Heerlijk, genoeg, optijd gebracht en zelfs barbecue klaargezet, geweldig gewoon

Bbq pakket

Al vele malen besteld bij de BBQ boer .. Echt alles top verzorgd . En het vlees echt om je vingers af te likken net als de salades .. Iedereen vond het super . Wij bestellen alleen maar bij de BBQ boer ..

Topservice / Topkwaliteit

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de Barbecue Boer. Wat een top-service! op tijd geleverd, compleet, met instructie. Super vriendelijke chauffeur. Eten was van goede kwaliteit, ruim voldoende, en zeer gevarieerd. En hoe top is de ophaalservice! (geen afwas te doen) Absoluut een toevoeging aan onze buren-BBQ. We kunnen het iedereen aanraden!

Het vlees, salades, stokbrood en sausen waren perfect. Dat je het bestek en borden mee geleverd krijgt en de BBQ heb je alles compleet. En het fijnste is dat je alles gewoon vuil mee kunt geven want de afwas doen zij. Dus om alles in 1 zin te verwoorden: TOP BEDRIJF

Lekker en meer dan genoeg.

Lekker en meer dan genoeg.

Heerlijk

10-09-2023 een heerlijk BBQ pakket thuis geleverd gekregen. Precies tussen de aangegeven tijd geleverd en het eten was echt Heerlijk. Ik zou iedereen de BBQboer aan bevelen. En volgend jaar bestellen we gewoon weer.

Goede kwaliteit en prima service

Vlees, salades en sauzen zijn van goede kwaliteit. Bestellen via e-mail is makkelijk en eventuele extra wensen kunnen altijd per telefoon doorgegeven worden. Een topper !!

Super verzorgd en geleverd

Heerlijk vlees en ook wat erbij was aan salades en brood was lekker. Fijn dat de sausjes in flesjes zaten, zodat niet iedereen er met lepels in hoefde. Zeker voor onze doelgroep met een beperking. Alles werd prima op tijd geleverd en goed verpakt. Al met al: voor herhaling vatbaar, zal jullie zeker aanraden bij anderen

Lekker makkelijk

Op tijd en makkelijk.

Fantastisch. Zoals we gewend waren.

Kwalitatief uitstekend. Goede communicatie.

Zoals altijd prima verzorgd en van goede kwaliteit

Niet de 1e keer dat ik de familie BBQ heb laten verzorgen door u. Kwaliteit was wederom prima, de bezorging was keurig op tijd en wij hebben weer genoten. Toch een opmerking/aanmerking. Voor 28 volwassen deelnemers was de hoeveelheid van de salades en rauwkost erg summier. Ook hiervan was de kwaliteit voortreffelijk en de smaak perfect maar wel aan de zuinige kant, ben ik niet van u gewend.

Prima geregeld

Mijn zoon nam de spullen in ontvangst en vond het goed georganiseerd en goede service. We hadden één vega, die persoon vond de keuze/kwaliteit minder. Verder was het eten goed en ruim voldoende.

Alles perfect

Bestellen, leveren, en ophalen logistiek heel goed geregeld. Nog belangrijker: het eten goed verzorgd en lekker.

Geweldig om dit bij de Barbequeboer te regelen. Flexibel en kwalitatief goed

Geweldig om dit bij de Barbequeboer te regelen. Flexibel en kwalitatief goed

Goede kwaliteit en levering

Veel keuze bij het bestellen. Verse en goede producten. Heerlijke salades , echt vers fruit en lekkere soorten vlees en vis. Volle gasflessen met handige snelsluitingen. Goede barbecues op poten dus dat scheelt weer ruimte en viezigheid op een tafel en uitgebreide uitleg door bezorger en ook nog op papier. 3 heerlijke soorten stokbrood . Helaas geen tip gevonden met tijd en temperatuur om deze nog even af te bakken. Ook was een extra tang per bbq handig geweest. Had alleen een eigen mes nodig om de stokbroden te snijden en een pan om saté saus in op te warmen. Verder echt geheel compleet. Top. Weer Voor herhaling vatbaar!

Helemaal top.

Goede producten. Alles netjes opgehaald en heel belangrijk geen afwas.

Iedereen tevreden

Nadat alle boxen afgeleverd waren, snel begonnen om alles in te richten en een plaatsje te geven. De eerste bezoekers melden zich aan en waren totaal verrast over de zeer uitgebreide BBQ. Een slager in ons midden, die zei dat de kwaliteit van het vlees helemaal TOP was. Nou dat hebben wij zelf ook wel geproefd, evenals de salades. Stokbrood aan de ruime kant. Kortom op die zwoele zaterdagavond in september hebben de bewoners van ons appartement met volle teugen genoten.

Het wordt super netjes geleverd! Er was meer dan voldoende en ook super lekker! Top!

Geweldig!

Prima kwaliteit, alles zat erbij en op tijd geleverd.

Gemak dient de mens! Voldoende en goede keuze tijdens het bestellen. Het bezorgen en ophalen is top geregeld met aangegeven tijdvakken waarin ze langskomen. En niet geheel onbelangrijk, het eten is ook nog eens erg goed! Zeker een aanrader.

Smaakvol

De barbecue Boer met zijn vlees, erg lekker Geleverd met gas barbecue, gelukkig zonder stekker op de barbecue een speklapje, gezelligheid een grapje vervolgens de worst daarna een slokje voor de dorst Dan de kipsaté in de mond, hupsakee vergeet vooral niet de salades, heerlijk en het verse brood erbij en eerlijk, alles is even goed verzorgd de volgende keer is het alleen nog de barbecueboer die bij ons bezorgd

Apparatuur slecht, vlles goed

Ondanks dat het vlees en toebehoren ok was, was de BBQ slecht. Een kleine helft van de pitten werkte :-( . Hierdoor ook sterke twijffel of we hier weer gaan bestellen.

weer een super goed geregelde barbecue gehad

Ik heb 2x prive gebruik gemaakt van de service van de barbecueboer en moest nu voor mijn werk de barbecue regelen, dus uiteraard door de goede ervaringen dit bij de barbecueboer gedaan. Wederom was dit een hele goede keuze. Het vlees was echt heerlijk, goed gekruid en heerlijk mals. De salades waren ook echt super lekker, de stokbroden zijn gewoon heerlijk. Ook meer dan genoeg sausjes, die niet veel gebruikt zijn omdat het vlees van zichzelf al zo lekker gekruid en mals was. Al met al was het weer een goede keuze geweest om voor deze barbecue de barbecueboer in schakelen. Ook heel prettig dat je na een heerlijke en gezellige barbecue niet nog een hele berg afwas hoeft te doen. je schraapt de borden af, verzameld het bestek en zet alles weer in de kratjes en klaar ben je. de volgende dag wordt alles weer keurig opgehaald. Voor de volgende keer ga ik uiteraard weer voor de barbecueboer. Dikke pluim voor de mensen achter de schermen.

Het was weer mooi geregeld mooi en lekkere vlees ook het vegetarische was lekker. Goed verzorgd. Op naar de volgende keer weer echt een aanrader.

Magnific!

Wat hebben wij gisteren lekker gegeten zeg! Ik organiseer elk jaar een bbq met de mensen die in onze flat wonen. Zo ook gisteren, iedereen heeft genoten en was erg positief over het eten. We hadden ruim genoeg en het mooiste was dat we na de tijd geen afwas hadden. Geweldige service!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken