Veel eters weinig moeite

Dit was onze tweede keer BarbecueBoer. Het gemak is moeilijk te evenaren.

Heerlijk

Super goed georganiseerd.eten was heerlijk vers en van goede kwaliteit!

helemaal toppie!

bbq + de benodigde spulletjes werden prima op tijd bezorgt bij ons. ook een instructie meegekregen hoe de gas fles + bbq aanmoest. het vlees zag er heerlijk uit en onze bewoners hebben gesmult. het was echt meer dan genoeg, pakket basis hadden we voor 19 personen. alles erop en eraan; salades, sauzen, stokbroden! TOP! wij, team Brouwerhof van Philadelphia Zorg waren en zijn zeer tevreden!!

Goede wijn behoeft geen krans

Ik ben meer dan tevreden over de barbecue die De BarbecueBoer voor mij verzorgd heeft. De keuze is reuze, de producten zijn kwalitatief goed, de communicatie is duidelijk en verloopt prettig en afspraken worden nagekomen. Bovendien zorgt het concept van De Barbecueboer ervoor dat je volledig ontzorgd wordt (borden, bestek en gas barbecue worden meegeleverd). Dat èn de goede recensies op de website waren voor mij op voorhand belangrijke redenen om voor De Barbecueboer te kiezen. Een keuze waar ik achteraf zeker geen spijt van heb. De gasten waren erg enthousiast over het vlees, de salades etc. De Barbecueboer heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Het was top

Het was voor ons de tweede keer dat we de BBQ Bij jullie hebben besteld En het was voortreffelijk Gaan zeker nog een keertje doen Dankjewel voor de goede zorgen Met vriendelijke groet Carolien Broekhuizen

Fantastisch met mooie service

Contact verloopt netjes en strak volgens afspraak. Maakt de bbq een stuk makkelijker voor jezelf, alles kant en klaar aangeleverd en weer vies op kunnen laten halen. Makkelijk zeg!

Heel fijn eten, maar communicatie kan beter

We hebben een keurig verzorgde barbecue gehad, heerlijk eten, meer dan voldoende en het feit dat alles gebracht en gehaald wordt is natuurlijk extra fijn. Je hebt er geen omkijken naar. Helaas liep het wel telkens mis, allereerst bij de bezorging, die kwam een dag eerder dan aangegeven en de ophaaldag was, ondanks drie verschillende meldingen, dus ook een dag te vroeg. Gelukkig werd er keurig gehandeld en is alles opgelost, maar dat maakte de ervaring niet de volledige 5 sterren.

Alles keurig verzorgd.

Alles was top. Bezorging en verzorging en super lekker.

In een woord TOP!

Gisteren voor de 2e keer een bbq gehouden met de medebewoners van ons appartementencomplex. Net als vorig jaar weer top geregeld. Alles netjes op tijd gebracht en de volgende dag weer opgehaald. Zo kan je heerlijk genieten van een barbeque zonder veel gedoe van inkopen en afwassen. Het vlees en de vis was weer super van kwaliteit. We hebben erg genoten.

Zelf geen zorgen bij een goed verzorgde BBQ!

Alles netjes en duidelijk verpakt! Voldoende vlees en lekkere verse salades! Voldoende keuze voor iedereen :-)

Top ervaring

Levering op tijd fijne hulp en uitleg. Eten van top kwaliteit. Alles was echt heerlijk.

Super kwaliteit en service!

Onwijs lekker eten, goede service en netjes verpakt! Klein minpuntje was de barbecue die op sommige plaatsen veel minder warm werd waardoor we ongeveer 1/3 van de BBQ niet gebruikt kon worden. Desondanks een top ervaring die ik iedereen zou aanraden :)

Top geregeld, ze nemen je alles uit handen op deze manier.

Zeer tevreden over de Bbq Boer. Paar klikken en het is zo besteld. Ze nemen je op deze manier alles uit handen voor een leuke bbq. Zou het iedereen aanraden.

Supergoed geregeld!!

Bedankt!! Duidelijke communicatie, complete service en zorgeloos genieten van een heerlijke bbq!

Fantastische afsluiter van onze familiedag

Heerlijk eten voor een goede prijs en geen gedoe met boodschappen en afwassen. We hebben weer genoten!

Goede service, lekker eten

Alles was super verzorgd. Jammer dat de bbq zo smerig was.

lekker eten, super goed geregeld!

Het eten was heel divers en lekker, je wordt ook totaal ontzorgd omdat alles inclusief is. een echte aanrader!

In een zin? In een woord: GEWELDIG!

Ze kwamen de bestelling netjes op tijd brengen, nadat ze zelfs nog twee dagen van te voren even nagevraagd hadden of er eventueel nog iets veranderd was. Alles netjes schoon verpakt. De etenswaren allemaal netjes gekoeld in goede koelboxen, zodat je geen extra koeling nodig hebt (als je het tenminste diezelfde dag gaat gebruiken) Het vlees was meer dan ruim voldoende, de bijgeleverde salades, sauzen en stokbrood heerlijk en ook genoeg. Wij hadden de basispakketten en een vegapakket. We hebben nog nooit zo een makkelijke en volledige voorbereiding gehad voor onze bedrijfsreunie BBQ. En vooral het niet hoeven schoonmaken achteraf verdiend een dikke tien! Nogmaals bedankt.

Alles was goed verzorgd, vlees en de salades waren erg lekker

Geweldig!

Het begint al met een duidelijke website en eenvoudig bestelproces. Vanaf daar wordt alles voor je geregeld. We hebben genoten van goed vlees en lekkere salades. Daarbij de all in service voor bbq en servies. Geweldig!

Uitermate tevreden

Bestellen is super gemakkelijk dankzij duidelijke website. Afleveren en ophalen ging ook helemaal prima, informatie hierover klopte en chauffeur was heel deskundig en vriendelijk. Dikke pluim voor uw bedrijf!

Prima, uitstekende kwaliteit van vlees, vis en bijgerechten.

Tip voor de bezorger - even uitleg geven wat er met het brood moet gebeuren, al of niet even in de oven etc. Voor de rest alom tevredenheid

Lekker eten

Bestellen gaat makkelijk en is nog aan te passen tot een paar dagen van te voren, Ik had geld betaald voor een tijd waarin het geleverd moest worden, Het kwam een uur te vroeg. Dit is iets waar ik geen rekening mee gehouden had en ook nog niet op de locatie was. Contact op genomen en snel geregeld. Eten en de BBQ 's waren prima en de gasten vonden het heerlijk. Portie grote wel wat aan de grote kant. Dus misschien iets minder bestellen de volgende keer. Ophalen verliep keurig en werd nog even gebeld van te voren dat hij er met 10 min was. Al met al een prima BBQ

Een volledig verzorgde BBQ

Ik was op zoek naar een BBQ pakket van goede kwaliteit en volledig verzorgd. Ik ben erg blij dat ik bij de Barbecue boer terecht gekomen ben! In het voortraject; zeer goede communicatie, denken actief mee, zeer flexibel. Spullen werden netjes thuis bezorgd binnen een vooraf gecommuniceerd en realtime te volgen app, dus niet onnodig wachten. De kwaliteit van het vlees en overige producten is zeer goed, alles vers en niet standaard. Ook de vegetarische pakketten werden zeer enthousiast ontvangen. Verder is aan alles gedacht en word je dus volledig ontzorgd! Voor het weer ophalen van alle spullen hoef je zelfs niet thuis te blijven! Al met al een zeer goede ervaring en een zeer tevreden klant erbij! Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Goed verzorgd, heerlijk vlees een goede service

Alles werd op tijd en compleet geleverd. Het vlees en de salades waren heerlijk. Er was meer dan voldoende voor iedereen. En wat heerlijk dat alles zo weer opgehaald werd de volgende ochtend.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken