Wel de lusten, niet de lasten

Dit is wat je wilt als je een BBQ feestje geeft: je gasten trakteren op heerlijk eten en er zelf ook van kunnen genieten zonder zelf de boodschappen of de afwas te hoeven doen. Ook onze met gluten-allergie heeft heerlijk mee kunnen doen. Top geregeld!

Goede service iedereen vond het vlees heel lekker er was voldoende voor iedereen volgende keer weer bij de barbecue boer bestellen

Top geregeld

Keurig op tijd. Mooi verpakt. Goed van smaak. En een vriendelijke bezorger Voor herhaling vatbaar.

Vlees, salades en stokbroden perfect!

Alles heel goed geregeld, verder was alles ook van goede kwaliteit. Enige minpuntje was de bbq die deed het maar half…. Maar verder perfect!

Alles perfect geregeld !!

Uitgebreide brochure. Altijd uitbreiding mogelijk. Super simpel om te bestellen en veranderen in de bestelling kan tot drie dagen van tevoren. Het vlees is van een goede kwaliteit. De salades zijn heerlijk!! En sausjes zijn ook ruim voldoende aanwezig. En alles op tijd bezorgd. Te volgen op de track en tracé app . Onze ervaring is om de volgende keer weer bij de buffetten/bbqboer te bestellen omdat je weet dat het goed komt. Dank jullie wel TOPPERS !

Heerlijke BBQ

Volgens afspraak geleverd, heerlijk vlees Ruim voldoende salades en brood. Volgende dag direct de vuile vaat en bbq opgehaald! We hebben een hele leuke en lekkere dag gehad!!!!

Geweldig !

Het eten was echt heerlijk, verschillende salades, stokbrood. We kregen complimenten over het vlees ed. Die complimenten geef ik door aan jullie. Chapeau ! Voor herhaling vatbaar

Fantastisch geregeld en super lekkere producten

Alles is via de site super makkelijk te regelen. Leveringen keurig en alles netjes verzorgt zoals afgesproken. Super tevreden en volgende keer zou ik weer alles hier bestellen.

Goede en lekkere spullen. Volgens afspraak bezorgd

Fijn om ontzorgd te worden en toch een goede kwaliteit te krijgen

Perfecte ervaring. In de link kon je fijn aangeven of je aanwezig was of niet. Bezorger was goed op tijd en test ook even alles voordat hij weer weggaat zodat je zeker weet dat alles werkt. Vlees en overig eten was erg lekker. Ik zou hier zo weer bestellen

Het vlees was TOP, de salades niet

Het werd keurig op tijd geleverd, door een vrolijke vriendelijke chauffeur! Het pakket voor allergenen was GOED, wel weinig salades. Het vlees was erg lekker. De aardappelsalade was niet erg lekker, erg veel saus. Dat was ook bij de pastasalade en de rauwkost. Het was ook weinig voor 13 personen. We hebben er frietjes bij gebakken. Jammer…

Heerlijk, goed verzorgd en fijn afspraken

Lekker en mooi verzorgd. Zeer tevreden

Dit jaar 2 keer gebruik van gemaakt. Alles wordt gebracht door vriendelijke en behulpzame medewerkers. Het is keurig verpakt en alles smaakt heerlijk. De sausjes zijn apart verpakt in een glesjes, dus geen geklieder. Zeker een aanrader om te bestellen.

Goede service en heerlijk kunnen barbecueën!

We moesten de bestelling voor de buurtbarbecue een aantal keer wijzigen en dit was heel makkelijk te regelen! Verder hele goede communicatie over de bezorg- en ophaaltijd van de barbecue en afwas. De kliko’s waar we de “afwas” achter hadden gezet waren zelfs netjes teruggezet! Al met al helemaal top en wij zullen hier zeker blijven bestellen!

Geweldig, goed verzorgd en erg lekker

De Vitality Club Leiderdorp is een sportgroep voor ouderen. De BBQ was zo geweldig lekker en door dit alles was het ook een gezellig bbq feestje. Sommige ouderen stonden zelfs op de tafels te dansen. (De jongste deelnemer is 68 jaar, de oudste deelnemer is 88 jaar)

Maak van je barbecue geen ratjetoe, vraag Barbecue de Boer, lekker, superverzorgd en een beetje stoer!!

Heerlijk vlees en supergoede salades

Met vrienden een supergoede BBQ gehad. Keurig verzorgd en lekker makkelijk. Voor alles is gezorgd.

Gemak,rust en genieten!

Het gemak van geen afwas De rust van niet stressen of alles wel in de ijskast past om vervolgens te genieten van kwaliteit eten! Zeer tevreden en bij deze ook aangeraden bij de gasten welke eerst verbaasd waren over de service maar daarna ook zeker geïnteresseerd waren! Klasse Barbecue Boer!

Complete bbq ervaring

Wederom prima verzorgd zoal beloofd. Helen en brengen van de spullen keurig op de aangegeven tijd. Zeker weer voor herhaling vatbaar, wij zijn totaal ontzorgd en de gasten weer dik tevreden.

alles top geregeld

prima service prima kwaliteit mooie mix van vlees en salades

Ideaal, alles wordt gebracht en alles wordt weer opgehaald. Zelf verder nergens geen omkijken meer naar.

FAN - TAS - TISCH

Levering, kwaliteit eten, ophalen van de spullen, alles ging perfect.

Super bedrijf en service

Wij hadden een vegetarische bedrijfs-bbq georganiseerd. De aflevering van de bbq, bijbehorende spullen en servies was mooi op tijd. Ook heel fijn dat je alle spullen niet hoeft af te wassen. Super geregeld, het eten viel ook goed in de smaak. We hebben weinig overgehouden en de hoeveelheden waren top. Wij houden dit bedrijf zeker in gedachten voor een toekomstige bbq.

helemaal compleet en heerlijk gegeten

voor het eerst hier besteld en erg tevreden. Goede service. Alles voldoende aanwezig, schoon en netjes op bezorgd en opgehaald. Vlees en de salades waren erg lekker en goed verzorgd. Is zeker een aanrader

Smaakvol en compleet

We hebben een smaakvolle, super barbecue gehad. Alles volgens afspraak geleverd en de bbq door hun klaar gezet. Je hoeft geen afwas te doen, volgende dag werd alles weer opgehaald. Gelijk met elkaar afgesproken voor volgend jaar! De bbq boer kan ons telefoontje weer verwachten.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken