Top ervaring

Levering op tijd fijne hulp en uitleg. Eten van top kwaliteit. Alles was echt heerlijk.

Super kwaliteit en service!

Onwijs lekker eten, goede service en netjes verpakt! Klein minpuntje was de barbecue die op sommige plaatsen veel minder warm werd waardoor we ongeveer 1/3 van de BBQ niet gebruikt kon worden. Desondanks een top ervaring die ik iedereen zou aanraden :)

Top geregeld, ze nemen je alles uit handen op deze manier.

Zeer tevreden over de Bbq Boer. Paar klikken en het is zo besteld. Ze nemen je op deze manier alles uit handen voor een leuke bbq. Zou het iedereen aanraden.

Supergoed geregeld!!

Bedankt!! Duidelijke communicatie, complete service en zorgeloos genieten van een heerlijke bbq!

Fantastische afsluiter van onze familiedag

Heerlijk eten voor een goede prijs en geen gedoe met boodschappen en afwassen. We hebben weer genoten!

Goede service, lekker eten

Alles was super verzorgd. Jammer dat de bbq zo smerig was.

lekker eten, super goed geregeld!

Het eten was heel divers en lekker, je wordt ook totaal ontzorgd omdat alles inclusief is. een echte aanrader!

In een zin? In een woord: GEWELDIG!

Ze kwamen de bestelling netjes op tijd brengen, nadat ze zelfs nog twee dagen van te voren even nagevraagd hadden of er eventueel nog iets veranderd was. Alles netjes schoon verpakt. De etenswaren allemaal netjes gekoeld in goede koelboxen, zodat je geen extra koeling nodig hebt (als je het tenminste diezelfde dag gaat gebruiken) Het vlees was meer dan ruim voldoende, de bijgeleverde salades, sauzen en stokbrood heerlijk en ook genoeg. Wij hadden de basispakketten en een vegapakket. We hebben nog nooit zo een makkelijke en volledige voorbereiding gehad voor onze bedrijfsreunie BBQ. En vooral het niet hoeven schoonmaken achteraf verdiend een dikke tien! Nogmaals bedankt.

Alles was goed verzorgd, vlees en de salades waren erg lekker

Geweldig!

Het begint al met een duidelijke website en eenvoudig bestelproces. Vanaf daar wordt alles voor je geregeld. We hebben genoten van goed vlees en lekkere salades. Daarbij de all in service voor bbq en servies. Geweldig!

Uitermate tevreden

Bestellen is super gemakkelijk dankzij duidelijke website. Afleveren en ophalen ging ook helemaal prima, informatie hierover klopte en chauffeur was heel deskundig en vriendelijk. Dikke pluim voor uw bedrijf!

Prima, uitstekende kwaliteit van vlees, vis en bijgerechten.

Tip voor de bezorger - even uitleg geven wat er met het brood moet gebeuren, al of niet even in de oven etc. Voor de rest alom tevredenheid

Lekker eten

Bestellen gaat makkelijk en is nog aan te passen tot een paar dagen van te voren, Ik had geld betaald voor een tijd waarin het geleverd moest worden, Het kwam een uur te vroeg. Dit is iets waar ik geen rekening mee gehouden had en ook nog niet op de locatie was. Contact op genomen en snel geregeld. Eten en de BBQ 's waren prima en de gasten vonden het heerlijk. Portie grote wel wat aan de grote kant. Dus misschien iets minder bestellen de volgende keer. Ophalen verliep keurig en werd nog even gebeld van te voren dat hij er met 10 min was. Al met al een prima BBQ

Een volledig verzorgde BBQ

Ik was op zoek naar een BBQ pakket van goede kwaliteit en volledig verzorgd. Ik ben erg blij dat ik bij de Barbecue boer terecht gekomen ben! In het voortraject; zeer goede communicatie, denken actief mee, zeer flexibel. Spullen werden netjes thuis bezorgd binnen een vooraf gecommuniceerd en realtime te volgen app, dus niet onnodig wachten. De kwaliteit van het vlees en overige producten is zeer goed, alles vers en niet standaard. Ook de vegetarische pakketten werden zeer enthousiast ontvangen. Verder is aan alles gedacht en word je dus volledig ontzorgd! Voor het weer ophalen van alle spullen hoef je zelfs niet thuis te blijven! Al met al een zeer goede ervaring en een zeer tevreden klant erbij! Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Goed verzorgd, heerlijk vlees een goede service

Alles werd op tijd en compleet geleverd. Het vlees en de salades waren heerlijk. Er was meer dan voldoende voor iedereen. En wat heerlijk dat alles zo weer opgehaald werd de volgende ochtend.

Smúllen!!!

Dat was voor herhaling vatbaar!! Een BBQ voor 90 personen (uiteindelijk bleken het er 105 te zijn....) was geen sinecure, maar het gemak van een compleet verzorgd eetfeest door jullie heeft het een stuk makkelijker gemaakt! Ruim voldoende van alles en iedereen was 'Dick' tevreden.

Alles keurig op tijd, genoeg voor iedereen. Heerlijke salades , zeker voor herhaarling vat baar

Het was een goed verzorgde lekkere barbecue.

De levering vlot en netjes voor de deur gezet omdat wij door vertraging net niet thuis waren. Via de bel gesproken. Bij openen van de boxen was ik blij verrast hoe het ingepakt was. Zelfs de borden geseald. Toen het feest begon waren de gasten erg tevreden over de kwaliteit. Meningen gast heeft jullie naam gevraagd. Dus excuses als jullie het druk gaan krijgen. De boxen staan nu voor de deur om opgehaald te worden. Ook dit zal best vlot verlopen. Tot de volgende keer!

Top weer

Voor de tweede keer zeer tevreden net als de eerste keer , alles prima , smaakvol en prima service Zeker voor een derde keer en nog meer Top hartelijk dank gr Thea

Lekker en goed verzorgd eten, goede communicatie

Vooraf goede communicatie over levertijd en vragen werden goed beantwoord. Eten was lekker en goed verzorgd. Wederom goede communicatie over ophalen van de spullen.

Goed verzorgt en geregeld

Prima BBQ ruim voldoende vlees en salades, erg lekker. Keurig op tijd gebracht met alles erbij. Toppie

Uitmuntend!

Voor de 2de keer een bestelling gedaan, veel keus, makkelijk te bestellen. Je kunt altijd nog iemand toevoegen of afmelden. Geld staat bij afmelding zo op je rekening. Je wordt op de hoogte gehouden welk tijdstip ze komen bezorgen. Eten is echt klasse vlees en salades. En wat ook zo fijn is, is dat ze alles vuil op komen halen. Voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgd, fijne service!

Prima goed verzorgd en makkelijk, je moet alleen nog zelf eten

Het was (t)op

Het was hier een groot feest toen de barbecue boer was geweest

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken