Hartstikke lekker en hele goede service

Prima op tijd geleverd. Kwaliteit voerde de boventoon. Alles heel. Alleen hadden de hamburgers wat steviger mogen zijn nu moeilijk uit de verpakking te halen. Maar de smaak voortreffelijk.

Uitstekend.

We hebben genoten van de lekkere bbq gisteravond. Het was goed geregeld, er was genoeg en de smaak van vlees en salades was lekker.

Top!!!

Een heerlijk verzorgde bbq gehad met onze collega’s. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben een leuke avond gehad en dat zonder afwas

Geweldig verzorgd!

Vanaf de eerste stap, het uitzoeken en bestellen van de buffetten, is als top geregeld. We zijn echt compleet ontzorgt en de kwaliteit van het vlees, brood, salades en sauzen was prima. We hebben genoten van ons BBQ feest. En voor ons staat vast dat we voortaan onze BBQ's via jullie regelen.

Helemaal zoals afgesproken..

We hadden een buurt BBQ, het vlees was super lekker en salades die erbij geleverd zijn waren ook heerlijk. Hele goede service!! Ik ga er zeker nog een keer bestellen.

Goed verzorgd, lekker eten!

Wij hadden een BBQ voor 16 personen besteld, alles zag er super verzorgd uit, het eten was lekker en vragen via de mail werden snel beantwoord. Bedankt voor de service, wij bestellen de volgende keer bij jullie.

Geweldige service en heerlijk eten

Een aanrader. Goed verzorgd en netjes alles verpakt. Netjes op tijd geleverd. Een aanrader, zelfs voor een klein groepje.

Onbezorgd genieten

Wat is dit geweldig! BBQ pakket bestellen, gegevens invullen, betalen, een paar dagen van te voren nog wijzigingen doorgeven en klaar! Doormiddel van track en tracé de vriendelijke en behulpzame chauffeur kunnen volgen en alles werd gebracht op het afgesproken plek. Het eten was voldoende en heerlijk. Geen afwas en alles werd netjes door middel van track en tracé opgehaald!

Goed vlees en fijne service

Wij hebben een heerlijke bbq gehad. Het vlees was goed en lekker. Alles is ideaal verpakt. Fijn dat het vlees in "koelboxen" zit, zodat je het vlees niet in de koelkast hoeft te zetten. Afwasservice is natuurlijk ook heel fijn. Helaas hadden wij een bbq die het wat minder goed deed, maar dat mocht de pret niet drukken.

Gewoon goed geregeld

Voor de 3e keer besteld en 3 x goed vlees en aardige mensen.

Heerlijk vlees en lekkere salade. Had een bbq op zondag en dacht dat er vlees te weinig geleverd was (wat niet waar was overigens) maar gebeld, geen gehoor, gesloten in het weekend. Mailtje gestuurd en binnen 5 min terug gebeld en uitgelegd wat er besteld was en geleverd. Klopte allemaal en er was uiteindelijk ruim voldoende! Prima service.

Alles conform afspraak

Goede kwaliteit producten Geleverd volgens afspraak Tijdig geïnformeerd over levertijden Tijdig geïnformeerd over ophalen tijden Kortom ontzorgd.

Vond het heel goed verzorgd en heerlijk

Vond het goed geregeld. Lekker vlees en genoeg dus top!

Alles is perfect geregeld !!

Ik bestel al ruim 10 jaar mijn bbq’s bij de Bbq Boer. Nooit problemen gehad. Alles zeer goede kwaliteit eten, ruim voldoende en super vriendelijk personeel. Chapeau voor het hele concept !!

Alles was geweldig!!!

Heerlijk vlees, prima salades Alles tip top verzorgd.

Altijd goed en de buikjes goed gevuld!

Wij zijn altijd erg tevreden over de service die jullie verlenen, alles wordt netjes aangeleverd en opgehaald. Niet geheel onbelangrijk het smaakt ook nog goed en er is voldoende voor iedereen.

ik ben heel tevreden over de Barbecue boer op 2 sep hadden wij de familie BBQ voor 17 personen. alles was netjes op tijd bezorgt BBQ / vlees/ de verschillende salade/sausjes/stokbroden/borden /bestek alles netjes verpakt mede door jullie eten en onze drank is het een top avond geworden de familie weet nu waar ze een goede BBQ kunnen bestellen. met vriendelijke ben

Helemaal top

Alles was netjes geleverd en smaakte goed.

Het buurtfeest was compleet met jullie bbq top!

We hebben heerlijk genoten van jullie bbq tijdens ons jaarlijkse buurtfeest top

Wat een service !!

Op tijd bezorgd. Heerlijk mals bbq vlees, erg lekkere en frisse salades. De stokbroden zijn heel vers, kun je makkelijk in stukjes snijden. Borden en bestek erbij; ideaal. En de bbq zelf wordt in elkaar gezet, gasfles eraan gekoppeld en ook getest of deze werkt. Wat een service. We gaan zeker weer bij jullie bestellen als we een feestje hebben. Dankjewel voor de geweldige service en prima eten.

Alles perfect voor elkaar!

Fijne communicatie, goede levering en de pakketten waren heerlijk! Alles is geregeld, we hoefden zelf alleen maar te zorgen voor de drankjes en het gezelschap. Ophalen van de spullen liep vlotjes en vriendelijk. Top ervaring!

Helemaal geweldig!!!

Perfect verzorgd hele goede kwaliteit vlees en salades en alles er omheen. Voor 2e keer met familieweekend besteld. Wij bestellen zeker voor de volgende edities ook!! 10+ voor alles

Vlees was top, fruitsalade bizar weinig en salades geen aanrader

We hadden een allergeen vrije barbecue geboekt voor 7 personen. Het vlees was zalig en ruim voldoende. De salades waren echt heel karig. Ik ben gauw nog naar de supermarkt gegaan voor een dressing, want zonder was het geen optie. De fruitsalade was echt veel te weinig voor 7 personen. De sauzen waren bakjes met een heel klein laagje erin en we misten de garlic saus. Ook best aan de prijs zonder brood o.i.d.

Het was super lekker

Alles netjes geleverd en goed verzorgd. Bezorger heel vriendelijk. En het eten was heel lekker

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken