Goede levering van een heerlijke barbecue.

Of je nou besteld bij de barbecue boer of de buffetten boer .....het is allemaal smaakvol. Geen gedoe met servies of bestek. Je levert het "vies" weer in.

Fantastisch verzorgde barbecue

Top service! Vooraf een sms en een mail wanneer ze precies komen bezorgen. Eten was heerlijk! Wij hebben een hele leuke/lekkere familie barbecue gehad mede dankzij de barbecueboer.

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk en super geregeld. Mooi op tijd gebracht en de gasten waren ook enthousiast! Tot de volgende keer!

Smaakvol!

BBQ voor 28 personen afgenomen bij de BBQ boer. Hierbij een mix van vlees en vis genomen. Alles was heerlijk! De salades waren mooi opgemaakt en alles zit in mooie bakken die je gewoon zo kunt neerzetten. Al met al was alles SMAAKVOL en goed verzorgd. Ook de bezorging en ophaal dienst was zeer netjes geregeld. Zeker aan te raden voor een zorgeloos BBQ feestje.

Volledig top geregeld

Digitale bestelling gedaan, nog even telefonisch contact gehad en professioneel advies gehad Alles volgens afspraak

Top Ideaal

Website duidelijk Afspraken worden duidelijk gecommuniceerd Vooraf een berichtje wanner de spullen worden gebracht Prima vlees en vis Keurige salades Prima Bbq op gas En weer een keurig bericht wanneer ze de spullen komen ophalen Dus ideaal volop gemak!

Compleet verzorgde, lekkere barbecue. En fijne communicatie en service!

De communicatie was goed. Alles werd op tijd gebracht. En het vlees en de salades waren erg lekker!

Prima service Alleen de hamburgers vielen tegen niet stevig genoeg om op de BBQ te leggen vielen uitelkaar ook moeilijk te draaien De rest was prima

Geweldig! Top service.

Veel keus uit de pakketten. We hadden de boerenpakket. Mals vlees, salades waren, top en mooi op tijd bezorgd. Ook het later toevoegen van pakketten was heel fijn. We hebben een top avond gehad mede dankzij jullie. Dankjewel.

Prima verzorgd en smakelijk.

Het was voor ons de eerste keer en we zijn zeer tevreden . Alles was netjes verzorgd apart ingepakt . Vriendelijke jongens die het kwamen brengen en ophalen . En Een goede uitleg gaven. We gaan zeker nog eens bestellen .

Genieten met een grote G

Al enkele jaren bestellen wij bij De BarbecueBoer en altijd is het weer fantastisch lekker. Onze vrienden waren echt onder de indruk van de kwaliteit van het vlees, salades en alles wat er bij zat. We hebben zo ontzettend genoten.

Uiterst verzorgde BBQ!

Koken voor meer dan 20 man is nooit gemakkelijker, maar gemakkelijker dan bij de BarbecueBoer wordt het niet. Het bestellen gaat vlekkeloos en is erg overzichtelijk. Het is goed te overzien wat zij aanbieden en alle nodige informatie is op de website te vinden. De werknemers zijn erg duidelijk, flexibel transparant. Het eten is tevens van erg goede kwaliteit en meer dan genoeg voor iedereen. De aflevering en het ophalen van de bezorging wordt via SMS en e-mail verzorgd, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het enige wat ik eigenlijk bij dit bedrijf mis, is de mogelijkheid om flessen drinken te bestellen. Omdat enkel blikjes mogelijk zijn, hebben wij er maar voor gekozen om 'ouderwets' via een supermarkt deze in te slaan. Mochten wij nogmaals een feest geven op grotere schaal, dan weten wij echter waar we terecht kunnen (en onze familie nu ook)!

Vers, smaakvol, compleet

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Jammer dat het ophaalmoment niet wordt gecommuniceerd. Je zilt het zien: we waren nét de deur uit toen ze de boel kwamen ophalen. We hadden alles nog niet klaar gezet, omdat we niet wisten hoe laat ze zouden komen. Dus nadat we mobiel werden gebeld, moesten we hals over kop naar huis. Tip: laat de chauffeur een uur voor hij langs komt even bellen. Verder alles dik voor elkaar.

Super goed geregeld

Super goed geregeld heerlijk vlees en salades! Alleen jammer dat het bestek niet helemaal schoon was

Het was helemaal top.

De levering keurig op tijd. Hele vriendelijke man met goede uitleg. Het vlees, vis, salades met alles was echt heel lekker. Gaan hier zeker meer gebruik van maken. Ook het meedenken tijdens de bestelling.

Vlees ed, was erg lekker. Beetje jammer dat er te weinig kruidenboter was, mag zeker bij elk pakket stokbrood een kuipje kruidenboter bij.

Zeer goed!

Goed verzorgde BBQ. Vlees en salades van goede kwaliteit, zelfs de steaks zijn perfect. Alles wordt afzonderlijk dicht gesealed hygienisch verpakt in thermoboxen met koel elementen, Ook het brood is heel lekker. Kortom, een aanrader.

Wij zijn totaal ontzorgd met deze compleet verzorgde BBQ

De BBQ is eenvoudig te bestellen op de gebruiksvriendelijk site. Het contact met de koerier is goed en volgens afspraak. Borden, bestek en BBQ gereedschap dik in orde. Er is voldoende en goed vlees en heerlijke salades geleverd voor het aantal personen. Ik ga zonder twijfel zo nog eens een BBQ bestellen bij de BBQ boer.

Goede kwaliteit, service en prijs

Het eten is zeer goed verzorgd, van een goede kwaliteit en meer dan genoeg. Een aanrader voor een ieder die een feestje wil geven en niet te duur maar wel zeer goed verzorgd voor de dag wil komen

Een uitstekende verzorgende BBQ voor iedere smaak.

Goed verzorgd, uitstekend vlees en volgens afspraak zoals gevraagd.

Zeer goed geregeld

Alles netjes geregeld Het eten was lekker en netjes verpakt Servies was ook prima en netjes verpakt Alles keurig op tijd gebracht en gehaald Als we weer een feestje hebben komen we zeker terug

Het was top vlees en verder goed verzorgt

Voor herhaling vatbaar baar

Weet top op tijd en eet was weer goed

Voor het derde jaar weer netjes geregeld Door jullie goed contact. Een ding is wel een aan dag puntje De bbq brand niet goed de helft van de bbq Word niet goed warm. Voor de rest zekker een 8 Weer bedankt voor de goed zorg Mvg richard pol

Goede service, goede kwaliteit. (Te ;-)) veel eten

We hebben genoten van de BBQ. Er was een allergeen pakket besteld. Helaas was daar geen glutenvrij brood bij. Maar die hebben we er zelf snel bij gehaald. BBQ is voor herhaling vatbaar! Sterker, een van de bezoekers heeft de website gevraagd. Dus wie weet…

Goede service, lekker en uitgebreid eten!

Uitstekende service, het vlees en de salades waren gevarieerd en lekker. Alleen 1 bakje kruidenboter was wel te weinig. Verder was het heel fijn om een boekje te hebben met alle informatie over allergenen.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken