blij.

Goed verzorgde, smaakvolle en complete BBQ!

Voor het tweede jaar op rij gebruik gemaakt van de service van de Barbecue Boer. Ideaal voor onze burendag! Iedereen heeft weer genoten van het heerlijke vlees, de salades, sausjes en stokbrood. Voor de organisatoren een overzichtelijke tijdsinvestering om een geslaagde burendag neer te zetten. Een aanrader dus als je veel complimenten wilt ontvangen!

Uitstekend!

Kwalitatief goed vlees en salades. Alles was vers en netjes verpakt. En geen afwas! Top. Onze buurt BBQ was een groot succes! Dank jullie wel BBQ boer!

Perfect verzorgd

Ik had t zelf niet beter kunnen regelen

Erg goed verzorgd

Wij zijn zeer tevreden alles zat erbij en genoeg van alles. Zal volgende keer zeker weer bestellen .

Heerlijk eten, echt geweldig goed.

komen na wat er afgesproken is. Op tijd met het leveren, alles is koelboxen, genoegen van salades, brood, vlees, vis, vega, en borden en bestek en de BBQ. de salades waren heerlijk, het vlees smaakte zo goed, vis was fantastisch lekker, ben geen vega maar hoorde dat dat heerlijk was. Als je een BBQ wil organiseren is dit wel de een heel goed adres. Wij waren met ongeveer 30 personen.

Het vlees was super vers al onze 38 bewoners waren zeer tevreden zelf onze BBQ bakker dat het bakken zeer soepel verliep alle producten ware goed gekoeld aan de aflevering was op de de mail op de af gesproken tijd, zeer bedankt dat via jullie we een gezellige avond hebben gehad..

Iedereen vond het perfect

Nadat we alles hadden neergezet waren ze allemaal verrast. We waren met 2 personen en we hadden voor 30 besteld. Er waren nog maar 4 pakketen over en erg voldaan allemaal

Perfect verzorgd! En goede communicatie via de mail.

Erg tevreden

We hebben genoten van een heerlijke barbecue van de barbecue boer. Je krijgt een bericht wanneer ze het eten bezorgen, komen op de juiste tijd. Eten wordt gekoeld aangeleverd. Is lekker en je hebt geen afwas. Volgende dag komen ze de spullen weer op de afgesproken tijd ophalen. Eten van de barbecue boer is een aanrader bespaart je een hele tour.

Tot in de puntjes kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit.

Zoals hierboven beschreven. Ieder woord dat je eraan toe zou voegen voor uitleg zou het afzwakken.

kwaliteit en service top

het eten is netjes en verzorgd geleverd op de dag van de BBQ. Echter kwamen we erachter dat er verkeerd geleverd was, omdat de BBQ binnen een uur georganiseerd werd hebben we het verschil in het bedrag van de pakketten terug gehad met wat extra korting. dit was voor beide partijen een goede oplossing daar de tijd er niet meer was om dit om te wisselen (uur reistijd) vlees was perfecte kwaliteit, de bijgerechten waren heerlijk vers en de toetjes waren erg leuk verzorgd.

Perfect heerlijk ontzorgt

Goed benaderbaar Accuraat en denken mee Veel positieve reacties op de kwaliteit van het vlees en de salades. De vegan en halal maaltijden werden ook positief ontvangen En last but least.... Dat je niet zelf hoeft af te wassen is perfect.

Super geregeld en goede kwaliteit

Goed geregeld en compleet. We hoefden alleen nog maar te barbecueën. Van alles was voldoende en het was van goede kwaliteit. Ook de vega's en mensen met een allergie gaven aan dat het erg lekker was.

Keurig verzorgd en van goede kwaliteit

Prima porties voor normale eters. Aangezien saté saus vaak de favoriet is, zou 2 bakjes saus beter uitkomen. Netjes op tijd en keurig verzorgd geleverd, top dus!

Het was gewoon weer goed!

Het was weer goed verzorgt en het was genoeg. Wat fijn is, is dat je niets hoeft schoon te maken na die tijd dat scheelt veel werk. Wij hebben al meerdere keren besteld en het was elke keer dezelfde kwaliteit

Compleet en superlekker

In 1 woord: geweldig!

Super goed geregeld en lekker

Alles op tijd gebracht. Werden geholpen met de BBQ aansluiten. Vlees was van goede kwaliteit en de salades en kruidenboter waren niet aan te slepen. Dat wij niet zelf hoefde af te wassen aan het einde van de avond was de kers op de taart. Zeker voor herhaling vatbaar

Goed geregeld en goede kwaliteit

Dit is de tweede keer dat ik een BBQ met De BarbequeBoer organiseer. Bestellen gaat super makkelijk en de communicatie daarover (bestelling, betaling en levering) is duidelijk. Alles wordt netjes afgeleverd en het vlees wordt in geïsoleerde bakken met koelelementen afgeleverd. En het allerbelangrijkste: de kwaliteit is goed en heel lekker. Dus: wil je een BBQ organiseren, bestel het bij de BarbequeBoer!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken