Perfecte bbq!

Zoals altijd is alles prima geregeld. Spullen op tijd, topkwaliteit en vriendelijk personeel.

Super lekker

Alles was super lekker. Salades waren helaas te weinig. Maar dit is ook het enige minpuntje wat ik kan aangeven.

Super service, heerlijk vlees en geweldig dessert

Ik ben ontzorgd door de De BarbecueBoer vanaf het bestellen. Geen gedoe. Geen stress in de winkel en de kwaliteit van het vlees, salades, brood en sausjes is gewoon top!

De service is fantastisch en het eten is lekker.

De leverancier kwam op het tijdstip dat gemeld was en belde een kwartier voor aanvang dat hij er bijna was. Hij hielp met het uitladen van alles spullen. Dit was fijn omdat het voor 110 personen was. We kregen 5 bbq's bij onze bestelling. Deze bbq's waren echter niet geheel goed en vielen soms uit. Ook waren het er eigenlijk te weinig voor 110 personen. Het eten was van goede kwaliteit en het was genoeg. Het ophalen van de spullen na de bbq ging ook vlot. Overall een goede service!

De service en kwaliteit was echt super!!!

Nu ben ik doorgaans bovenmatig kritisch, maar hier werd ik toch echt stil van: ze bestaan nog!! Organisaties die werkelijk topkwaliteit leveren! Toegankelijkheid, medewerking, communicatie, levering en ophalen van goederen verliep allemaal vlekkeloos, zoals je dat nog maar weinig tegenkomt vandaag de dag. De kwaliteit van vlees, vis, vegetarisch aanbod, salades, sauzen, brood, nagerechtjes was echt top! Menig restaurant kan een voorbeeld nemen aan de kwaliteit van De Barbecue Boer. De geleverde hoeveelheden waren voor ons (groep van 30 personen) ook ruim toereikend. Ik kan De Barbecue Boer dan ook echt ter zeerste aanbevelen. Ik zal dit bedrijf zeker opnieuw inschakelen. Het kan me eigenlijk niet snel genoeg zijn!!! Bedankt Barbecue Boer!

Zeer complete en heerlijke BBQ !

Bestellen via de website is zeer eenvoudig en je kunt tot vlak voor de levering nog bijbestellen. Levering was op het afgesproken tijdstip, alles werd netjes klaar gezet. Vlees was erg goed, ruim voldoende salades en stokbrood. Kortom: hier gaan we zeker vaker gebruik van maken!

Zeer goede service en lekker eten voor weinig!

Gisteren hadden wij een teamdag bij mij thuis georganiseerd, het was een top dag. Mede mogelijk gemaakt door De BarbecueBoer, zoveel keuze uit verschillende soorten vlees, sausjes en salades. Voor ieder wat wils, van halal tot vegetarisch. Iedereen heeft zich lekker vol gestouwd en smikkelden van al het lekkers wat geserveerd werd. Om je vingers bij af te likken! Ideaal dat de BBQ met borden en bestek wordt geleverd en dat je alles weer vies kunt inleveren, één collega van de oudere garde was al gestart met afwassen en vond het zo gek dat alles vies terug mocht! Een échte aanrader, lekker mals vlees zoals het hoort. Top service, dank jullie wel!

Goede kwaliteit vlees en vis

De BBQ was zo geregeld en netjes op tijd gebracht. Vlees en vis was er voldoende alleen de salades waren aan de krappe kant voor 9 personen. Stokbrood ook voldoende alleen zat er maar 1 kuipje kruidenboter bij. Was te weinig.

Complimenteus

Weer een geslaagde bbq met personeel en mensen met een beperking. Er was weer voldoende geleverd en het is allemaal weer netjes opgehaald. Tis niet de eerste keer,en zeker ook niet de laatste keer Hoorde van collega’s dat ze het privé ook al bestellen bij jullie

Het was heerlijk en heel goed verzorgd!

Het vlees (en vis) was uitstekend, de salades heerlijk en gevarieerd en brood met sausjes prima! Zeker voor een herhaling vatbaar!

Excellent!

Alles goed geregeld, Lekker eten, prima BBQ en bezorging en ophalen keurig van te voren gemeld op een half uur nauwkeurig. Ook uiterst vriendelijke en behulpzame service. Echt een aanrader als je een BBQ wilt regelen zonder zelf veel werk te hebben!

Geweldig compleet en verzorgd

De pakketten voor totaal 20 personen overzichtelijk ingepakt met alle verschillende uitvoeringen van vega tot halal. Goede hoeveelheden en compleet met stokbrook, sauzen en heerlijke salades.

Top kwaliteit en gemak maakt dat ik de volgende keer weer aanklop.

Goede service en fijne website waardoor je met een paar keer klikken in een mum van een bedrijfs-BBQ regelt.

Goede service, ruim voldoende van alles

Wij hadden een grote order geplaatst, contact was uitstekend. Afspraken werden nagekomen. Spullen waren compleet en tijdig afgeleverd, netjes en koel verpakt. Per persoon was er een overvloed aan eten, eigenlijk veel te veel.

Roza Vastgoedonderhoud

Goed georganiseerd, goede communicatie over levering en alles keurig verpakt. Lekkere salades en meer dan voldoende vlees! Zeker een aanrader!

Goed geregeld

Alle onderdelen van de BBQ zijn goed geregeld. Van het vlees t/m de BBQ zelf voor een goede prijs. Alleen is wel handig om te vermelden dat het stokbrood nog wel afgebakken moet worden. Enige verbeterpunt vind ik het tijdspanne van het halen en brengen. Er wordt een uur opgegeven dat alles wordt afgeleverd, maar wordt nog wel een beetje van afgeweken.

SUPER !

Perfect geregeld allemaal! Keurig op tijd en gekoeld gebracht. Bestek en borden verpakt zodat deze schoon zijn. Heerlijk genoten van perfect vlees, heerlijke salades en lekker stokbrood. Volop genoten, vooral doordat er in je achterhoofd niet een stemmetjes is dat zegt dat je nog moet afwassen ;-)

Lekkere BBQ!

Goede bezorging. Mooi op tijd. Heerlijk vlees. Goede salades. Erg tevreden. Alleen de BBQ werkte niet goed, daarom eigen BBQ gebruikt

Supurp

Alles voldoende. Dieetwensen goed separaat verpakt Meer san voldoende Heerlijk brood De bevestiging van de levering liet wel wat lang op zich wachten.

Alleen maar goeds

Alles was geweldig. Het bestellen ging gemakkelijk. De bezorging was ruim binnen de geplande tijd. De uitleg was duidelijk. Het eten was super lekker en ruim voldoende. En niet te hoeven schoonmaken is wel erg gemakkelijk....... Op naar de volgende

Goed verzorgd

Wat gammele, maar ok bbq. Vlees is lekker en voldoende. Verschillende salade en heerlijk brood. Fijn ook die sausjes in flesjes!

Waanzinnig goed geregeld!

Tweede keer nu in een maand tijd, maar wat een uitkomst zeg! Heerlijke salades, stokbrood, sausjes en bovenal heerlijk barbecue vlees!!

Het was perfect geregeld,meer dan genoeg van alles.Zeker een goede aanrader,we hebben er heerlijk van genoten.Er komt zeker een volgende keer.

Vond het best wel spannend om zo alles uit handen te geven als je het al jaren zelf hebt gedaan. Maar o wat klopte het allemaal, kwam het mooi op tijd, had ik fijn contact via de email om zaken aan te passen. En wat was het allemaal heerlijk, iedereen was in z n nopjes, we gaan er volgend jaar weer voor hoor. Ik heb het nu ontdekt en ga het nooit meer zelf organiseren voor rond de 50 personen, lekker steeds naar de BBBoer.

super gezellig BBQ feest

Stal BBQ van Pensionstal Nelis, te Bergen, was een zeer groot succes dankzij de heerlijke afwisselend BBQ pakketten van BBQ BOER of je nou vis vlees of vegetarische had alles was even lekker, en dan heb ik de salades en het heerlijk brood en sausjes nog niet eens genoemd. Wij geven BBQBOER een dikke 10 ook voor de perfecte service

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken