Volledig ontzorgd.

Tijdens onze bruiloft werd alles nog eerder geleverd dan verwacht. En kregen een duidelijke uitleg over de bbq. We hadden ruimschoots vlees en salades. Het ontbrak ons aan niks! Toppie! Veel complimenten gekregen en vraag waar het vandaan kwam. Voor nu en nog eens. Familie Geurtsen.

het vlees en de salades waren heel goed en lekker ik kwam zelfs salades te kort .

zeer goed het eten en de service zijn heel goed .

Net te weinig van alles

Qua vlees was het allemaal net te weinig, stukken vlees vonden wij te klein. Kruidendokter ook te weinig voor 6 stokbroden. Bbq zelf was aan de kleine kant en duurde daarom ook heel lang voor het vlees gaar was. Na de bbq hadden we allen nog honger.

Heerlijk en makkelijk

Ik ben zeer tevreden. Alles is handig ingepakt en t eten is echt heel erg lekker. Ik had een barbeque georganiseerd voor 13 man en dit heeft me zo veel tijd en moeite gescheeld! Super bedankt. Mocht ik nog een keer zoiets plannen bestel ik hier sowieso weer!

Heerlijk

Zeer goed en smakelijk vlees, ruim voldoende salades en stokbrood. Fijn dat er rekening wordt gehouden met allergieën. Uitstekende service.

Mooie bbq waar we heerlijk van genoten hebben

Alles netjes op tijd en goed gekoeld geleverd. We hadden alles voldoende met uitzondering van het bestek. Daarvan klopte het aantal couverts niet. Ps de chauffeur was top en erg vriendelijk, kregen ook goede uitleg, de bbq werd netjes gemonteerd en getest

erg goed met wat kanttekeningen

Het vlees was super De salades waren perfect De sausjes heerlijk Omdat wij als bedrijf niet in bezit zijn keukengerei: Konden wij de satésaus niet opwarmen, was het lastig stokbrood snijden, zonder broodmes en broodplank, een broodmandje of schaal zou handig geweest zijn.

De bbq was super en top verzorgt zal het zeker aan iedereen aanbevelen niets te kort iedereen vond het super lekker heerlijk vlees salades vers stokbrood geweldig alles schoon geleverd de gasten waren echt tevreden en ik zelf ook dank jullie voor de goede service

Communicatie via mail en app dik in orde, afspraken werden nagekomen. Het eten (vlees en salades) smaakten zeer goed. Klein punt van aandacht is de salade die we hebben bijbesteld. Er word aangegeven dat deze voor 5-7 personen is, maar daarvoor zijn ze wat aan de kleine kant. Onze ervaring was overwegend positief en prima.

Super genoten!

Heel erg goed verzorgd en voldoende vlees en vis voor 6 personen. Salades waren lekker. Gevarieerd stokbrood en super waren de extra broodjes voor de hamburgers. Een minpuntje was de hoeveelheid kruidenboter, dat was te weinig voor 6 personen en 3 stokbroden. Maar dat hebben we zelf opgelost.

Prima voor elkaar, ten opzichte van de hoeveelheid stokbrood had er wel een extra kuipje kruidenboter bij gemogen.

Voor herhaling vatbaar!!

Prima Idiaal dat alles kant en klaar bij je afgeleverd wordt. Je besteld en heb geen zorgen meer. Uitstekende bereikbaarheid en er wordt keurig doorgeven hoe laat ze bezorgen. En dan het belangrijkste alles was heerlijk en kreeg van mijn gasten complimenten Vd keuze

goed geregeld!

Precies zoals afgesproken en nette chauffeur.

Zeer goed en vriendelijk bedrijf maar bovenal was het eten/vlees top!

Top BBQ gehad met ons personeel. Dit compleet verzorgt door de BarbequeBoer. Alles vers verpakt en goed gekoeld en op tijd aangeleverd. Vriendelijke en behulpzame medewerker! vlees was goed gekruid en in ruime hoeveelheden. Is er een nog verbeterpuntje? misschien alleen de salades die wat karig waren voor de hoeveelheid mensen maar al met al... Top geregeld en lekker gegeten! Dank jullie wel!

Alles tot in de puntjes...

Alles was tot in de puntjes tiptop in orde en het vlees was echt lekker vlees ook de vis en van goede kwaliteit (de rest ook trouwens) dus in één woord een dikke 10 en een aanrader!

Alweer een fantastisch geslaagd feest !

Bedankt BBQBOER, voor de goede service en fantastische kwaliteit eten ! Het heeft ons feestje tot een groot succes gemaakt !

prima service, heerlijk vlees en salades

Service is uitstekend: duidelijk wanneer er geleverd en opgehaald wordt. Vlees, salades en stokbrood zijn heerlijk!

Superkwaliteit vlees, heerlijk smakelijke salades en top verzorgd.

Keurige melding van levertijd, alles netjes hygiënisch verpakt en zeer compleet. Het vlees was van top kwaliteit en de salades zeer smakelijk. Met 18 mensen gegeten en er was ruim genoeg. Van levering tot afhalen perfect. Complimenten en een dikke 10

Goed verzorgd en geweldig vlees

Vriendelijke bezorger. en lekkere producten Prima service ben meer dan tevreden

Geweldig hele goede service en bbq eten was heerlijk.

De vrienden vonden het erg goed en gaan ook bij jullie bestellen. Dit is toch geweldig.

Snel, gemakkelijk en goeie kwaliteit

Wil je een BBQ organiseren waar je zelf verder geen omkijken naar hebt.......dit is het adres. Meer dan de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.

Goede service, vriendelijk personeel. Heerlijk eten, goede spullen. (Wij hadden wel zelf stokbrood bijgehaald) Op aanrader hier besteld en gaan we zeker nog eens doen.

Lekker vlees en keurig aan vakantie woning bezorgd.

Was de eerste dat we gebruik maakten van de de Barbecueboer en zeker voor herhaling vatbaar.

Vlees vergeten

Goed verzorgt maar vlees vergeten gasten waren er al , maar wel prima opgelost

Prima verzorgd, meer dan genoeg. Alleen ophalen ging niet goed

Prima vlees, brood, sauzen en salades. Alles in overvloed. Netjes op tijd bezorgd. Ophalen ging niet zo goed. Stonden zondagochtend iets voor 9 aan de deur zonder vooraankondiging. Op alle papieren stond dat ze maandag zouden komen ophalen.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken