Van A tot Z perfect verzorgd.

Aflevering door een vriendelijke chauffeur die de aflevering controleert en de BBQ controleert op goede werking. Prima vlees en meer dan voldoende per portie. Heerlijke salades; alles vers. Tot slot werd de vuile vaat de volgende morgen al opgehaald vóór we daarvoor een berichtje kregen, maar uit voorzorg hadden we dat na het feestje direct maar klaar gezet.

Zeer goed zowel het eten als de haal en breng service

Geweldig service èn eten

Duidelijke site,goede communicatie over het bezorgen en afhalen. Vlees en salades zijn heerlijk. Je krijgt er genoeg sauzen bij. Echt een aanrader!

Goed geregeld. Geen zorgen

Het was makkelijk om te bestellen. Kon nog makkelijk nabestellingen doen of mensen eraf halen tot 2 dagen van te voren. Alles wordt opgehaald. Ideaal. Zeker een aanrader.

Echt prima in orde

Het was keurig in orde, en gewoon lekker

Top!!!!!!

Geheel volgens onze verwachtingen, nogmaals top.

Alles gewoon top geregeld.

Van bestelling tot levering, tot ophalen. Alles klopte gewoon. Ook nog eens goede kwaliteit vlees en salades. Beter kon het wat ons betreft niet!

Volledig ontzorgd

Volledig ontzorgd door de bbq-boer. Goed en vers vlees met héérlijke salades en brood. Ook een goede en juiste communicatie!

Heerlijke… perfect gewoon!

Super lekker stokbrood en ook divers. Meerdere heerlijke salades. Vlees, vis en de vega versie waren allemaal lekker en vers! Kortom dik tevreden en zeker voor herhaling vatbaar

Heerlijk!!!!!

Al een tijd geleden voor mijn vaders 85ste verjaardag een bbq voor 20 personen besteld. Dat ging al perfect, er is voor iedereen wel een aangepast pakket. Een paar dagen voor aflevering een mail of er nog wat veranderd moest worden. Dit was niet het geval en de dag vantevoren een tijdsblok doorgekregen voor aflevering van het hele pakket. Alles keurig geleverd en het was prima in orde. Iedereen heeft genoten. Volop keuze!! Een geweldige ervaring. Bedankt!!!!!

Super lekker en uitstekend verzorgd.

Alles super geregeld en lekmer!

Ontzorgd, ontspannen, ongelovelijk lekker!

Wauw! Ik ga het nooit meer zelf regelen. Super service: alles tot in de puntjes verzorgd. Hoe het gebracht wordt? Met een glimlach en schoon, netjes en compleet. Je wordt volledig ontzorgd en het eten was heerlijk (en genoeg). Echt een aanrader.

Top geregeld!!

Het was een zeer geslaagde verjaardag van mijn bejaarde ouders. Een drukkend hete dag, precies op het moment dat we gingen bbq-en een enorme onweersbui.... Dus met wat aanpassingen hebben we toch enorm genoten van de mooie verse producten. Het systeem van brengen met een berichtje met de tijd is ook super. Een klein nadeel..(ik was toch wakker, geeft niet) maar de mail met de ophaaltijd kwam toen het tijdsblok van ophalen al ingegaan was... Verder helemaal top!

Erg goed geregeld ,goede service

Alles werd netjes op tijd gebracht en keurig geïnstalleerd. Er was voldoende vlees, salades ,brood en sausjes . Keurig verpakt en super vers . Ook netjes optijd opgehaald na een mail en een SMS. Top geregeld .

De familieBBQ was meer dan geslaagd!

Prijs/ kwaliteit top Levering en ophaalservicr super fijn!

Top geregeld!

Eten was heerlijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook voor de vegetariers!

Goed verzorgd.

Voor 9 mensen een te kleine barbecue

Perfect geregeld

Heerlijk om op een eenvoudige manier een heerlijke barbeque te regelen. Wordt op tijd bezorgd en opgehaald. Alles inbegrepen, zowel de borden, bestek incl. de afwas. Beter kan het niet worden.

Lekker gegeten en goed geregeld

Zeer vriendelijke bezorger, mooi op tijd geleverd en de spullen weer netjes opgehaald, en heerlihk gegeten.

Super concept, heerlijk vlees!

Barbecue georganiseerd voor een Housewarming. Netjes geleverd en aangesloten. Vlees, vis, salades, brood en sauzen... Je moet alleen zelf de drank regelen. Vlees van zeer goede kwaliteit. Heerlijk mals. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Het was helemaal TOP !!!

Service via telefoon en/of e-mail allervriendelijks geholpen en ze denken echt met je mee. Alles zag er zéér verzorgd uit. Perfect vlees en vis iedereen heeft gesmuld. Conclusie De BarbequeBoer is een echte aanrader voor je feest.

Perfect! Echte aanrader.

Eenvoudig geregeld, perfecte service bij afleveren (ook al waren we er nog niet ;-)) en belangrijkste....eten was super, en gezien de vele positieve reacties vond de rest van het gezelschap dit ook!! Ruim voldoende en gevarieerd!

heerlijk gegeten

De barbecue, het eten en het serviesgoed werden keurig op de afgesproken tijd gebracht. De barbecue werd in de tuin gezet, aan gesloten op de gasfles en de uitleg voor gebruik was duidelijk. Iedereen heeft genoten van de heerlijke salades en het vlees. Er was ruim voldoende, na afloop wilde iedereen helpen met de afwas maar dat wordt gelukkig door jullie gedaan. Iedereen was verbaasd dat je voor dit bedrag zoveel waard voor je geld krijg en niet eens de afwas hoeft te doen.

Fantastisch verzorgd en het was allemaal lekker

Voldeed volledig aan onze verwachtingen.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken